AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Napokon je i Suso nešto dobro napravio.
Uplašio sam se da nam je Suso otpisao jedno ime sa spiska za naredni merkato. 
Sve se bojim da ovo ne bude ziheraška postavka Gatusa koji će ići na produžetke i penale. Pet defanzivaca, dvojica drvosječa u sredini i Pjontek kojem trebaju lopte. Imamo čitava dva igrača koji mogu nešto napraviti, a pitanje je koliko i oni mogu.
Sve se bojim da ovo ne bude ziheraška postavka Gatusa koji će ići na produžetke i penale. Pet defanzivaca, dvojica drvosječa u sredini i Pjontek kojem trebaju lopte. Imamo čitava dva igrača koji mogu nešto napraviti, a pitanje je koliko i oni mogu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rope, nemoj vise da zazivas ovu placipick. . Ovaj se samopovredjuje.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sreća pa je zglob, biti će fit za narednu sezonu.
Hoće li neko ovom komentatoru reći da je prošle godine Milan prošao na penale, a ne Lazio?
Hoće li neko ovom komentatoru reći da je prošle godine Milan prošao na penale, a ne Lazio?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Jedan ga gura sa leđa a drugi skače na njega i to nije penal. Bravo sudija.
Lažeš, pa svi znaju da se Milan gura. 
Utakmica da sebi oči iskopaš od dosade.
Utakmica da sebi oči iskopaš od dosade.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovdje stvarno vise nema nikakve veze ko igra. Nikakvog napretka sa, na papiru, boljim igracima a nista ni losije (kao da moze losije) sa, na papiru, losijim igracima. A Suso je za izucavanja, rijetko los igrac. Sve u svemu apsolutna katastrofa 
Gledam ovog Caldaru i nevjerovatno me podsjeca na Martina Laursena onog Danca ako ga se itko sjeca....velik mrtav spor trom....volio bi da makar razvije potencijal Danijela Bonere....ovaj eksperiment sa 5 u odbrani ocajno izgleda, plus su dodatno nesigurni....
Postavlja se ko prase na raskrsnici, sa njim do sada odbrana izgleda ocajno kao svicarski sir, prolaze ga a on ih faulira...eto posmatrajte ga malo pa mi napisite sta je uradio pozitivno....iznenadite me molim vas....
A šta si se ti nadovezao Caldare, momak nije igrao pola godine i opet je više nego pristojno odigrao poluvrijeme. 
Niti je šta zajebao niti pogriješio niti sam vidio da ga iko prošao, odradio je solidno svoj posao večeras. Ovdje su stoperi najmanji problem, ostatak tima i bezidejnost je ono što treba da zabrinjava.
Igra za qurac, ali ništa čudno s obzirom na sastav. Možda bi bilo bolje da se prebaci na 3412 sa Paquetom, ali bojim se da ovdje više nije problem ni u formaciji ni u igračima.
I yebo majku ako sam ikad vidio idiotskiju ekipu od ove, što se tiče prekida i kornera. Pa u pm, hoće li se makar nešto dobro izroditi iz toga, pa ne mora biti čak ni gol, ali daj bar da ugroziš protivnika. Svaki korner preleti sve igrače u šesnaetercu, pa kako?
Niti je šta zajebao niti pogriješio niti sam vidio da ga iko prošao, odradio je solidno svoj posao večeras. Ovdje su stoperi najmanji problem, ostatak tima i bezidejnost je ono što treba da zabrinjava.
Igra za qurac, ali ništa čudno s obzirom na sastav. Možda bi bilo bolje da se prebaci na 3412 sa Paquetom, ali bojim se da ovdje više nije problem ni u formaciji ni u igračima.
I yebo majku ako sam ikad vidio idiotskiju ekipu od ove, što se tiče prekida i kornera. Pa u pm, hoće li se makar nešto dobro izroditi iz toga, pa ne mora biti čak ni gol, ali daj bar da ugroziš protivnika. Svaki korner preleti sve igrače u šesnaetercu, pa kako?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Ne sviđa mi se povreda Calabrie ali bar da vidimo Contija na njegovoj poziciji.
- Fantasista
- Kontakt:
Kada su igrali Bonera, Muntari, Essien mislio sam da nikad gori ne mozemo biti i prevario sam se. Pored Gattusa i Broki lici na trenera.
- crvenocrni
- Kontakt:
E moj Piatek bjezi odavde i ne vracaj se...
Odlicno igraju u odbrani, nije lazio nista napravio samo 5, 6 prilika....nista posebno....rope11 je napisao/la:A šta si se ti nadovezao Caldare, momak nije igrao pola godine i opet je više nego pristojno odigrao poluvrijeme.
- crvenocrni
- Kontakt:
Sreca pa ostavi Susa, sad ce on to okrenut...
-
celikmilan
- Kontakt:
Pa on to stalno i radi. Doduše okreće sam sebe.crvenocrni je napisao/la:Sreca pa ostavi Susa, sad ce on to okrenut...
Ovolike prilike imaš jer sredina ne postoji, konstantno se šetaju oko šesnaeterca.
I opet je Musaka taj koji je proplivao par puta pored Corree, a ne Caldara. Pa kad već prozivaš igrače, onda bar prozivaj onoga ko je kriv, a ne onoga čije prezime počinje sa Caldara.
Još jedan gol iz kontre, hajde što ih ne znaju trčati, nego što ih ne znaju ni braniti.
I opet Lazio nastavlja da napada, a naši gledaju
I opet je Musaka taj koji je proplivao par puta pored Corree, a ne Caldara. Pa kad već prozivaš igrače, onda bar prozivaj onoga ko je kriv, a ne onoga čije prezime počinje sa Caldara.
Još jedan gol iz kontre, hajde što ih ne znaju trčati, nego što ih ne znaju ni braniti.
I opet Lazio nastavlja da napada, a naši gledaju
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
celikmilan je napisao/la:Pa on to stalno i radi. Doduše okreće sam sebe.crvenocrni je napisao/la:Sreca pa ostavi Susa, sad ce on to okrenut...
I opet nema Paquete
Da, problem je u napadačima, a ne u veznjacima, nema ko da posprema sve ove silne kreirane prilike naprijed.
Da, problem je u napadačima, a ne u veznjacima, nema ko da posprema sve ove silne kreirane prilike naprijed.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.