FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Opet ti isto. 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Momci , svatko ima svoje misljenje , moje je da je Rivaldo bio bolji igrac , al ne dobiva priznanja za to kao Zidane , jer je Zidane odveo Real Madrid do titule LP jos je postigao jedan od najljepsih golova ikad , dok Rivaldo nije nikada osvojio titulu LP s Barcelonom kada je bio u najvecoj formi , osvojio je on LP s Milanom , al je bio nevazan faktor u toj ekipi . Zidane - Rivaldo tko je bolji ce uvijek ostati pitanje bas kao i Maradona - Pele .
- Nail for Real
- Kontakt:
Mozda za vas je nedoumica ko je bolji oko te dvojice. Ostali ce vam reci da je Zizu bolji. Stvarno ste subjektivni...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jbg, drugacije ne moze, tako je to, ali to su ionako vjecne fudbalske teme i rasprave, i raspravljat ce se ovako vjerovatno do sudnjega dana.
Nego, vikend je pred nama, zanimljiva utakmica protiv Sevilje, bice sigurno lijepa utakmica kao i uvijek kad protiv njih igramo, pobjeda ne bi trebala doci u pitanja, nekako nam i leze posljednih godina, igraju otvoreno uglavnom i uglavnom i nastradaju.
Real docekuje Herculesa, neugodna ekipa, al mislim da ce tu opet biti nekog nabijanja, Morinjo nece dozvolito opustanje, igraci Reala gladni su uspjeha i dokazivanja zato ovako i nabijaju protivnike, dok Barca radi to kulturnije dosta, jer kako se moze vidjeti rutinski se odradjuju utakmice i ceka drugi dio sezone kada ce da padaju odluke. Neko ce mozda pomisliti da je Real sad mozda jaca ekipa zbog ovih nabijanja protivnika, al to nista ne znaci, valja nam cekati el classico da vidimo gdje je ko.
Barca je i dalje kvalitetnija, ali je Real nabrijaniji, vidjet cemo sta ce preovladati
Nego, vikend je pred nama, zanimljiva utakmica protiv Sevilje, bice sigurno lijepa utakmica kao i uvijek kad protiv njih igramo, pobjeda ne bi trebala doci u pitanja, nekako nam i leze posljednih godina, igraju otvoreno uglavnom i uglavnom i nastradaju.
Real docekuje Herculesa, neugodna ekipa, al mislim da ce tu opet biti nekog nabijanja, Morinjo nece dozvolito opustanje, igraci Reala gladni su uspjeha i dokazivanja zato ovako i nabijaju protivnike, dok Barca radi to kulturnije dosta, jer kako se moze vidjeti rutinski se odradjuju utakmice i ceka drugi dio sezone kada ce da padaju odluke. Neko ce mozda pomisliti da je Real sad mozda jaca ekipa zbog ovih nabijanja protivnika, al to nista ne znaci, valja nam cekati el classico da vidimo gdje je ko.
Barca je i dalje kvalitetnija, ali je Real nabrijaniji, vidjet cemo sta ce preovladati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
El Sevilla viaja a Barcelona sin Palop, Fernando Navarro y Jesús Navas
Sevilla ce biti znatno oslabljena bez ovih igraca

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma nije ni bitno to toliko, ko god da igrao za Sevilju, bitnije je to kako ce nasi uci u utakmicu i hoce li biti koncetracije i motiva. Nazalost opet se desava ono sto sam i predvidjao, da cemo biti izrazito bolji od drugih klubova u primeri, osim Reala, i da lagano dobijamo i protiv jacih ekipa (Sevilja, Valencija, Atletico Madrid), samo ako nema dosta povrijedjenih i ako smo dovoljno motivisani. Nadao sam se da ce bas Atletico biti jaca konkurencija ove sezone,ali oni opet po starom, sistem toplo hladno, a i lako smo ih dobili na gostovanju i vidjelo smo veliku razliku u kvalitetu ipak. Jbg, opet se sve svodi na trku dva kluba, ni Valencija tu nije dorasla, a vjerujem i da ce sutra Sevilja nastradati. Iako volim Barcu volio bi nekako da su te tri ekipe nekako zajebanije, opasnije, jace, al nema ni ove sezone od toga nista kako stvari stoje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
ako ne bude branio Palop onda je ovdje pobjeda barce zagarantovanajuznjak> je napisao/la:El Sevilla viaja a Barcelona sin Palop, Fernando Navarro y Jesús Navas

