FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 29 okt 2010, 23:38

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:?
sad moze...

vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt :D

Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca! ;)[/quote]
koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?[/quote]

nezz sto uopste spominjes bilo sta sto ima veze sa pitarima i onda se posle zalis kad "nagrnu " na nasu temu :mrgreen:[/quote]
nisam ja ni spominjao, da me zanima spomenuo bi, al posto me ne zanima koji cu qrac spominjati ;)[/quote]

ma pogresno sam citirao htio sam ovog edu :mrgreen:

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 30 okt 2010, 00:10

edotm87 je napisao/la:
LiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
sad moze...

vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt :D

koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?
zato sto je on, vjerovao ili ne, nas bivsi igrac... ;)

i ne navlacim ja nikoga, svi znamo kakav je Rascic igrac, i da po kvalitetu nemoze pojacati zvornicku drinu a ne sarajevo... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 okt 2010, 00:14

hoceli prenositi iz mostara bht , koliko se sjecam i zrinski je potpisao za prenose....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 okt 2010, 00:15

edotm87 je napisao/la:
LiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
sad moze...

koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?
zato sto je on, vjerovao ili ne, nas bivsi igrac... ;)

i ne navlacim ja nikoga, svi znamo kakav je Rascic igrac, i da po kvalitetu nemoze pojacati zvornicku drinu a ne sarajevo... ;)[/quote]
igrac koji ovo kaze ...
"..volio bih se vratiti na Koševo. Ne mogu nikada zaboraviti kako su me primili navijači «bordo» tima, iako sam stigao sa Grbavice»
... ne zasluzuje da se spominje na ovoj temi, znate i svi kakav je kreten, nek ide nek oslabi komsije

prenosi bht zrinjski zeljo :D
Za zivot cijeli!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 30 okt 2010, 00:19

ja odnedavno skupljam ulaznice kume

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 okt 2010, 00:22

madridista je napisao/la:ja odnedavno skupljam ulaznice kume
ja skupljam od 96 :roll: jos malo i 15 dinago :mrgreen:
1921-2011

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 30 okt 2010, 00:23

debil je napisao/la:Imal iko od manijaka da skuplja ulaznice sa utakmica ?? ako ima nek mi se javi na pp imam mu neke fine iz 2000 i 1999 :)
ja skupljam,kakvih karti imaš jarane

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 okt 2010, 00:33

U štampi je još jedna knjiga o našem klubu, ko zna više koja po redu. Čini mi se da se zove Plava krv. Navodno, tvrdi uvez, nešto preko 100 strana, originalne slike itd. Najava je bila na BHT-u. Autor knjige kaže kako ga je otac kao dječaka vodio na Grbavicu na utakmice itd. U to će voditeljica i mene je moj sa 4 godine pa i na treninge, na Grbavicu naravno. Ne znam kako je u Bg-u bilo, ali su Željini treninzi bili vjerovatno najposjećeniji i u bivšoj državi.
Svaka nova knjiga raduje i svaki pravi Željovac treba da je kupi. Samo veliki klubovi sa svjetlom tradicijom imaju knjige i dokumentovane do u detalje sve svoje utakmice. Knjige su tu, na nama je da ih čitamo i naučimo historiju svog kluba i budemo ponosni na nju jer malo je klubova kao naš. Pogotovo što dušmani koriste svaku priliku da lažu na nas kao jedan delegat gore ranije što spominje Želju i NDH. Volila bi gamad da nađe kakvu mrlju našem klubu, ali kurko. Jedina naša greška je ustvari nastanak Torpeda. Plava armija je sve zapisala i sve se zna. Fala Bogu dragom pa nismo Torpedo pa da od bruke i sramote ne smijemo ni knjige napisati ili da se stidimo naših očeva kao neki.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 30 okt 2010, 00:37

posalji mi porukom tvoj msn pa ti se javim da vidimo imam li sta za tebe zanimljivo :)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 okt 2010, 00:48

Odlicno receno čamac nista za dodati,osim za knjige jer mislim da su one odlicne za ove neke nove generacije da malo procitaju da vide kako je to bilo prije dobro pravo.Ja kada sam dobijo onu nasu FK Zeljeznicar 1921-1981 kojoj je tiraz bio 3000 milje ja sam je citao bezbroj puta i jako sam sretan sto je posjedujem.Imam jos onu Sarajevski derbi volio bi i ovu nabaviti pa tako čamac ako znas kad se moze naci u prodaji bilo bi lijepo da nam kazes :mrgreen: mada nesumnjam..
1921-2011

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 okt 2010, 00:51

Esii TM87 je napisao/la:Odlicno receno čamac nista za dodati,osim za kjnige jer mislim da su one odlicne za ove neke nove generacije da malo procitaju da vide kako je to bilo prije dobro pravo.Ja kada sam dobijo onu nasu FK Zeljeznicar 1921-1981 kojoj je tiraz bio 3000 milje ja sam je citao bezbroj puta i jako sam sretan sto je posjedujem.Imam jos onu Sarajevski derbi volio bi i ovu nabaviti pa tako čamac ako znas kad se moze naci u prodaji bilo bi lijepo da nam kazes :mrgreen: mada nesumnjam..
Čini mi se da je onaj čiko što je pisao knjigu rekao da će se naći u prodaji od 25. novembra.
ali nema para,sve se rastalilo....

