Ti kao ljubitelj i poznavalac sportskih "arena", moraš posjetiti "zeniĆku ljepoticu"Signore je napisao/la:Eto mi Zenica preko brda, al vjerujes da nikad nisam bio tamo u AreniLawer_88 je napisao/la:
Pa bolan zar si do Zgreba morao ići da sjediš na preklopnim, kad si mogao otići do Arene "Husejin Smajlović" u Zenici i osjetiš taj ugođaj![]()
Preklopne su udobnije triput od "običnih".U BiH sam posjetio hrpu stadiona, al mi se cini da osim ovdje kod nas nisam nikad bio nigdje u nekoj dvorani. Nisam ljubitelj dvoranskih sportova do te mjere da bi ih negdje isao gledati pa me sve to masilo.
Jel to negdje pise ili si brojao? Ja izbrojah 1.048, ne znam gdje sam mogao pogrijesiti, al dali bi se vidjetiRodjeni81 je napisao/la:1107Signore je napisao/la:Kapacitet: 1.048 sjedecih mjesta. Fino
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
#samoČelik
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Gdje je onaj sto pise Grbavica najperspektivniji stadion u BiH?

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Čini mi se da Velež neće pokrivati glavnu tribinu iz sigurnosnih razloga, šteta..
.
Pokrivat ce se i centralna tribina ali ne odma. Sad je cilj stolice na tu tribinu pa reflektore. Onda se ide na pojacavanje stubova na centralnoj tribini i krov.mikel48 je napisao/la:Čini mi se da Velež neće pokrivati glavnu tribinu iz sigurnosnih razloga, šteta..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pa neće hiljadu godina BHT1 prenositi ligu. Najavljivali su da će druga tv kuća od sljedeće sezone prenositi ligu.hlive je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Novi travnjak na Koševu će dovesti do poboljšanja sportske infrastrukture u BiH i normalno Sarajevo će dosta samim tim činom dobiti. Konačno derbi da gledamo i na Koševu na travnjaku kako treba, a i prijenosi će ljepše izgledati. Bravo!ti se ovo zajebavas ili?
Pa na ovim prijenosima i Ugljevik izgleda zelen kad se boja rastopi usljed slanja signala moćnim antenama.
Jeste vidjeli prijenos Široki-Zrinjski. Pa na što ono liči??
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Neće. To su sve samo prijedlozi. Bhtelecom ima jos godinu ugovorKrajisnikBosnjak je napisao/la:Pa neće hiljadu godina BHT1 prenositi ligu. Najavljivali su da će druga tv kuća od sljedeće sezone prenositi ligu.hlive je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Novi travnjak na Koševu će dovesti do poboljšanja sportske infrastrukture u BiH i normalno Sarajevo će dosta samim tim činom dobiti. Konačno derbi da gledamo i na Koševu na travnjaku kako treba, a i prijenosi će ljepše izgledati. Bravo!ti se ovo zajebavas ili?
Pa na ovim prijenosima i Ugljevik izgleda zelen kad se boja rastopi usljed slanja signala moćnim antenama.
Jeste vidjeli prijenos Široki-Zrinjski. Pa na što ono liči??
It's better when it's live
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo spremam se u Bec kod rodbineWandelanoite je napisao/la:Gdje je onaj sto pise Grbavica najperspektivniji stadion u BiH?![]()
Dobio slobodno cijelu heftu
Jes' kad bi se Foča i Novi Pazar zvali Bečsvrakino1921 je napisao/la:Evo spremam se u Bec kod rodbineWandelanoite je napisao/la:Gdje je onaj sto pise Grbavica najperspektivniji stadion u BiH?![]()
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakvo poznavanje problematike stanovnistva glavnog grada pred praznicne slobodne dane

svrakino1921 je napisao/la:Kakvo poznavanje problematike stanovnistva glavnog grada pred praznicne slobodne dane
![]()
![]()
![]()
Ljepota prosetat cistim i lijepim šeherom jedino tada
Vjerujem da ides za Beč, šai'm se, sretan put i svrati u "Maxim Erotic Garten", ulaz 15 eura, drzi ga ex Sarajlija, aj
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaHORHE je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Kakvo poznavanje problematike stanovnistva glavnog grada pred praznicne slobodne dane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljepota prosetat cistim i lijepim šeherom jedino tada![]()
Vjerujem da ides za Beč, šai'm se, sretan put i svrati u "Maxim Erotic Garten", ulaz 15 eura, drzi ga ex Sarajlija, aj
Pronesi i tamo vijest o perspektivi Grbavicesvrakino1921 je napisao/la:Evo spremam se u Bec kod rodbineWandelanoite je napisao/la:Gdje je onaj sto pise Grbavica najperspektivniji stadion u BiH?![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje ces dijete koje je dobilo proljetni raspust slati u Maxim ?HORHE je napisao/la:
!
Djeca odrasla u Švrakinom su ispred svojih vršnjaka kada je u pitanju rano stupanje u seksualne odnose, isto važi i za maloljetničku delikevnciju, motanje džointa, i druge ulicne aktivnosti, bolan odraslo je to u Švrakinom, gleda te u oči a iz džepa ti izvuce šlajpekbambus je napisao/la:Gdje ces dijete koje je dobilo proljetni raspust slati u Maxim ?HORHE je napisao/la:
Vjerujem da ides za Beč, šai'm se, sretan put i svrati u "Maxim Erotic Garten", ulaz 15 eura, drzi ga ex Sarajlija, aj![]()
Jesu al ove doslje ne znaju to,nemaju taj smek.HORHE je napisao/la:
Djeca odrasla u Švrakinom su ispred svojih vršnjaka kada je u pitanju rano stupanje u seksualne odnose, isto važi i za maloljetničku delikevnciju, motanje džointa, i druge ulicne aktivnosti, bolan odraslo je to u Švrakinom, gleda te u oči a iz džepa ti izvuce šlajpek
I jos te ubijedi da je njegovo.
!
Ovo je iz Saveza. Znaci ni Koševo nema treću kategoriju.Stadion na Koševu još uvijek nije u trećoj kategoriji što je preduslov za klupska takmičenja u okviru UEFA-e.
Što znači jedina dva stadiona sa cat3 UEFA su BP i Pecara
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa imat ce do kraja godine..hlive je napisao/la:Ovo je iz Saveza. Znaci ni Koševo nema treću kategoriju.Stadion na Koševu još uvijek nije u trećoj kategoriji što je preduslov za klupska takmičenja u okviru UEFA-e.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa super ako odradite sve ovo iako sumnjam.FrancescoTotti je napisao/la:Pa imat ce do kraja godine..hlive je napisao/la:Ovo je iz Saveza. Znaci ni Koševo nema treću kategoriju.Stadion na Koševu još uvijek nije u trećoj kategoriji što je preduslov za klupska takmičenja u okviru UEFA-e.
Nego sam mislio da je Koševo već cat3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ja sam skeptican al ipak mislim da ce bit uradjeno jer prosto nemaju vremena za neke malverzacije i fuserenje. U projektu je i FK Sarajevo tako da to nece bit ni dozvoljeno sigurno od strane kluba. Jednostavno svima je u koristi da se to zavrsi jer odigravanjem utakmice sa Italijom na kosevu bi se ogroman dio ulozenih sredstava povratio.hlive je napisao/la:
Pa super ako odradite sve ovo iako sumnjam.
Nego sam mislio da je Koševo već cat3
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.