Bolji tretman lutvo ima od manejaka, sve po njima.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
https://sportsport.ba/fudbal/s-grbavice ... bih/316287
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
Kerinjemidzuka je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/s-grbavice ... bih/316287
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Njih ni rođena mati ne voli... Hahaha, sadaka arena se mora izgraditi. Al neka je, da vam mozemo trpat po tri komada.midzuka je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/s-grbavice ... bih/316287
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne moze care gudure ko na vozuci. A pred golom na jugu ko juznoamericki mravinjakDenchi je napisao/la:Da li ce ovaj put neko odigrati dodavanje po zemlji?Sariel1987 je napisao/la:Bice uzbudljivo ispod tri gola vjerovatnoOsim13 je napisao/la:Tuzlaci na skali od 9.5 do 10 koliko ćemo ogaditi fudbal nekim slučajnim neutralnim gledateljima
Bez ove cetvorice ja bi i bodom bio zadovoljan realno..
Trebali bi prirediti prigodni poklon za sretnika
Dok je igrao za nas izjavljivao je da kao cijela mu porodica navija za FKSA, ak ga ja nisam s nekim zamjeno, al mislim da ima negdje slika clanka gdje to pise... Sad dal ga je slago nemam ti pojma..svrakino1921 je napisao/la: Covjek iz Tuzle
Navija za Slobodu
Pitar ni slucajno
To sto je igrao za vas nide veze
Ako se proda za jedno pola miliona sad na ljeto
Puna saka brade
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jest vjerovatno mu je porodica otvorila i kafic sarajevo u orasju
Vjerujem da je i clan hordi zla
pravi pitar
Koji petokolonas u redovima zelje jos kapiten
Vjerujem da je i clan hordi zla
Koji petokolonas u redovima zelje jos kapiten
- MocMahale444
Maksuz Selam za sve muflone i ostalu bagru.
Liga nam je gotova, halali sve i gasi **** na par godina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da nije bilo sudijskih kradja, mi bismo vec sad osigurali Evropu, na trecem mjestu daleko ispred Sirokog i ostalih sto se sad bore sa nama za cetvrto mjesto. Ne daj Boze ako se ne plasiramo u Evropu, ko ce nam nadoknaditi minimalno milion KM koje bismo u tom slucaju izgubili. Davno se trebalo reagovati, pa ici i slanjem mejla Uefi sa snimcima sudijskih odluka. Ponizenje koje svako kolo prezivljavamo, jos i na Grbavici, Zeljo nikad u svojoj historiji nije dozivio.
**** majku u kojem univerzumu oni zive hahahahahaha. Stvarno je tuzno da se oni zale, ovamo prodaju guzu savezu, a moze se napraviti kompilacija od 2 sata samo od zadnje 3-4 sezone sta su smradovi radili
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nemoj tako pricat nije uredu.Ne volim komentarisat sudije i njihove odluke al brat bratu 10-15 bodova ove sezone su nam uzeli.bhpremierliga12 je napisao/la:Da nije bilo sudijskih kradja, mi bismo vec sad osigurali Evropu, na trecem mjestu daleko ispred Sirokog i ostalih sto se sad bore sa nama za cetvrto mjesto. Ne daj Boze ako se ne plasiramo u Evropu, ko ce nam nadoknaditi minimalno milion KM koje bismo u tom slucaju izgubili. Davno se trebalo reagovati, pa ici i slanjem mejla Uefi sa snimcima sudijskih odluka. Ponizenje koje svako kolo prezivljavamo, jos i na Grbavici, Zeljo nikad u svojoj historiji nije dozivio.**** majku u kojem univerzumu oni zive hahahahahaha. Stvarno je tuzno da se oni zale, ovamo prodaju guzu savezu, a moze se napraviti kompilacija od 2 sata samo od zadnje 3-4 sezone sta su smradovi radili
23
Selam Muhoni...Ti nestade ,pa se tivra sa nekom negativom odma'...MocMahale444 je napisao/la:Maksuz Selam za sve muflone i ostalu bagru.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
4. kolo 11.08.18 PL Tuzla City- Sloboda 0 : 1 ovdje je nekako sve pocelo, 5 zutih kartona i crveni za Pericu kao slag na tortuGOAT je napisao/la:Nemoj tako pricat nije uredu.Ne volim komentarisat sudije i njihove odluke al brat bratu 10-15 bodova ove sezone su nam uzeli.bhpremierliga12 je napisao/la:Da nije bilo sudijskih kradja, mi bismo vec sad osigurali Evropu, na trecem mjestu daleko ispred Sirokog i ostalih sto se sad bore sa nama za cetvrto mjesto. Ne daj Boze ako se ne plasiramo u Evropu, ko ce nam nadoknaditi minimalno milion KM koje bismo u tom slucaju izgubili. Davno se trebalo reagovati, pa ici i slanjem mejla Uefi sa snimcima sudijskih odluka. Ponizenje koje svako kolo prezivljavamo, jos i na Grbavici, Zeljo nikad u svojoj historiji nije dozivio.**** majku u kojem univerzumu oni zive hahahahahaha. Stvarno je tuzno da se oni zale, ovamo prodaju guzu savezu, a moze se napraviti kompilacija od 2 sata samo od zadnje 3-4 sezone sta su smradovi radili
5. kolo 15.08.18 PL Sloboda - Krupa 1 : 0 Ovdje se sve lijepo nastavilo, cijeli stadio cijelo drugo poluvrijeme skandira lopovi, lopovi, ponovo 5 zutih kartona i 1 crveni sada za Hadzanovica.
