Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wobly92
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wobly92 » 26 apr 2019, 19:16

FrancescoTotti je napisao/la: Legendo ne mrze oni vehabije vec svakog ko ima islamsko ime u dokumentima.

Ne znam zasto im objasnjavate ista i pokusavate im se podobrit ili ucinit da oni budu dobri prema nama. S **** sam ostro i agresivno, oni jedino batinu razumiju.
A vidi, naređeno nam je da na zlo dobrim uzvraćamo. Nikad ne znaš do kog i na koji način može doprijeti.
OK što se mi ovdje mezetimo oko sporta, al ne valja kad se pređe granica.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 apr 2019, 19:17

Tako je pajseru, kanalisi se i dalje. De nam sad malo o islamu, sartima, ubijanju nemuslimana...

Ili da probamo na osnovu premisa: srbi daleko vise lice na turke, nego mi (uporedi njihov ten koze, kosu, turcizme koje koriste, nista manje nego mi...), turci dakeko vise ulazu u Srbiju i srbe... iz toga zakljucujem da Zenica ima dosta toga zajednickog sa Srbijom, ne bi bezveze ulagali u taj klub, znaci ima nesto sto mi ne znamo.
Jelde, debilna konkluzija? E sad vjerovatno bolje razumijes sebe. :bih:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 apr 2019, 19:28

Beduin je napisao/la:Tako je pajseru, kanalisi se i dalje. De nam sad malo o islamu, sartima, ubijanju nemuslimana...

Ili da probamo na osnovu premisa: srbi daleko vise lice na turke, nego mi (uporedi njihov ten koze, kosu, turcizme koje koriste, nista manje nego mi...), turci dakeko vise ulazu u Srbiju i srbe... iz toga zakljucujem da Zenica ima dosta toga zajednickog sa Srbijom, ne bi bezveze ulagali u taj klub, znaci ima nesto sto mi ne znamo.
Jelde, debilna konkluzija? E sad vjerovatno bolje razumijes sebe. :bih:
Ne okreci temu nego se naucite ponasati kad igra reprezentacija BiH........ razumijem da niste imali prilike i da necete imat nikad ali mogli ste bar srbiju ugostit na 100 rodjendan ipak ste kod njih ostavili lijep dojam.....i nemojte zaboravit protiv dinama navijat je.bem te Sarajvo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 apr 2019, 19:38

Vidimo po posjeti ostalih reprezentativnih sportova, samo uporedi Tuzlu i Sarajevo, primjera radi. I cuj izjave igraca po tom pitanju, onda ces skontati koji si pajser.

075 ❤

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 26 apr 2019, 20:11

Ne racunajuci sutrasnje utakmice, preko stotinu utakmica premijer lige bilo je u live prenosu na TV.-u (Moja TV i BHT) do sada i to ne racunajuci KUP BIH, sto je rekord od osnivanja PLBIH

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 26 apr 2019, 20:30

HORHE je napisao/la:Ne racunajuci sutrasnje utakmice, preko stotinu utakmica premijer lige bilo je u live prenosu na TV.-u (Moja TV i BHT) do sada i to ne racunajuci KUP BIH, sto je rekord od osnivanja PLBIH
Pa evo i kosarkaska liga je imala i vise prijenosa jer svaka tekma ide live na yt i zamisli čak u HD-u većina :mrgreen:

Što se tiče PL isto ko da i nije prenošena. Ja neznam jeste svjesni da nam se rugaju za ove prijenose :lolno:
It's better when it's live

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 apr 2019, 20:33

hlive je napisao/la:
HORHE je napisao/la:Ne racunajuci sutrasnje utakmice, preko stotinu utakmica premijer lige bilo je u live prenosu na TV.-u (Moja TV i BHT) do sada i to ne racunajuci KUP BIH, sto je rekord od osnivanja PLBIH
Pa evo i kosarkaska liga je imala i vise prijenosa jer svaka tekma ide live na yt i zamisli čak u HD-u većina :mrgreen:

Što se tiče PL isto ko da i nije prenošena. Ja neznam jeste svjesni da nam se rugaju za ove prijenose :lolno:
Prijenosi sa moja tv kao da i ne postoje jer 80% stanovnistva nema tu platformu a meni licno ne pada na pamet dat 2 km za ppv na onu bljuvotinu od kamera i prijenosa.
Mogu oni prenosit i svaku utakmicu al dzaba kad kvantitet nije bitniji od kvaliteta.

Jedva cekam dan kad ce arena ili neka druga tv kuca dobiti prava za prijenos lige.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 26 apr 2019, 22:07

Penaltiky je napisao/la:
alacious je napisao/la:

Tko*
Što mu se provuče :tokralju: :bih:
Tko je ko pita, a ko je ko zna. :kafa:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 26 apr 2019, 22:11

Beduin je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Utakmica mlade reprezentacije BiH i srbije himna srbije ispracena aplauzom i onda navijanje j.ebem te Sarajevo to samo mozes u Tuzli dozivit
Prezvakana tema jazavac, i u Sarajevu na box mecu isto tako se aplaudiralo ali onda vi usutite pa se presaltate na druge teme. Jbm te Sarajv'o je psovanje fudbalskog kluba, animozitet prema rivalima, isjazivanje negodovanja zbog zapostavljanja drugih klubova od strane Saveza, kao i svugdje u svijetu. Al opet ti to ne kontas, tokmak.
Nemoj srat, **** Saraj ko grad, isto ko i mi!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 apr 2019, 22:28

