NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Prije ili poslije povrede?
Jokic currently leads all players in the playoffs in DEFENSIVE box plus-minus. 3rd in offensive box plus-minus. 1st in VORP. 2nd in Win Shares and Win Shares per 48 minutes.
Fake newsJHam je napisao/la:Jokic currently leads all players in the playoffs in DEFENSIVE box plus-minus. 3rd in offensive box plus-minus. 1st in VORP. 2nd in Win Shares and Win Shares per 48 minutes.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prije povrede je bio 3 utakmice udaljen od neodlaska u PO.Nisam ja baba vanga da predvidam sta bi se desilo da je ostao zdravOikamid je napisao/la:Prije ili poslije povrede?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Čemu onda ovo babavangaško pitanje?Sta bi to ucinio u Lakersima?
I koliko ja upratih imali su laksi raspored do tad, al izgleda da su mu bronovci nasli opravdanje u SBBKBB kategorijiBosniaBoston je napisao/la:Prije povrede je bio 3 utakmice udaljen od neodlaska u PO.Nisam ja baba vanga da predvidam sta bi se desilo da je ostao zdravOikamid je napisao/la:Prije ili poslije povrede?
Ah da, LeBron je **** i bolje je igrati s Westbrookom. Objektivna košarkaška publika na djelu. 
- Barbarossa
- Kontakt:
ne može niko ništa , već je oprobano s jednim all time great igračem koji nosi broj 35 , i to je bilo uzalud , kao što bi sa nekim drugimOikamid je napisao/la:Misliš, šta bi učinio s LeBronom umjesto sa ovim statpadderom?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sigurno vise nego sa Westbrookom, o cemu pricamo ovdje, ovaj jedan igrao 8 finala zaredom a ovaj drugi tone ko titanik u PO kako je KD otisao...BosniaBoston je napisao/la: Sta bi to ucinio u Lakersima?
??Barbarossa je napisao/la:ne može niko ništa , već je oprobano s jednim all time great igračem koji nosi broj 35 , i to je bilo uzalud , kao što bi sa nekim drugimOikamid je napisao/la:Misliš, šta bi učinio s LeBronom umjesto sa ovim statpadderom?
ključni dio...Balon je napisao/la:Sigurno vise nego sa Westbrookom, o cemu pricamo ovdje, ovaj jedan igrao 8 finala zaredom a ovaj drugi tone ko titanik u PO kako je KD otisao...BosniaBoston je napisao/la: Sta bi to ucinio u Lakersima?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nisualemsa je napisao/la:Fake newsJHam je napisao/la:Jokic currently leads all players in the playoffs in DEFENSIVE box plus-minus. 3rd in offensive box plus-minus. 1st in VORP. 2nd in Win Shares and Win Shares per 48 minutes.
https://www.basketball-reference.com/pl ... aders.html
Embiid ima ubjedljivo najbolji PER, WS/48, BPM, DBPM, nemam pojma sto nije na listi. Mozda zbog minuta, mada na VORP listi se nalazi.Epidaurus je napisao/la:Nisualemsa je napisao/la:Fake newsJHam je napisao/la:Jokic currently leads all players in the playoffs in DEFENSIVE box plus-minus. 3rd in offensive box plus-minus. 1st in VORP. 2nd in Win Shares and Win Shares per 48 minutes.![]()
https://www.basketball-reference.com/pl ... aders.html
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zbog tekme manje vjerovatno. Glup razlog svakako.Clutch je napisao/la: Embiid ima ubjedljivo najbolji PER, WS/48, BPM, DBPM, nemam pojma sto nije na listi. Mozda zbog minuta, mada na VORP listi se nalazi.
Znaci u nedelju aBd InshAllah bit ce nekih na aparatima kad povede Brada 0-1 
Taman ti u nedjelju pocinju finalne pripreme za sezonu motora i koktelcica 
Ramazan, ne pijemEpidaurus je napisao/la:Taman ti u nedjelju pocinju finalne pripreme za sezonu motora i koktelcica
Ti i @donnie ce te kolektivno u plac
Pravi vjernik 
Samo zadnji olosi piju za Ramazan, uvjek biloEpidaurus je napisao/la:Pravi vjernik
Postavio sam prognozu ja koju stranicu ranije. Nista ne brini.alemsa je napisao/la:Znaci u nedelju aBd InshAllah bit ce nekih na aparatima kad povede Brada 0-1
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.