PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Šta je bruka, bruka bi bila jedino da ima konekcije sa Slogom Simin Han. Ljudi smo 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa Oske,kapiten Želje pitar...Vala ne ide ni to.mada haj znaj da li on ima veze sa Siminim Hanom,sumnjivi su oni...Osim13 je napisao/la:Šta je bruka, bruka bi bila jedino da ima konekcije sa Slogom Simin Han. Ljudi smo
Jeste li mislili Sloboda Tuzla?Osim13 je napisao/la:Samo da Sloga Simin Han ispadne
Dugo me nije bilo, gdje su Tobetina i Muhoni? Gdje su nam Govedo, Loparac, lazni Tuzlaci, Kmetovi?
Neka Slobode, dosadno bi bez njih biloBeton je napisao/la:Jeste li mislili Sloboda Tuzla?Osim13 je napisao/la:Samo da Sloga Simin Han ispadne
Ne brinite za Sulju, Radovac vam dolaziOsim13 je napisao/la:Šta je bruka, bruka bi bila jedino da ima konekcije sa Slogom Simin Han. Ljudi smo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Radovac, vjeciti talenat.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kazu da nam ne valja skola i igraci a pola ekipe ce im biti nasi 
- svrakino1921
- Kontakt:
Covjek iz TuzleDenchi je napisao/la:KAPITEN SULTAN KILLERsvrakino1921 je napisao/la:Stana,Fejza i koje taj treciDenchi je napisao/la:kone najbolje igrate football sa sva 3 pitara u sastavu
slučajno sam napisao 3![]()
![]()
![]()
Navija za Slobodu
Pitar ni slucajno
To sto je igrao za vas nide veze
Ako se proda za jedno pola miliona sad na ljeto
Puna saka brade
- Beduin
- Kontakt:
Suljo Killer od igara u Sarajevu ne bi imao ni za slipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Suljo da valja igro bi kod nas 

Pola miliona cega basvrakino1921 je napisao/la: Ako se proda za jedno pola miliona sad na ljeto
FeningaStroj1946 je napisao/la:Suljo da valja igro bi kod nas
Pola miliona cega basvrakino1921 je napisao/la: Ako se proda za jedno pola miliona sad na ljeto
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hahahahahah... Yebo te dan, ovi strumfovi su smijurija mrtvaBenkara21 je napisao/la:FeningaStroj1946 je napisao/la:Suljo da valja igro bi kod nas
Ahahahhahaha cuj pola miliona
Nisi ti to dobro procito haveru
Vi njemu mozda po miliona u platama dodjete
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
MozdaDenchi je napisao/la:Ahahahhahaha cuj pola miliona
Vidjet cemo na ljeto
A tek Radovca u neki od Turskih Sporova preko Zubana
Hehehehe
Tuzlaci na skali od 9.5 do 10 koliko ćemo ogaditi fudbal nekim slučajnim neutralnim gledateljima 
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bice uzbudljivo ispod tri gola vjerovatnoOsim13 je napisao/la:Tuzlaci na skali od 9.5 do 10 koliko ćemo ogaditi fudbal nekim slučajnim neutralnim gledateljima
Bez ove cetvorice ja bi i bodom bio zadovoljan realno..
tr 0:0Sariel1987 je napisao/la:Bice uzbudljivo ispod tri gola vjerovatnoOsim13 je napisao/la:Tuzlaci na skali od 9.5 do 10 koliko ćemo ogaditi fudbal nekim slučajnim neutralnim gledateljima
Zadnji put kad sam gledao Slobodinu utakmicu trijezan imao sam neke suicidalne tendencije.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma jasta radi krov od cokolade prozori od marmeladesvrakino1921 je napisao/la:MozdaDenchi je napisao/la:Ahahahhahaha cuj pola miliona
Vidjet cemo na ljeto
A tek Radovca u neki od Turskih Sporova preko Zubana
Hehehehe
Da li ce ovaj put neko odigrati dodavanje po zemlji?Sariel1987 je napisao/la:Bice uzbudljivo ispod tri gola vjerovatnoOsim13 je napisao/la:Tuzlaci na skali od 9.5 do 10 koliko ćemo ogaditi fudbal nekim slučajnim neutralnim gledateljima
Trebali bi prirediti prigodni poklon za sretnika
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.