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja mislio da je Paja bolestan al kad vidim ovog romaria povraca mi se. Cuj Rivaldo i Ronaldinho bolji od Zizoua hahahahaha. Pele ili Maradona nekada a sada Ronaldo ili Zidane. To su rapsrave koje ce se do kraja svijeta voditi a ne neki Rivaldi, Ronaldinhi itd. Svaka cast ovome dvojici ali Zizou i Ronaldo su drugi svijet za Rivalda i Ronnia
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
nemas tio decko pojma, pa eto taj dvojac zidan ronaldo je igrao i zajedno u realu 4 godine, pa sta su napravili, osmine finala lige prvaka, i valencija i barca dva puta su osvajali spansku ligu, dakle bio je ronaldinjo bolji od obojice zajedno, pojacanih Bekamom, Figom, Owenom itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ronaldinjo nije,niti ce ikada biti bolji igrac od zidana...to je bar jednostavno...sta ste zapeli za njih dvojicu..ronaldinjo bi mozda bio bolji da je trajao vise od tri sezone,ali ne,nocni zivot i kurve su bile bitnije..i to je ono sto ga je unistilo i sto ce ga pratiti cjeli zivot..
a vec poredzenja rivalda i zidana se mogu uzezi u obzir..
jedina prednosti zidana je ta sto barca u tom periodu i nije bila Bog zna sta jaka..a sto se tice znanja sa loptom i ostalim kvalitetima tu su oni negdje...tu vec nijanse odlucuju..
a vec poredzenja rivalda i zidana se mogu uzezi u obzir..
jedina prednosti zidana je ta sto barca u tom periodu i nije bila Bog zna sta jaka..a sto se tice znanja sa loptom i ostalim kvalitetima tu su oni negdje...tu vec nijanse odlucuju..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa i za te tri sezone kad je bio na samom vrhuncu ,Ronaldinho je pokazao kao velika vecina tih "zvijezda" za citavu svoju karijeru, pa cak više...ono sto je Ronaldinho radio na terenu je bila neponovljiva magija.
Decko, pod hitno na snimanje glave! Nisi zdrav nikako, svega mi. Kako Rivaldo i Ronaldinho mogu biti veci od Zidanea i Ronalda? Zidane je sa Realom osvojio dvije Lige, LP, par superkupova, Interkontinentalnih... a uz to uvijek bio u vrhu i medju najvecima i trajao je tokom cjele svoje karijere, znaci nije samo kao Ronaldinho bio dvije sezone dobar i ende, nego kroz cijelu karijeru. Ista stvar sa Ronaldom, covjek je cinio cuda dok je igrao za Madrid, ne samo za Madrid nego i za Inter i Barcu, osvojio zlatnu kopacku, 3x bio najbolji na svijetu (kao i zidane) (...), dalje govoris o nekakvim trofejima, pa sta je to Rivaldo osvojio sa Barcom? Dvije lige i jedan KupRomariooo je napisao/la:nemas tio decko pojma, pa eto taj dvojac zidan ronaldo je igrao i zajedno u realu 4 godine, pa sta su napravili, osmine finala lige prvaka, i valencija i barca dva puta su osvajali spansku ligu, dakle bio je ronaldinjo bolji od obojice zajedno, pojacanih Bekamom, Figom, Owenom itd

Ne spori niko kvalitet Rivalda i njegovu velicinu, ali sramota ga je poredit sa Zidaneom i Ronaldom.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Znaci gledacemo ko je sta osvojio i po tome suditi ?! onda Maradona ne moze medju 20 najboljih svih vremena 
Cek malo Rivaldo je bio najbolji strjelac lige i najbolji je strijelac Barce u Evropskim takmicenjima i ako nije napadac bre i jos uzmes u repki Brazila sta je radio sa Ronaldom cinili su najbolji svjetski tandem tada

