Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Serie A
Pa ok ono kada je Barca nabila Juve u finalu ali brate non stop ista furka. Kako god dvica veceras 
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ovo se još razmatra jer pored ovog trojca Wanda u ugovoru traži i x3 sedmično nasamo sa Matuidijem.Riziko je napisao/la:Čitam ovo da Juve nudi Interu Kansela, Dybalu i Iguaina za Ikardija.
Kontam da je šuljak, ali ako im ponude Dybalu i Iguaina bar, treba Inter pristati na to.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- forza_juve
- Kontakt:
Izvor vesela sveskaSaurman je napisao/la:Ovo se još razmatra jer pored ovog trojca Wanda u ugovoru traži i x3 sedmično nasamo sa Matuidijem.Riziko je napisao/la:Čitam ovo da Juve nudi Interu Kansela, Dybalu i Iguaina za Ikardija.
Kontam da je šuljak, ali ako im ponude Dybalu i Iguaina bar, treba Inter pristati na to.
❤️1946❤️
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ko je lud da dovede Higuaina i da mu daje toliku platu,najdebilniji napadac danasnjice obicna hodajuca sramota koji prima platu od 9M..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kakav šljam se nakupio u torinskoj kupoli.
Totalna dominacija.Nisu se ljudi sa loptom sastavili što bi rekao prosječni ss.ba forumaš.Na kraju neki iksić čisto da im se oduzme već unaprijed pripremljena priča u slučaju poraza o nebitnoj utakmici i čuvajte nam Maxa dragog.Možda dogodine.
#ChampionsLeague
I uz malo sreće netko da polomi Pjanića i Kjelinija do kraja.
#ChampionsLeague
I uz malo sreće netko da polomi Pjanića i Kjelinija do kraja.
Brat Siamo se vratio da najavi dominaciju naredne sezone, svaka cast, dominirate, oni dolaze...
Ma strah je velik.. cekamo tu dominaciju vec godinama a nikad
.
.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vec dominacija a nije jos ni august..
Da pohvalim i Zaniola za odličnu partiju u prvom dijelu.Valjda nastavi tako dalje.
I ja čitam i ne kontam nikako, jos kad napisa kad ga stavis na krilo i sl. los, kao da kupujes igrača za više pozicija, a ne napadača koji je vrhunski u onim stvarima u kojima napadač treba bitineroazzurni je napisao/la:Kompromis je napisao/la: Normalno da je bolji, i to za klasu (ima sve bolje od icardia osim stvari koje su potrebne centarforu za gol u unutar 16metara
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Izgleda da nam je trebalo riješeno prvenstvo da dobijemo kvalitetno suđenje umjesto krađa koje smo viđali u zadnjim susretima.
U grčevitoj borbi za LP otkinut bod favoritu ovogodišnje lige prvaka.Bez poraza od lopova sa Marottom u klubu.Debelim markerom upisan plusić 
Idemo dalje kroz trnovito granje u gustoj borbi za LP.Zaniolo povedi nas!
Iskreno meni je ovo vise izgledalo kao da je nama Juventus otkinuo bod, kao i Roma proslo kolo, bez pretenzija mislim da smo na kraju trebali pobjediti ali naravno falio je onaj zavrsni udar, koji kad treba da dodje nas trener kaze stop momci. Juventus sa ovim pristupom ce samo niz strminu da krene i desit ce im se sranje pocesto kao protiv Ajaxa.SiamoNoi je napisao/la:U grčevitoj borbi za LP otkinut bod favoritu ovogodišnje lige prvaka.Bez poraza od lopova sa Marottom u klubu.Debelim markerom upisan plusić
Bit će da si zaboravio da si na ignoreu.Ali sam toliko ljubazan da te podsjetim.Pretpostavljam nešto o tome da je Spalletti kriv i da Icardija treba poslat u zamjenu za Gabbiadinija.
Ja nisam nikad rekao da Icardija treba da se posalje u zamjenu za Gabbiadinija (ako si mi to pokusao implicirati postom). Drugo, ako vec ide Icardi (naravno ono sto jesam rekao i stojim iza toga, za novac posten a to bi bilo na danasnjem trzistu 90 do 100 mil), onda bi bilo posteno i da Spalletti od.ebe (i iza te konstatacije stojim idalje) osim da se tebi svidja njegov kukavicki pristup.
Siamo dozivio svojih pet minuta da brani celavu spodobu, koji ce iducu kiksati i praviti izmjene samo njemu znane 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.