Imamo mi 25 igraca ali je problem sto nam je trener bez muda
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako imamo širok roster? Imamo 14 igrača.
[/quote]
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
ajdohordas
- Kontakt:
Eto sad Ahmetovic ne valja 
Pa bolan mi smo goli ku.rac bez njega, covjek izgide na terenu.
Konstantno skace, spusta lopte, razigrava, asistira, zabija... itd mene bi bilo stid, ali bukvalno stid napisati nesto negativno za njega.
Konstantno skace, spusta lopte, razigrava, asistira, zabija... itd mene bi bilo stid, ali bukvalno stid napisati nesto negativno za njega.
a brate, **** smo i s njim a i bez njega trenutnomoj uzor-S.G je napisao/la:Ko ne zabija?Denchi je napisao/la:što je trolanje lik ne zabija na proljeće
prešlo u zajebanciju
toliko je tačno
Asistencije se ne broje?
A to smo go ku.rac bez njega to nikom ništa?
**** smo jer ljudi koji trebaju namjestit šansu ne rade svoj poso, krila prvenstveno
a neko ih gura orilo gorilo
al hajd namanje smo **** za sve ostale, daj da mi uzmemo šta pa nek je Vlado zabije ako treba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Merso je naš Olivije Žiru, i kad ne zabija, čini saigrače boljim.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ljepoto moja nisam ja to izmislio to su fakti brate, čovjek jednostavno nema golgeterski učinak u proljeće...ajdohordas je napisao/la:Eto sad Ahmetovic ne valja
a mi se nadamo golu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
fakat BREAKING newsThrillerHz je napisao/la:Sta rece pa osta ziv
https://sportsport.ba/fudbal/i-bosanac- ... bih/316268
Evo čojka, izvalit lovu na ljeto i da naredne sezone igramo ko Ajax
Evo čojka, izvalit lovu na ljeto i da naredne sezone igramo ko Ajax
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav je teren u Bijeljini ?
Danas cemo saznati jesu li se dogovorili oko premija za titulu 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ahmetović je jedan od najboljih ako ne i najbolji naš igrača na proljeće. Pogledajte samo koliko je dao golova i koliko ima asistencija protiv Zrinjskog, Željezničara i Širokog.
Stanoje i Mujaka maloprije pustili live na instagramu, ubjeđeni u pobjedu danas
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
e sad skontaj u kojem smo belaju što se tiče forme napadaBordoSarajevo je napisao/la:Ahmetović je jedan od najboljih ako ne i najbolji naš igrača na proljeće. Pogledajte samo koliko je dao golova i koliko ima asistencija protiv Zrinjskog, Željezničara i Širokog.
frajer koji deceniju ne zabija na proljeće ti najbolji
-
ajdohordas
- Kontakt:
Zadnji puta ovako nervozan bio jos protiv Viteza za titulu. 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bit će isti rezultat kao protiv Vitezaajdohordas je napisao/la:Zadnji puta ovako nervozan bio jos protiv Viteza za titulu.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Bit će isti rezultat kao protiv Vitezaajdohordas je napisao/la:Zadnji puta ovako nervozan bio jos protiv Viteza za titulu.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vama ako je Ahmet dobar nemate vecih ambicija od osvojene kukuruz lige i to na guzove...al nije Merso kriv što ne zna. Kriv je klub zbog lošeg prelaznog roka... Oooo tobejarabi nama handzic i merso penzioner nose napad..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja mislio ti trolašBICA je napisao/la:Vama ako je Ahmet dobar nemate vecih ambicija od osvojene kukuruz lige i to na guzove...al nije Merso kriv što ne zna. Kriv je klub zbog lošeg prelaznog roka... Oooo tobejarabi nama handzic i merso penzioner nose napad..
Brzo ozdravljenje brate, mada bojim se da je neizlječivo
FK Sarajevo
Nije realno koliko besmislen komentar... nadam se da je neki sarkazamDenchi je napisao/la:e sad skontaj u kojem smo belaju što se tiče forme napadaBordoSarajevo je napisao/la:Ahmetović je jedan od najboljih ako ne i najbolji naš igrača na proljeće. Pogledajte samo koliko je dao golova i koliko ima asistencija protiv Zrinjskog, Željezničara i Širokog.
Stanoje i Mujaka maloprije pustili live na insotagramu, ubjeđeni u pobjedu danas
frajer koji deceniju ne zabija na proljeće ti najbolji![]()