Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Formula 1
a u oizdu lijepe materine
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj. Ferrari je gori baksuz od Sude iz Vize. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cekaj da utrka pocne, minimalno 5 vozaca ce se zabiti u zid.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Baku se treba izbaciti iz kalendara.OK bi bila staza da su auta uska kao 2009-16,ali sad je preopasna.Uska kao monaco a duplo je brza od njega.Najopasnija staza definitivno,ko zna koliko para daju investitori da se zadrzi na kalendaru
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
koliko god da daju hvala im jer su zadnje dvije utrke apsolutni klasici i ozbiljni kandidati za najzabavnije i najbolje utrke u sezoni
Koliko samo ciscenja rubova 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Steta za Leca ...sigurice bi uzeo pol ...frajer sekundu brzi od FeteLa 
Zamislite komentara da se Sebu ovo desilo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zasto se Hamiltonu ovo ne desi?irfo je napisao/la:Zamislite komentara da se Sebu ovo desilo
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
zasto zamisljat kad se mogu naci i citati komentari vecih vettelovih gresaka u utrkamairfo je napisao/la:Zamislite komentara da se Sebu ovo desilo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hamilton fantastican,vettel solidan,verstappen razocarao
#Punoljetstvo
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa hvala bogu da bi se komentarisalo.Frajer je cetverostruki svjetski prvak.Evo ja cu komentarisat Vettela u vezi toga sto nije bio ni blizu PP,a imao je haman vise od sekundu prednosti nad Mercedesima u FP3.Bit ce il da su Mercedesovi mehanicari madjonicari i da su pronasli sekundu i po za 2h,da je Vettel odvezao poprilicno ocajan krug ili da su ga i Bottas i Hamilton u kljucnom momentu nadjebaliirfo je napisao/la:Zamislite komentara da se Sebu ovo desilo
Inace onaj zavoj gdje danas izletis Kubica i Leclerc je najretardiraniji zavoj u historiji F1.Ocekujem da sutra u prvom krugu ondje bude 5 DNF-ova xd
Šteta za Leclerca, mada kad tad se ovakve sitaucije moraju desiti. Još jedan put odrastanja koji je neophodan kako bi se u budućnosti znao nositi sa problemima. Vidjet ćemo, sutra je apsolutno sve moguće.
Definitivno. Uživanje svake godine. Jedna od rijetkih staza gdje se možeš nadati da će neko iz f1.5 na pobjednička postolja.Donnie Darko je napisao/la:koliko god da daju hvala im jer su zadnje dvije utrke apsolutni klasici i ozbiljni kandidati za najzabavnije i najbolje utrke u sezoni
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dobro to a neko da mi objasni sta se desava sa Haas 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kimi iz boxa danas isto startuje
Prednje krilo mu nesto bilo pogresnojelle je napisao/la:Kimi iz boxa danas isto startuje
Koliko SC danas prognozirate?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sta ocekivat kad imas najgora dva vozaca!Nerminovic je napisao/la:Dobro to a neko da mi objasni sta se desava sa Haas
- akisarajevo92
- Kontakt:
Incidenti su jedini preduslov za zanimljivu trku u modernoj F1
Don't believe the hype.
Je li ikad postojala jadnija ekipa od Mercedesa? Svake sedmice kukaju kako je Ferrari najbrzi, a imaju brzi bolid sekundu po krugu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.