Cek malo Rivaldo je bio najbolji strjelac lige i najbolji je strijelac Barce u Evropskim takmicenjima i ako nije napadac bre i jos uzmes u repki Brazila sta je radio sa Ronaldom cinili su najbolji svjetski tandem tada

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 29 okt 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Šta bolan dvije godine dobar i ende

Gaucho za 5 godina u Barci zabio 70 golova i imao 60 asistencija (samo u La ligi)....ukupno zabio 95 golova i imao 80 asistencija.

Gaucho za 5 godina u Barci zabio 70 golova i imao 60 asistencija (samo u La ligi)....ukupno zabio 95 golova i imao 80 asistencija.
Koji ste se kur.ac vise navalili na nas dio foruma ???
sto Paja ******* kaze - sve vas povede (Realovce) ka unistenju naseg djela foruma. I ovaj admin otiso na kolace i ne prati kako serete ovaj dio foruma. Niko nemoze nista reci da se kreteni ala Raul7 i Paja ne jave. Ovo Raul7 tebi (o ovome drugi svi sve znaju) zato sto sam ja postovao tebe i tvoje postove a ti se nako napljuva na mene. Hajd ti malo zajedno s Zizuom "u slusat" mp3 a nas ostavi da pisemo bez da kretenski unistavate pricu a to vam ovaj admin dopusta.
p.s. tebi paja ako smeta na slikama Barba i bparena, Dpiero i bparena, i jos poneki - ti glavu okreni ali ne seri...
ustvari seri demokratski dok ti se dozvoljava....
sto Paja ******* kaze - sve vas povede (Realovce) ka unistenju naseg djela foruma. I ovaj admin otiso na kolace i ne prati kako serete ovaj dio foruma. Niko nemoze nista reci da se kreteni ala Raul7 i Paja ne jave. Ovo Raul7 tebi (o ovome drugi svi sve znaju) zato sto sam ja postovao tebe i tvoje postove a ti se nako napljuva na mene. Hajd ti malo zajedno s Zizuom "u slusat" mp3 a nas ostavi da pisemo bez da kretenski unistavate pricu a to vam ovaj admin dopusta.
p.s. tebi paja ako smeta na slikama Barba i bparena, Dpiero i bparena, i jos poneki - ti glavu okreni ali ne seri...
ustvari seri demokratski dok ti se dozvoljava....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 okt 2010, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
to ces ti frankov idiot uporedzivat - brisi tamo na svoj teren i odyebi vise odaveRaul7 je napisao/la:Ja mislio da je Paja bolestan al kad vidim ovog romaria povraca mi se. Cuj Rivaldo i Ronaldinho bolji od Zizoua hahahahaha. Pele ili Maradona nekada a sada Ronaldo ili Zidane. To su rapsrave koje ce se do kraja svijeta voditi a ne neki Rivaldi, Ronaldinhi itd. Svaka cast ovome dvojici ali Zizou i Ronaldo su drugi svijet za Rivalda i Ronnia

Uvijek iste rasprave. Neće pamet iz guzice u glavu nikako.. svatko ima svoje mišljenje.. nitko nije ni u krivu ni u pravu.
Po meni je Messi na dobrom putu da bude jedan od najvećih svih vremena.
...što je više lome to je volim jače...
Pokusam korektnu pricu o istoriji fudbala u poredzenju s fudbalom danas a jave se iskompleksirani balavci (nemogu da vjeujem da su stariji) i sve uniste svojom zeljom za provociranjem i ponizavanjem drugog. Dosta vise - ko nemoze da cita o nasim igracima nek ne dolazi ovdje. Yebo ga Arsenal i Zizujacky09 je napisao/la:Uvijek iste rasprave. Neće pamet iz guzice u glavu nikako.. svatko ima svoje mišljenje.. nitko nije ni u krivu ni u pravu.

Ronaldinho je imao najbolju formu ikada u te dvije-tri sezone 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.