NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Problem okc-a je sto nemaju dovoljno sutera, tako da ekipe mogu zatvorit reket i therat Russa da suta, a on nije konstatan niti dobar suter. Da igra u Raketama, Gsw, Bucksima imao bi daleko vise efekta, ovako njegov nacin igre ispasta zbog nedostatka suta. Decision making mu nikad nije ni bio Bog zna. Sve u svemu za danasnju igru u Nba Lillard ga je osiso
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 apr 2019, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Transeksualci-Houston
Toronto-Phila
Napokon dobre serije dolaze na red.
Toronto-Phila
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Samo da veceras prodje bez povredaJustin je napisao/la:Transeksualci-Houston
Toronto-Phila
Giannis na playoff odbranu thoJustin je napisao/la:Transeksualci-Houston
Toronto-Phila
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Giannis na playoff odbranu thoJustin je napisao/la:Transeksualci-Houston
Toronto-Phila

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Indijanac se pravi pametan a poklopio se poslije izjave 3:4 za Indianu
- camparinho
- Kontakt:
Milwaukee ne da nema sanse pomest Bostona, nego i nisu toliki favorit. Mogu cistiti ekipu koja ima 1 i po dobrog igraca i to je taj jedan na jednoj nozi znaci jedva 1 igraca imaju, a Boston ocisti ekipu kojoj naravno fali najbolji igrac, ali koja je i bez njega izgledala solidno. Da se ne lazemo ja navijam kontra Bostona vazda, ali ova serija je prva da cu za njih, ne mogu vise ni price o Antetokounmpu oprala me, jos uvijek u karijeri nije prosao jednu rundu playoffa da je imao prihvatljivog protivnika, a ovdje mu se predicta ciscenje sviju do finala. Boston perfektnu odbranu ima za njihov stil, a i Brogdon ce faliti, kao njihov najpouzdaniji suter.
Clutch city be safe rage hard!
Kad pocinje GSW-Houston ako i jedni i drugi veceras zavrse seriju ?
- camparinho
- Kontakt:
29 aprila najkasnije moze poceti druga runda, eh sad hoce li pomjeriti ranije ili ne to ne znam
29 na 30 april
29 na 30 april
Clutch city be safe rage hard!
Ma vikend vjerovatno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
7PM po našem, ekstra termin.Celtics-Bucks Game 1 will be Sunday at 1pm Eastern on ABC.
Onda bi Toronto - Phila trebalo biti subota kao što sam pretpostavio.
@Epi mislim da će i oni u nedjelju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Other series: Warriors-Rockets, assuming they wrap tonight, will begin Sunday at 3:30 on ABC; Philly-Toronto will either be at 7:30 or 8 on Saturday on TNT; and Blazers-Nuggets/Spurs will start Monday.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Fala Clutch, ja taman usao bas da trazim te informacije.
očekivao sam da Mirotić, Lopez i Ersan polude protiv Detroita i namjeste ruku za Boston, ali..
BALL DON'T LIE
Kad se samo sjetim koliko se dizao Presti u medijama, jao doveo PGa, Mela. Kakav GM blabla. Adams ih opljackao ugovorom, jest simpa lik ali totalno ne koristan. Grant i Ferguson takodjer zaradjuju dobro, tu je sad i lazni svabo. Naravno ugovori Georga Paula i Westbricka su prica za sebe.
S drugim rijecima, capped out a nigdje sutera u nba 2019. Halal ti vjera Presti. Bas si majstor. Pitanje je sta uopste OKC moze uraditi u off seasonu da poboljsa roster. Moj odgovor, nista. Uzivajte.
S drugim rijecima, capped out a nigdje sutera u nba 2019. Halal ti vjera Presti. Bas si majstor. Pitanje je sta uopste OKC moze uraditi u off seasonu da poboljsa roster. Moj odgovor, nista. Uzivajte.
Itekako je on zajebao i sebe jer je mislio da sa Westbrookom moze parirati najjacim ekipama ove lige a realnost je noga nakon 1.runde, pa covjek je prije par godina igrao finale istoka sa Hibbertom kao glavnim saigracem i protiv velike trojke Miamia otisao u game 7 a vidi gdje je sad...Donnie Darko je napisao/la:Nije zajebo sebe. Nije lider niti igrac za najvecih dometa, shvatio je to i ostao je u idealnoj okolini za sebe. Uspjet ce isto kao negdje gdje bi bio glavni, samo sto ce svi ovako upirati prste u nekog drugog.
U Lakers cirkusu bi napravio qurcinu uz mnogo mnogo vise stresa i negativne energije.
Zajebo je samo Lakerse.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta bi to ucinio u Lakersima?Balon je napisao/la:Itekako je on zajebao i sebe jer je mislio da sa Westbrookom moze parirati najjacim ekipama ove lige a realnost je noga nakon 1.runde, pa covjek je prije par godina igrao finale istoka sa Hibbertom kao glavnim saigracem i protiv velike trojke Miamia otisao u game 7 a vidi gdje je sad...Donnie Darko je napisao/la:Nije zajebo sebe. Nije lider niti igrac za najvecih dometa, shvatio je to i ostao je u idealnoj okolini za sebe. Uspjet ce isto kao negdje gdje bi bio glavni, samo sto ce svi ovako upirati prste u nekog drugog.
U Lakers cirkusu bi napravio qurcinu uz mnogo mnogo vise stresa i negativne energije.
Zajebo je samo Lakerse.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Misliš, šta bi učinio s LeBronom umjesto sa ovim statpadderom?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta je to lebron ucinio ove godine?Oikamid je napisao/la:Misliš, šta bi učinio s LeBronom umjesto sa ovim statpadderom?
#Punoljetstvo