6. kolo 20.08.18 PL Široki Brijeg - Sloboda 0 : 0 razbili ih cijelu utakmicu, Baraban 1 na 1 sa golmanom i sudija dize ofsajd, a Baraban pola metra iza igraca. DIREKTAN UTICAJ NA REZULTAT.
9. kolo 14.09.18 PL Sloboda - Čelik Zenica 1 : 0 Apsolutno cist penal nije sviran u prvom poluvremenu kada igrac Celika stopa loptu rukom kao da je kosarka. Dobili smo penal u drugom poluvremenu koji se mogao, a i nije suditi.
11. kolo 26.09.18 PL Željezničar - Sloboda 0 : 0 SHOW POCINJE! Pojeli Zeljeznicar na Grbavici, cist penal nad Vidovicem nije sviran. DIREKTAN UTICAJ NA REZULTAT.
12. kolo 29.09.18 PL Zrinjski - Sloboda 2 : 0 Jos jedna nasa losa utakmica, ali sudija bez muda ne pokazuje cak niti zuti Bilbiji(vec imao jedan zuti) nakon svadje sa Hadzanovicem kada ide direktno do njega i udara ga laktom(direktan crveni, a ne daje ni zuti).
14. kolo 20.10.18 PL Sarajevo - Sloboda 1 : 0 Solidna utakmica protiv Sarajeva, PONISTEN CIST GOL SMAJICU, dosudjen diskutabilan penal koji se nama nikad ne bi svirao, Ignjatovic ledjima okrenut golu i lopta ga pogadja u ruku. DIREKTAN UTICAJ NA REZULTAT.
15. kolo 27.10.18 PL Sloboda - Tuzla City 1 : 1 Sudija iz Banovica(jel treba sta vise reci). Kod gola Tuzle, pomocni sudija dize zastavicu za ofsajd, glavni sudija ne svira nista, pusta igru i na kraju primamo gol iz te akcije. DIREKTAN UTICAJ NA REZULTAT.
16. kolo 03.11.18 PL Krupa - Sloboda 0 : 1 Sudija na centru i zbog PRIGOVORA daje crveni karton GOLMANU(hahahahahaha). Nama se dijele zuti kartoni ko na traci, a Krupa dobila tek na kraju jedan.
U 16 odigranih kola imamo 43 zuta kartona i 4 crvena, dok su nasi protivnici imali 30 zutih kartona i nijedan crveni.
Evo jedna analiza svega sta se desavalo u ovih 16 kola prema statistici sa oficijelne stranice saveza. Realno smo do sada trebali imati minimalno 6-9 bodova vise, ali smo unakazeni sa odlukama koje su direktno uticale na rezultat u nekim utakmicama, a one utakmice sto su se radile od pocetka do kraja tiho necu ni spominjati. Zar je moguce da smo do sada dobili ukupno 13 zutih kartona vise od protivnika i cak 4 crvena naspram nijednog protivnika? Do kada cemo vise sutjeti? Do kada vise da se samo ceka i gleda kako nas kradu?
Evo brate samo iz prvog dijela sa nasih utakmica, ciste, ocite greske, ne subjektivno gledanje nego objektivno, gdje imas snimke i dokaze. Protiv Sirokog dole, razbili ih, uze nam sudija pobjedu kad svira ofsajd, a Baraban vise od metar iza igraca i ponisti 1 na 1.
Protiv Zeljeznicara cist penal na Vidovicu kad i sam Kjosevski se uhvati za glavu i skonta sta uradi, niste mogli meda, opet sudija.
Protiv Sarajeva na Kosevu, nisu sanse imali kako treba, Smajic zabi gol cist i ponistise ga, sviraju im smijesan penal.
Protiv Tuzle pomocni dize zastavicu, a glavni nista ne svira i samo pusta igru i ljudi zabise gol
Protiv Krupe golman dobi crveni jer sa gola nesto dobaci sudiji koji je bio na pola terena
Ovo su samo one krupne greske gdje su nas ostetili, gdje su nam bukvalno bodove iz dzepa uzeli.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- MocMahale444
Alejkumu Selam Vanja8.Vanja8 je napisao/la:Selam Muhoni...Ti nestade ,pa se tivra sa nekom negativom odma'...MocMahale444 je napisao/la:Maksuz Selam za sve muflone i ostalu bagru.
Reci mi samo kakva negativa?
Alejkumu Selam Osim13.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Selam muhoni, kakva je situacija.... Tema grohnula ko plbih 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
čekamo da udere direke neke za akademiju pa da slike postavljajusviunapad1010 je napisao/la:Selam muhoni, kakva je situacija.... Tema grohnula ko plbih
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hoćel ugledni stipendiste i potrošači budžeta FK Sloboda, te samoprozvani navijači istoimenog kluba i kvazi ultrasi opet počastiti Amara Osima lijepim željama?Amar Osim položio cvijeće na mezar Ervina Čejvanovića
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Inšala neko bude precizan kao #cumshot i kakvom motorkom s okolnih brda u vugla krmka da pogodi <3 Ali mislim da ce sve proci sa 2-3 softcore uvredice s oronulih tribina </3Osim13 je napisao/la:Hoćel ugledni stipendiste i potrošači budžeta FK Sloboda, te samoprozvani navijači istoimenog kluba i kvazi ultrasi opet počastiti Amara Osima lijepim željama?Amar Osim položio cvijeće na mezar Ervina Čejvanovića
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Kozari haman vam svinjski nece biti prvak, jel tuzna tuzlica?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- samoposteno
- Kontakt:
Ma njima je vazno da su ponovo dogovorili sa upravom stipendijeledesma je napisao/la:Kozari haman vam svinjski nece biti prvak, jel tuzna tuzlica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.