FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ne bih bio Sirokom u kozi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sto bi bilo dobro po nas da ostanu ovi rezultati pa da pobjedimo veceras, otisli bi na plus 5 u odnosu na peto mjesto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hajde hairli 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bolji smo
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Cist penal nam nije svirao u 89min!!! Jel moguce? Ebo li vam zeljo majq !!!!
Cist penal!
Pogotovo kad se sjetim sramnog penala za Siroki u istoj minuti na Grbavici.
Koliko smo puta ove godine osteceni, dobro je da se ne borimo za opstanak.
Pogotovo kad se sjetim sramnog penala za Siroki u istoj minuti na Grbavici.
Koliko smo puta ove godine osteceni, dobro je da se ne borimo za opstanak.
Zadovoljan sam pristupom, osjeti se bolan nedostatak kvaliteta i kreacije, al ako ništa borili su se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Quraaaaac na biciklu smo miiiii ale aleeeee
Sta trenirate piqkeee? Opucati ne zna niko kako Bog zapovjeda.
Sta trenirate piqkeee? Opucati ne zna niko kako Bog zapovjeda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izvinjavam se na upadu,ali moram odati priznanje na skandiranju VEDRAN PULJIC,svaka cast momci... 
Baš tako,šteta.Osim13 je napisao/la:Zadovoljan sam pristupom, osjeti se bolan nedostatak kvaliteta i kreacije, al ako ništa borili su se.
Možda i najzrelija tekma ove polusezone,uz malo sreće Matić(drugi žuti i penal na kraju)uzeli bi 3 bobe.
Idemo u Tz po bodove.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ako ima neka ponuda za Krpica halalit ga sad. Dva najveca smetala u ligi Zajmovic i Krpic. Oni cak ni protivniku ne pomazu.
Sad ce nama doci strucnjak azpi lobotomas da objasni kako je Krpic igracina. Meni je tuznije sto je ovaj papak kapiten al haj sta da se radi.
Nerijeseno je najrealniji rezultat prognozirati prije utakmice, al za bobu smo bili bolji od protivnika.
Penal cist ko suza, J*** li vam majke lopovske svima u savezu komplet.
Nerijeseno je najrealniji rezultat prognozirati prije utakmice, al za bobu smo bili bolji od protivnika.
Penal cist ko suza, J*** li vam majke lopovske svima u savezu komplet.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kontrasviju
- Kontakt:
Nije mi jasno kako možeš kritikovati Krpića kad znaš da u trenutnom rosteru imaš minimum 10-12 igrača koji su lošiji i beskorisniji.Bezideja je napisao/la:Sad ce nama doci strucnjak azpi lobotomas da objasni kako je Krpic igracina. Meni je tuznije sto je ovaj papak kapiten al haj sta da se radi.
Penal cist ko suza, **** li vam majke lopovske svima u savezu komplet.
Ne kažem uopšte da je igračina i da je napadač za budućnost ali toliko kritikovati igrača koji nam je svojim golovima donio većinu pobjeda u ovoj sezoni mi je totalno nejasno.
1921
Nije ni meni jasno kako neko moze pisati u bilo kojem smislu dobro o Krpicu, pa vas ne pitam.
Željo je pao na niske grane kad jedan ovakav papak kojeg boli **** za Želju bude kapiten, a ni cim to nije zasluzio. Pogledajte kroz historiju koje u Želji bio sve kapiten pa uporediti s ovim...
Željo je pao na niske grane kad jedan ovakav papak kojeg boli **** za Želju bude kapiten, a ni cim to nije zasluzio. Pogledajte kroz historiju koje u Želji bio sve kapiten pa uporediti s ovim...
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa gdje sam napisao da on treba biti kapiten?Bezideja je napisao/la:Nije ni meni jasno kako neko moze pisati u bilo kojem smislu dobro o Krpicu, pa vas ne pitam.
Ali to što nije zaslužio kapitensku traku, ne znači da nije odlično odigrao gotovo cijelu polusezonu. U drugom dijelu je zakazala cijela ekipa, samim tim i on.
1921
Ja Želju nisam pogledao da igra dobro ima tri godine. Kakva crna prva polusezona, pa ovo je najgora ekipa u historiji sto nam je ostavio sveti arf misimovic.
Amar je doveo Mujezinovica koji je igracina za 40 igraca koje doveo sveti arf misimovic.Toliko o tome.
Amar je doveo Mujezinovica koji je igracina za 40 igraca koje doveo sveti arf misimovic.Toliko o tome.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 24 apr 2019, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vanja8 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu,ali moram odati priznanje na skandiranju VEDRAN PULJIC,svaka cast momci...
Pozdrav za tebe haveru...LjoZee je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu,ali moram odati priznanje na skandiranju VEDRAN PULJIC,svaka cast momci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.