revolt je napisao/la:
Ti si denchi posebna prica. Sve vrijeme pilaš kontra Husrefa. I kad je sve islo dobro usutio si se, i jedva si docekao prvi kiks da opletes po Husrefu. Supacki nema sta.
Ljudi igrači čitaju forum, uprava čita forum. Ovaj pogotovo. Ako već ne znate da vam kažem. Pisanje po forumu se odražava na njih svakako. Isto tako priče i komentari sa društvenih mreža.
**** mater komšije su stale iza Odovića koji je bio kloc teški uništio ih je. I kada je smijenjen opet su stale iza njega. Oni bi na našem mjestu kip ozidali Husrefu. Kao i večina navijača drugih klubova. Zato nikad nismi nesto vise napravili od kluba. Ako se ovo ispostavi tačnim to je samo još jedan dokaz da smo mahalski klub i ništa više od toga. Za vašu informaciju Boša Tanjevićnpr je psovao ko lud, gdje god je igrao i vodio bilo koji klub i Obrsdovic npr i milion drugih trenera... Te priče o psovanju su samo izvlakuša jer ništa drugo čovjeku ne mogu naći. Volio bih vidjeti samo ta muda ko će ga smijeniti ako uzme duplu.
pa čovječe to sam ti i ja mogao reć da sam opičen
navijam za Sarajevo
simpatišem(pazi sad) Liverpool, Inter, PSV - jel to dijagnoza već po sebi?
od prvog dana sam ja kontra Husa, jer sam bio tu svaki njegov mandat i znam šta je očekivat, prije deceniju sve isto, copy-paste...
normalno da ću začepit kad uzimamo haveru ja navijam za SARAJEVO, ne husa, šta ti je? kako je šupački kritikovat lošu igru, poraz? jes ti popio vitamine jutros? meni ovde svaki rezultat ljudi govore nemojte sad kritikovat????? čekajte kae sezonu? ko ba da čeka??? POŽAR haveru GORI!!! LAMPICE!!! neka sačekaj da izgori pa onda zovi vatrogasce jel?
BOLI ME MOJ KALABASTER za kone ba, njima je sve super, namještat tekme, gradit na crno, četalj u klubu, sve ide...to je obaranje standarda na totalno dno...đe ćeš bit ko željo i mitomani, pa ranio bi se

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače