2 pobjede i 2 remija nam trebaju za titulu
Mladost DK
A Mujicu se sjetim najmilijih...
SAMPIONEEE SAMPIONEEE OLE OLE OLEEEEE
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
4 tekme do enda kako li slave titulu sa ovakom igom ja ne znam, Hus se pogubio totalnoArhitekt je napisao/la:Husref je ucinio sve sto je mogao da ne dodjemo do titule, ali neka visa sila mu je poremetila planove.
BordoSarajevo je napisao/la:NIJE SE MOGLO IGRAT PO OVOM TERENU, NE MOZEMO PLJUVAT IGRU I IGRAČE, BUDIMO REALNI!!
MLADOST HVALA, TITULA JE TU!!
I koliko smo nesretni sa onim pljuskom od 10 min...scudetto89 je napisao/la:Ma ja ne mogu da vjerujem allahami koliko srece imamo, ljudi penal fule, a mi ne znamo jedan **** pogodak postici, **** te dan usta i klub i sve !!!!!
Igrajteeeeeeeeeee pice male !!!
Greska je sto nije izvrsio i trecu, medjutim po ovakvom terenu i zbog povreda morao je cuvati tu jednu izmjenu.Zip je napisao/la:Blizu smo titule...
Al ovog kloca sa klupe sa dvije izmjene, jel moguce po ovom terenu to uraditi![]()
Neko ko nije pratio posljednje utakmice FKS, mislio bi da se salis sa ovimArhitekt je napisao/la:Husref je ucinio sve sto je mogao da ne dodjemo do titule, ali neka visa sila mu je poremetila planove.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, misstianopenaldo, OzmoodPinglewood i 22 gosta.