FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SveOveGodine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SveOveGodine » 24 apr 2019, 23:10

skoroalen je napisao/la:Igra je znala bit 10 puta gora pa je Sarajevo pratilo barem 4 puta više ljudi nego danas. U sezoni 11/12 je igra bila dosta slaba al je bilo 3-4 milje na slabijim tekmama a 7-8 na jačim. Prosjek neke 4000 sigurno. Danas sumnjam da imamo veći prosjek od 2000, kad sumiraš sve utakmice.
Jedino logično objašnjenje je da raja ode iz države, ništa mi drugo ne pada na pamet. Karte bile iste ili skuplje (ja imam karte istoka 12 KM, sjevera 7), igra ista ili gora, ljudi 3 puta više.
U pravu si. Ima i toga. Ali i dosadilo je raji iz godine u godinu gledati patnju i jos placati za to. Ove godine osim lose igre, puno ruznih stvari se desava i ljudima je dopizdilo. Tamam nas bilo malo krenulo; solidna igra, pola ekipe akademci, borbenost, sloga u ekipi...Onda to neko odjednom sve razyebe, raja to vidi i ne mozes ih puskom natjerati da odu na stadion.
Ali bice to u julu sve puno bolje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2019, 23:10

Lik je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ja sam aktivan član otkad se to uvelo, 2012. godina ako se ne varam?
Bila je milja i po danas
Sadasnji format clanarine se uveo mislim 2010/11.
Razmišljao sam i o 2011. godini, nisam baš siguran ali uglavnom tu je negdje, **** ga ne dobijem više članskih nego samo produžim svake godine pa i ne možeš znati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2019, 23:11

Laznjak je napisao/la:Vala uslikat kartu pa komentarisat tekme ovdje. Svako se naziva navijacem Sarajeva, zadnja mu bila Atalanta. A prije iste doso na titulu.
:thumbup:
Možda eventualno na Lech.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 24 apr 2019, 23:11

Razmumijem hladjenje kod ljudi koje su izazvale prethodne tri sezone, ali mi nije jasna trenutna ravnodusnost, da u ovakvoj sezoni cini mi se nijednom nas nije doslo 9, 10 hiljada, pri tome izuzimam derbi kad su i strumfovi prisutni (ne racunam evropu), a blizu smo neceg velikog, isto kao da se ovo ne desava, ili se prosto navijacki ne snlazimo u situaciji kad smo blizu titule, a mozda i duple. :mrgreen:

Ne znam kako ljude vratiti na stadion??? A cini mi se da vise ja o tome razmisljam nego oni koji su placeni za to

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2019, 23:17

Evo, kad bi uprava samo jednu tekmu stavila kartu marku za sve tribine, i to da gledaju prognozu i izaberu termin kad će bit idealno vrijeme, samo da vidimo koliko nas ima da bi došlo. Ne više od 5-6 hiljada, siguran sam.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 apr 2019, 23:19

Ko je danas bio na tekmi, svjedocio je uzivo golu hebibovica. Buduci kapiten
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2019, 23:20

Nezz danas sam bio na zapadu,mogu reci da je zapad bio ono ok ali sjever i istok...da te Bog sacuva.
Podsjetilo me na onaj vakat kad je na Kosevu redovno bilo do milju ljudi.. sramotna je posjeta kako god

Heba ulazi u sesnaest raja se dere"padaj ,padaj" :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 apr 2019, 23:21

Yebao vas Radnik, usrali smo se kao da Juventusu idemo u goste. Seljačka ekipa koja igra čvrsto nazad, tesko daje golove ali jos teze i prima, klasican grcki stil fudbala. Oni nas treba da se boje a ne mi njih. Mi smo prvi, i buduci prvaci aBd a i u finalu kupa, a mi se prepali nekog Radnika.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2019, 23:28

mma_hz je napisao/la:Nezz danas sam bio na zapadu,mogu reci da je zapad bio ono ok ali sjever i istok...da te Bog sacuva.
Podsjetilo me na onaj vakat kad je na Kosevu redovno bilo do milju ljudi.. sramotna je posjeta kako god

Na zapadu su uglavnom studenti sa sezonskim s popustom, i penzioneri sa istim sezonskim. I dosta žena ima, pretpostavljam da su sve članice pa ulaze. Zato zapad ima solidnu brojku jer uvijek isti dolaze, sumnjam da neko svake sedmice daje 10 maraka. Bukvalno svaki put pola tribine prepoznam, znam gdje ko sjedi i s kim dolazi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 apr 2019, 23:33

skoroalen je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Nezz danas sam bio na zapadu,mogu reci da je zapad bio ono ok ali sjever i istok...da te Bog sacuva.