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 30 okt 2010, 00:52

čamac je napisao/la:U štampi je još jedna knjiga o našem klubu, ko zna više koja po redu. Čini mi se da se zove Plava krv. Navodno, tvrdi uvez, nešto preko 100 strana, originalne slike itd. Najava je bila na BHT-u. Autor knjige kaže kako ga je otac kao dječaka vodio na Grbavicu na utakmice itd. U to će voditeljica i mene je moj sa 4 godine pa i na treninge, na Grbavicu naravno. Ne znam kako je u Bg-u bilo, ali su Željini treninzi bili vjerovatno najposjećeniji i u bivšoj državi.
Svaka nova knjiga raduje i svaki pravi Željovac treba da je kupi. Samo veliki klubovi sa svjetlom tradicijom imaju knjige i dokumentovane do u detalje sve svoje utakmice. Knjige su tu, na nama je da ih čitamo i naučimo historiju svog kluba i budemo ponosni na nju jer malo je klubova kao naš. Pogotovo što dušmani koriste svaku priliku da lažu na nas kao jedan delegat gore ranije što spominje Želju i NDH. Volila bi gamad da nađe kakvu mrlju našem klubu, ali kurko. Jedina naša greška je ustvari nastanak Torpeda. Plava armija je sve zapisala i sve se zna. Fala Bogu dragom pa nismo Torpedo pa da od bruke i sramote ne smijemo ni knjige napisati ili da se stidimo naših očeva kao neki.

Sve je meni jasno kad ti u svakom postu spominjes Torpedo.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 okt 2010, 00:56

Butmiran je napisao/la:
čamac je napisao/la:U štampi je još jedna knjiga o našem klubu, ko zna više koja po redu. Čini mi se da se zove Plava krv. Navodno, tvrdi uvez, nešto preko 100 strana, originalne slike itd. Najava je bila na BHT-u. Autor knjige kaže kako ga je otac kao dječaka vodio na Grbavicu na utakmice itd. U to će voditeljica i mene je moj sa 4 godine pa i na treninge, na Grbavicu naravno. Ne znam kako je u Bg-u bilo, ali su Željini treninzi bili vjerovatno najposjećeniji i u bivšoj državi.

Sve je meni jasno kad ti u svakom postu spominjes Torpedo.
Jel to možda nešto izmišljeno?Jeste li osnovani kao Torpedo?Jeste li se zvali Torpedo?Za mene ćete uvijek biti Torpedo,jer vam je to prvi i pravi naziv.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 okt 2010, 00:57

Tarantino je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Odlicno receno čamac nista za dodati,osim za kjnige jer mislim da su one odlicne za ove neke nove generacije da malo procitaju da vide kako je to bilo prije dobro pravo.Ja kada sam dobijo onu nasu FK Zeljeznicar 1921-1981 kojoj je tiraz bio 3000 milje ja sam je citao bezbroj puta i jako sam sretan sto je posjedujem.Imam jos onu Sarajevski derbi volio bi i ovu nabaviti pa tako čamac ako znas kad se moze naci u prodaji bilo bi lijepo da nam kazes :mrgreen: mada nesumnjam..
Čini mi se da je onaj čiko što je pisao knjigu rekao da će se naći u prodaji od 25. novembra.
Nisam gledao dnevnik,ko je autor kjnige ?
1921-2011

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 okt 2010, 01:01

Esii TM87 je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:
Nisam gledao dnevnik,ko je autor kjnige ?
Nije na dnevniku bio,već na nekoj emisiji na BHT neki dan,mislim da je on obični navijač,nikakva posebna ličnost,samo je posebno to što je 55 godina strastveni navijač Želje,i što je za tih 55 godina doživio i proživio svašta sa našim voljenim klubom,pa je odlučio da to sve prenese na papir.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 okt 2010, 01:04

Vozdra raja. Novi sam na forumu, pa bi bio neki red da prvi post napišem na temi najdražeg kluba. :D Sretno nam u ned protiv Zrinjskog i pozz svima još jednom.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 okt 2010, 01:05

spielführer_21 je napisao/la:Vozdra raja. Novi sam na forumu, pa bi bio neki red da prvi post napišem na temi najdražeg kluba. :D Sretno nam u ned protiv Zrinjskog i pozz svima još jednom.
Dobro nam dosao....

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 30 okt 2010, 01:42

BHT samo prenosi ''Zeljine'' utakmice. :lol:

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 30 okt 2010, 09:43

Posto citavo vrijeme fosirate pricu kako ste multietnicki klub i po igracim i po navijacima, zanimalo bi me da mi neko objasni multietnicki karakter skandiranja ( koje cujem svaku utakmicu zeljeznicara koju gledam ) a ide :

Jug je nasa sveta strana , po islamu odabrana!

Milsim nista ja protiv nemam, samo bez licemjerja onda na drugim temama nemaojte prodavati pricu o multietnicnosti.

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 30 okt 2010, 09:46

jovanbl je napisao/la:Posto citavo vrijeme fosirate pricu kako ste multietnicki klub i po igracim i po navijacima, zanimalo bi me da mi neko objasni multietnicki karakter skandiranja ( koje cujem svaku utakmicu zeljeznicara koju gledam ) a ide :

Jug je nasa sveta strana , po islamu odabrana!

Milsim nista ja protiv nemam, samo bez licemjerja onda na drugim temama nemaojte prodavati pricu o multietnicnosti.
zar i ti sine brute :D

prelistaj par stotina stranica i naci ces raspravu o tome ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Levin i 33 gosta.