FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Bio na tekmi, mokar sam ko miš ali bolje tekme nisam odgledao odavno. Ne znam jesu li premije u pitanju, što me ne bi čudilo obzirom da je Hadžija svako malo na našem stadionu, ali naši su dali sve od sebe.
Bila su oba penala što jest jest, ali prvi gol je Zrinjski dao iz ofsajda 3m. Gledajte na pregledu, prije gola debeli ofsajd pred linijskim mamu mu mahnem.
Tukli su i puštao im je, naši na kraju i sreće brdo kod penala, mislim da je Vela odbranio.
Vala kad idući put dođete u Kakanj treba da častite.
Uživajte!
Bio na tekmi, mokar sam ko miš ali bolje tekme nisam odgledao odavno. Ne znam jesu li premije u pitanju, što me ne bi čudilo obzirom da je Hadžija svako malo na našem stadionu, ali naši su dali sve od sebe.
Bila su oba penala što jest jest, ali prvi gol je Zrinjski dao iz ofsajda 3m. Gledajte na pregledu, prije gola debeli ofsajd pred linijskim mamu mu mahnem.
Tukli su i puštao im je, naši na kraju i sreće brdo kod penala, mislim da je Vela odbranio.
Uživajte!
Znaci ako Radnik uzme, mi sljedece kolo slavimo titulu na Kosevu

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kolo manje, sve isto. Dobro vece Sarajevo, lider PLBiH se zove imenom tvojim.
Za promjenu dodjote na Kosevo, moze i golfom dvicom.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Eh da ga je Arežina dao
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Svaka vam cast sto ste se vracali dva puta, poslike 1:2 sam kontao pisaj ga
Mogu i cajnoslu naletitLaznjak je napisao/la:Kolo manje, sve isto. Dobro vece Sarajevo, lider PLBiH se zove imenom tvojim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala braco Kakanjci, trebamo se držati naših, pa jel?Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Uživajte!
TUZLU ZA PALE, ŠTA KAŽEŠ MILOKRADE?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sinoć sam ti bio u Publicu, kad opet dođem častim, zaslužili ste.Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Uživajte!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I ja sam to nedavno pitao, nije niko odgovorio.VenamaHrabrih je napisao/la:Imaju li pravo Hodzic i Pavlovic igrati protiv FKS, obzirom da su posuđeni i da su imali nastupe za FKS ove sezone?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hvala vam od srca!Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Uživajte!
Volim te Bosno! Volim te Saraj'vo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Imaju pravo,Hodzic je danas dobio treci zuti i nece igrati(koliko znam).Pavlovic nek nastavi gdje je stao sa zadnja dva gostovanja gdje je 9 primio u dva kolazagorski je napisao/la:I ja sam to nedavno pitao, nije niko odgovorio.VenamaHrabrih je napisao/la:Imaju li pravo Hodzic i Pavlovic igrati protiv FKS, obzirom da su posuđeni i da su imali nastupe za FKS ove sezone?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ša sam vam reko? X ko ćaku, odo da zatvorim Premier kladionice.
Denchija i Zipa za trenere!
Kažu da su s pola muke naučili pojam 'totalni fudbal' s Wikipedije. Prvi učio o Jack Reynoldsu, a drugi o Rinus Michelsu.
Denchija i Zipa za trenere!
Kažu da su s pola muke naučili pojam 'totalni fudbal' s Wikipedije. Prvi učio o Jack Reynoldsu, a drugi o Rinus Michelsu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Irfan je vec nas igrac...miky_hz je napisao/la:Hodzic dobio" namjerno" treci zuti da preskoci Kosevo.Bio je protiv Sirokog na zapadu .
Halil je danas najbolji bio uz Mujakica.
Ako budes dolazio u Sarajevo uskoro samo javi na forumu, sve je na moj račun. Kako lijepo zvuči kad ovako čujes iz prve ruke da su ljudi ginuli za nas jbt. Mladost DK.Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Uživajte!
Sto se tiče Celika, ljudi su na zadnja 2 gostovanja primili 9 komada i to od **** Krupe koja je ispala iz lige i Zvijezde. Ako njih ne uzmemo i nismo za titule realno. Hodzic ne igra dobio 3 zuta danas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idolopoklonici navijaju za svog idola , a mi volimo samo Sarajevo. To je razlika između nas.
Kaže , sta je mogao husko po ovoj močvari.
Šta bi ono kad smo u Gradaccu igrali , kad je bila gora močvara od ove ?
Na ovakvim terenima ti sigurno 4-5-1 neće ništa pomoći.
Stavi se 3-5-2 i igra se na duge lopte.
Naravno , valjali bi i prekidi , al tu smo bezopasni zbog stručnjaka i kapitena.
Kaže , sta je mogao husko po ovoj močvari.
Šta bi ono kad smo u Gradaccu igrali , kad je bila gora močvara od ove ?
Na ovakvim terenima ti sigurno 4-5-1 neće ništa pomoći.
Stavi se 3-5-2 i igra se na duge lopte.
Naravno , valjali bi i prekidi , al tu smo bezopasni zbog stručnjaka i kapitena.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vanja8 je napisao/la:Irfan je vec nas igrac...miky_hz je napisao/la:Hodzic dobio" namjerno" treci zuti da preskoci Kosevo.Bio je protiv Sirokog na zapadu .
Ti si vidim neki novi insajder, ali on govori za Dusana.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pročitaj još jednom xDVanja8 je napisao/la:Irfan je vec nas igrac...miky_hz je napisao/la:Hodzic dobio" namjerno" treci zuti da preskoci Kosevo.Bio je protiv Sirokog na zapadu .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Testo je napisao/la:Idolopoklonici navijaju za svog idola , a mi volimo samo Sarajevo. To je razlika između nas.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Premiranja igraca Mladosti,nije bilo,ali ste odigrali posteno i srcano... Zapravo odigrali ste kako bi trebalo da igra svaki klub protiv bilo kog protivnika i na tome vam hvala...Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Uživajte!
Platim sinoc 2km da mogu gledati danas nasu tekmu...odgledam je naravno i tako mi ostane upaljeno nisam ni gasio. Isle one dosadne reklame bh telecoma..
.Ja nesto na mob cackao...kad samo prebaci na tekmu kona i evo jos nisu ugasili..sta je ovo...misle li oni ugasiti...zar i ovo moze???
.Ja nesto na mob cackao...kad samo prebaci na tekmu kona i evo jos nisu ugasili..sta je ovo...misle li oni ugasiti...zar i ovo moze???