Riziko je napisao/la:Nije baš da razumijem....
Vrijeme curi, a Sloboda još uvijek nije isplatila dugovanja bivšim igračima: Oglasio se Veselinović
“Nisu izmirili ništa”, kratko je kazao Veselinović.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Riziko je napisao/la:Nije baš da razumijem....
pa ne možemo se ne pojavit ili ne odigrat finale kupa između nikakoRiziko je napisao/la:Pa valjda ste toliko pametni da vam je prvenstvo prioritet.
slobodine tekme su na prodaju....Beduin je napisao/la:Ma Sloboda je digla ruke od Evrope, sta vam je. Druga je stvar sto se mi sprdamo ovdje da zaboravimo nasu nevolju i probleme.
A siguran sam da ne mozemo dobiti licencu, ovo je vise stvar prestiza na terenu i da se odradi sezona. Za narednu, sa novom Upravom, tek cemo vidjeti po zavrsetku ove.
jesuBeduin je napisao/la:Nisu, nego se ne nadamo nicemu i vjerovatno se zna za nedobijanje licence. U suprotnom bi bilo dobrih premija za pobjede i borbu za izlazak u Evropu, logicno.
Samo smo prodali Sarajevu na Kosevu da osvoje titulu i u proslom kolu Zrinjskom. Ostalo je regulara.
Hvala al ne treba namwobly92 je napisao/la:Ionako ne možemo pored ćelika u Europu, pa evo javno nudimo prodaju bodeva źelji
Smaras.Denchi je napisao/la:jesuBeduin je napisao/la:Nisu, nego se ne nadamo nicemu i vjerovatno se zna za nedobijanje licence. U suprotnom bi bilo dobrih premija za pobjede i borbu za izlazak u Evropu, logicno.
Samo smo prodali Sarajevu na Kosevu da osvoje titulu i u proslom kolu Zrinjskom. Ostalo je regulara.
nemate feninga a tuzbe se nižu
sastav prvih 11 na prodaju
samo govorim istinuBeduin je napisao/la: Smaras.
Zelji necemo prodati, nego cemo pokloniti da ne bi Siroki isao, jer ih mrzimo. A i Celik da zeznemo, jer njihovi forumasi nas zezaju na forumu
jest buraz a njihovim iz uprave jako stalo šta neki forumaši misleprisonbreak je napisao/la:Celik i Evropa hahahHH
Pa šta fali malo maštat, eo i mi pričamo o šutu u okvir golaprisonbreak je napisao/la:Celik i Evropa hahahHH
Mi mastamo da ne orimimo vise od 3 golaOsim13 je napisao/la:Pa šta fali malo maštat, eo i mi pričamo o šutu u okvir golaprisonbreak je napisao/la:Celik i Evropa hahahHH
Beduin je napisao/la:Klub koji je zasluzeno trebao ispasti iz lige, na nefer nacin ostao i izvacio boljega od sebe, klub koji nema pojma sta znaci borba za nesto i igranje u Evropi, najzaduzeniji u drzavi uz Borac, najpoznatiji po dugu prema igracima i uslovljavanju ugraca, reprogram posebna prica, i pocne mi ovdje ismijavati stabilniji i bolji klub od sebe. Zibje bolan. Barem suti i trpi svoje probleme.
Sad kad vide iz Uprave sta pisete, nezahvalni sto smo vam dali para i rentali stadion i napokon da uzivo gledate evropsku utakmicu, u inat vas necemo pustiti u Evropu nego ce Zelji dati 3 boda veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.