Za 42 godine, sav vokabular koji si naučio je "papčino", "seljačino", "njive", "krompir", "krave". Nauči neki novi način da me uvrijediš.Mancini je napisao/la:Idi na njivu. Okopavaj krompir.KLIS je napisao/la: To je onda još gore, sa 42 godine se ponašaš kao sa 12.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Golacoooooooo, 0-2! 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Po jedan go za svakog navijača Olimpica.Mokroguz je napisao/la:Golacoooooooo, 0-2!
- josipmusa2
- Kontakt:
Kako vas bola nije stid, čist go ponište Bosni i dok ovi protestuju vi date go, vidjet ćete u četvrtak
Da imaš imalo stida nikada više ne bi došao na ovu temu. Od prvog posta na ovoj temi si me provocirao sa svojim seoskim forama, bez toga da sam ja započeo sa bilo kakvim provokacijama. Ti ćeš mene provocirati iz nekakvog sela, mene koji sam i čitav rat proveo u Sarajevu.KLIS je napisao/la:Za 42 godine, sav vokabular koji si naučio je "papčino", "seljačino", "njive", "krompir", "krave". Nauči neki novi način da me uvrijediš.Mancini je napisao/la:Idi na njivu. Okopavaj krompir.KLIS je napisao/la: To je onda još gore, sa 42 godine se ponašaš kao sa 12.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I po jedan gol Bosni za svakog navijaca Klisa.KLIS je napisao/la:Po jedan go za svakog navijača Olimpica.Mokroguz je napisao/la:Golacoooooooo, 0-2!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel to gledas nasu utakmicu umjesto Velez - Rudar?josipmusa2 je napisao/la:Kako vas bola nije stid, čist go ponište Bosni i dok ovi protestuju vi date go, vidjet ćete u četvrtak
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bosna je baš mjerilo za Olimpik. Gdje su do sada bili sa ovakvoj borbenosti!? Kao da igraju utakmicu sezone a zadnji su na tabeli. Što li baš me interesuje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- josipmusa2
- Kontakt:
Javlja mi kolega viberom, đaba ste pare bacali cijelu sezonu, iduće idete pravit društvo Bosna Semi, poyyMokroguz je napisao/la:Jel to gledas nasu utakmicu umjesto Velez - Rudar?josipmusa2 je napisao/la:Kako vas bola nije stid, čist go ponište Bosni i dok ovi protestuju vi date go, vidjet ćete u četvrtak
Cuj, kako ce i oni u Premijer Ligu iduce sezone?josipmusa2 je napisao/la:Javlja mi kolega viberom, đaba ste pare bacali cijelu sezonu, iduće idete pravit društvo Bosna Semi, poyyMokroguz je napisao/la:Jel to gledas nasu utakmicu umjesto Velez - Rudar?josipmusa2 je napisao/la:Kako vas bola nije stid, čist go ponište Bosni i dok ovi protestuju vi date go, vidjet ćete u četvrtak
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ublehaška podveleška priča.josipmusa2 je napisao/la:Javlja mi kolega viberom, đaba ste pare bacali cijelu sezonu, iduće idete pravit društvo Bosna Semi, poyyMokroguz je napisao/la:Jel to gledas nasu utakmicu umjesto Velez - Rudar?josipmusa2 je napisao/la:Kako vas bola nije stid, čist go ponište Bosni i dok ovi protestuju vi date go, vidjet ćete u četvrtak
- josipmusa2
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:[
Ublehaška podveleška priča.

Ko ti drma kafez
- josipmusa2
- Kontakt:
MehMokroguz je napisao/la: Cuj, kako ce i oni u Premijer Ligu iduce sezone?
Bravo. Idemo dalje. Šest kola do kraja.
Cesare sta kazes kod 0:1 Bosni ponisten cist gol ...da Bog da se raspali
MUSVDG
Mokroguz je napisao/la:I po jedan gol Bosni za svakog navijaca Klisa.KLIS je napisao/la:Po jedan go za svakog navijača Olimpica.Mokroguz je napisao/la:Golacoooooooo, 0-2!

Ovo je za vas samo san.
Enigma je napisao/la:Cesare sta kazes kod 0:1 Bosni ponisten cist gol ...da Bog da se raspali
Vidiš, opet ista pričaMancini je napisao/la:Da imaš imalo stida nikada više ne bi došao na ovu temu. Od prvog posta na ovoj temi si me provocirao sa svojim seoskim forama, bez toga da sam ja započeo sa bilo kakvim provokacijama. Ti ćeš mene provocirati iz nekakvog sela, mene koji sam i čitav rat proveo u Sarajevu.I onda još da ti šutim. Prvo kreni sa svojim kućnim odgojem pa onda dijeli lekcije drugima.
-
StarmoCity
- Kontakt:
Po jedan go za svakog navijača Olimpica.[/quote]Mokroguz je napisao/la:Golacoooooooo, 0-2!
I po jedan gol Bosni za svakog navijaca Klisa.[/quote]

Ovo je za vas samo san.[/quote]
Hahaha al mu ga suknu, jesi bar podmazo??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.