Ja :opaopa: samo zelju i sarajvo
Nek shvate kako hoce :bale:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 26 apr 2019, 23:58

#prayforćelik <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 apr 2019, 00:17

Gradonacelnik je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Utakmica mlade reprezentacije BiH i srbije himna srbije ispracena aplauzom i onda navijanje j.ebem te Sarajevo to samo mozes u Tuzli dozivit
Prezvakana tema jazavac, i u Sarajevu na box mecu isto tako se aplaudiralo ali onda vi usutite pa se presaltate na druge teme. Jbm te Sarajv'o je psovanje fudbalskog kluba, animozitet prema rivalima, isjazivanje negodovanja zbog zapostavljanja drugih klubova od strane Saveza, kao i svugdje u svijetu. Al opet ti to ne kontas, tokmak.
Nemoj srat, **** Saraj ko grad, isto ko i mi!
Nikad, niti jedan nas grad. Klubovi su nesto druge tebra, i opet sve dok ne igraju ino utakmice gdje uvijek navijam za njih. Izuzev Sirokog i Zrinjskog, nacionalistickih klubova.

075 ❤

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 apr 2019, 00:25

Musija jesi sta uzeo :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 apr 2019, 00:41

Je l´ ovo saff objavio?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 27 apr 2019, 09:31

Zanimljivo kolo danas.

- Usudiću se reći da Sarajevo već danas igra za titulu, ako pobjedi u Bn, bez obzira na rezultat Zrinjskog u Kaknju, mogu polako titulu slaviti. Poprilično im je lagodan raspored u nastavku. Ako pobjede, a Zrinjski kiksne, tek je onda gotovo. Naravno i Radnik ima za šta igrati, pobjeda ih moguće vodi prije Željezničara na tabeli, još čekaju plave u Bijeljini. E sad, ako Zrinjski dobije, a Sarajevo izgubi....

- Sloboda bi pobjedom stigla Željezničara, i stvorila sebi realnu šansu da se bore za evropu do kraja. Vidim na mozzartu Željezničar favorit, jel Sloboda desetkovana ili su se bukiji malo precjenili?

-Čelik takođe može do evrope, savladi Gošk i nada sei nekim remijima u Tuzli i Bijeljini. Gošk je ispao, bojim se.

-Krupi je zadnji voz, i moraju se nadati kiksu Tuzle, s obzirom da gostuju u Širokom, vjerujem da se i oni danas lagano oprašaju od plbih za ovu sezonu.
Možda u Tuzli bude miroljubivi X, dobro i Zvijezdi i Tuzli.

Onako, iz moje perspektive, ovo je šanse Radniku i Slobodi, pa i Čeliku da se dokopaju evrope, jer Željezničar iduće sezone neće biti slab kao ovo proljeće, pa i pola jeseni.

Husref, ako izgubi titulu, i to od Bake, nek digne ruku na sebe.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 apr 2019, 09:44

Riziko je napisao/la: Vidim na mozzartu Željezničar favorit, jel Sloboda desetkovana ili su se bukiji malo precjenili?
Mislim, nisam siguran, al mislim da će im faliti par standardnih igrača.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 apr 2019, 09:49

Riziko je napisao/la:Zanimljivo kolo danas.

- Usudiću se reći da Sarajevo već danas igra za titulu, ako pobjedi u Bn, bez obzira na rezultat Zrinjskog u Kaknju, mogu polako titulu slaviti. Poprilično im je lagodan raspored u nastavku. Ako pobjede, a Zrinjski kiksne, tek je onda gotovo. Naravno i Radnik ima za šta igrati, pobjeda ih moguće vodi prije Željezničara na tabeli, još čekaju plave u Bijeljini. E sad, ako Zrinjski dobije, a Sarajevo izgubi....

- Sloboda bi pobjedom stigla Željezničara, i stvorila sebi realnu šansu da se bore za evropu do kraja. Vidim na mozzartu Željezničar favorit, jel Sloboda desetkovana ili su se bukiji malo precjenili?

-Čelik takođe može do evrope, savladi Gošk i nada sei nekim remijima u Tuzli i Bijeljini. Gošk je ispao, bojim se.

-Krupi je zadnji voz, i moraju se nadati kiksu Tuzle, s obzirom da gostuju u Širokom, vjerujem da se i oni danas lagano oprašaju od plbih za ovu sezonu.
Možda u Tuzli bude miroljubivi X, dobro i Zvijezdi i Tuzli.

Onako, iz moje perspektive, ovo je šanse Radniku i Slobodi, pa i Čeliku da se dokopaju evrope, jer Željezničar iduće sezone neće biti slab kao ovo proljeće, pa i pola jeseni.

Husref, ako izgubi titulu, i to od Bake, nek digne ruku na sebe.
nemojte zaboravit u taj lagodan raspored ubrojati finale Kupa ;) :D
ništa nije gotovo ni blizu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 27 apr 2019, 10:12

Pa valjda ste toliko pametni da vam je prvenstvo prioritet.
[/quote]

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 apr 2019, 10:39

Skola nogometa Dzaja = Mladen Veselinovic
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 27 apr 2019, 10:41

Nije baš da razumijem....
[/quote]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.