kraljttbvb je napisao/la:Danas protiv umrlog Salkea kojem ove sezone nista ne ide kako treba...
Nadam se pobjedi, valjda Reus i ekipa nece razocarati
Ozivio Schalke tacno kad treba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,geronimo,hammers
kraljttbvb je napisao/la:Danas protiv umrlog Salkea kojem ove sezone nista ne ide kako treba...
isakovich je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:Danas protiv umrlog Salkea kojem ove sezone nista ne ide kako treba...
Ozivio Schalke tacno kad treba
Illmatic09 je napisao/la:Pa Reus ga jest zakačio ali povukao je nogu, nije bila ispružena i namjera da mu polomi noge, što po meni nije za crveni.
Desperado09 je napisao/la:Pamet u glavu i dovesti, lijevog beka (Schulz), CMa(Lopez) i napadača (Giroud) jer to su najslabije tačke koje su i imale uticaja na pad u 2019. i nekonstatnost u igri obzirom da te pozicije pokrivaju igrači kojima to nije prirodna pozicija (Gotze i Diallo)i koji su mogli pružiti znatno bolje partije na svojim pozicijama.
kraljttbvb je napisao/la:Ne treba stoper, a silom prilika pola sezone stopera igra Veigl, koji je vezni igrac...
Illmatic09 je napisao/la:Isto me čudi što Guerrera nije povukao na lijevog beka kad je trebalo, mislim da nikad nije igrao tu poziciju ove sezone, ali vjerovatno Favre zna zašto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.