Na zapadu su uglavnom studenti sa sezonskim s popustom, i penzioneri sa istim sezonskim. I dosta žena ima, pretpostavljam da su sve članice pa ulaze. Zato zapad ima solidnu brojku jer uvijek isti dolaze, sumnjam da neko svake sedmice daje 10 maraka. Bukvalno svaki put pola tribine prepoznam, znam gdje ko sjedi i s kim dolazi.
Skoro gleda tudje zene, zato zna koja gdje sjedi i s kim dolazi :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2019, 23:35

ElCartel11 je napisao/la: Skoro gleda tudje zene, zato zna koja gdje sjedi i s kim dolazi :kafa:
Pa kad ovi fudbaleri gledaju moje, ja moram tuđe. :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2019, 23:36

A vamo drvlje i kamenje na Kurdu.
Prije da se skoro uvaljivao Kurdicevoj trebi i ovaj ga nacepio

Bile su dvije beton trebe iznad Sabanovicevaca na zapadu
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 apr 2019, 23:37

skoroalen je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la: Skoro gleda tudje zene, zato zna koja gdje sjedi i s kim dolazi :kafa:
Pa kad ovi fudbaleri gledaju moje, ja moram tuđe. :kafa:
A kad njemu Numan skida njegovu onda je problem !
Pravda za Kurdica :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2019, 23:41

mma_hz je napisao/la:A vamo drvlje i kamenje na Kurdu.
Prije da se skoro uvaljivao Kurdicevoj trebi i ovaj ga nacepio

Bile su dvije beton trebe iznad Sabanovicevaca na zapadu
Nikad u životu :O Kurdić je dobio blok, ja nisam, vozdrica. :lol:
Ima jedna kovrčava, dobra drama, dolazi često. A znam ja dvije koje idu na većinu utakmica, možda su to te koje si ti vidio? Danas kod ulaza A6 bile. :mrgreen:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 apr 2019, 00:47

Po meni jedini razlog ovako loše posjete je stadion i uvjeti.
Ma kad ti vidiš onu ljepotu kad je tribina uz stadion pff.
Ono kod nas nekako daleko, yebala ga više atletska.
Ne znam ali nemaš neki osjećaj da si na stadionu.

Joj kad bi se nešto pokrenulo da mi navijači uplačujemo pa makar moje dijete dočekalo taj novi stadion.
Treba biti realan drastična je razlika otići na Grbavicu ili na Koševo.
Ne znam, ali se nadam da bi mogli dobiti taj novi stadion.

GAZI DIVE DO TITULE !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 apr 2019, 01:12

Od 22. septembra i pobjede nad Krupom u gostima 4:1, mi smo konstantno prvi na tabeli, dakle preko sedam mjeseci.Nezamislivo mi je da to prokockamo pet kola do kraja prvenstva, dakle u narednih tačno mjesec dana.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 apr 2019, 01:48

skoroalen je napisao/la:Evo, kad bi uprava samo jednu tekmu stavila kartu marku za sve tribine, i to da gledaju prognozu i izaberu termin kad će bit idealno vrijeme, samo da vidimo koliko nas ima da bi došlo. Ne više od 5-6 hiljada, siguran sam.
Ovo je ovako extra. Bolje igramo. A ako dođe Atalanta stavi cijenu koju stavi Atalanta za svoje domaće, dođe Real, isto tako. Za članove 5 8 10, ko se učlani dobije pozivnicu za tu tekmu. Tačka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 apr 2019, 02:16

ljudi ja ne znam ako bog da kad osvojimo , kako cemo podnijeti te tempo slijedece sezone , jel ako se ne varam 6 evropski utakmica , sa pripremama koje nudi Musemic mi necemo moci hodat 4 kolo ... Nadam se da necemo puno zaostat za vodecim ...

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 25 apr 2019, 03:38

Primitivizam, psovke i nacionalizam su otjerale vecinu ljudi sa tribine a narocito ljude koji su porodicno dolazili na utakmice.
To znam iz vlastitog iskustva i jos ako imas mijesani brak, mozes samo u sirokom luku zaobici AFH. Ja sam zbog istih stvari i na ovom forumu zadnji post napisao prije dvije godine.
Zbog toga ljudi idu iz BiH a neko se cudi sto idu sa stadiona...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 apr 2019, 04:52

@SveOveGodine

Popi ba neku tabletu smiri se malo, na pogresnoj temi jalijas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW i 21 gost.