Sutra vec dovode salcinovic fenana iz zen´ce i tako slabe konkurenta za Evropu!cadillac je napisao/la:Šta ono manijaci klanjaju pred tribinom?![]()
![]()
![]()
Šta je sljedeće, klanje kurbana prije utakmice?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Parola sramota
Utakmica ne zna se ko je gori. Iduću nek potpisu odmah 0:0 da nas ne pate.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Gospodine Osim mislim da vi imate vecih briga od parola i komentara fukara.. vi bi u federalnoj bili iza veleza i olimpika (uz normalno sudjenje)Osim13 je napisao/la:dTrebalo je samo dodat da ce i begica i pilav i co. opalit mozdani i sve super a i ovog novinarcica
100 godina odani ideji i ovo na kraju smisleJbm li im mamu mrtvu kriminalnu sarajevsku![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Meni ste izgledali bolje nego kad vam je ekipa kompletna govorim za prvo poluvrijeme posto drugo nisam gledosviunapad1010 je napisao/la:Parola sramota![]()
Grimove bajke o sudijama i Želji su na drugom spratu.klasik je napisao/la:Gospodine Osim mislim da vi imate vecih briga od parola i komentara fukara.. vi bi u federalnoj bili iza veleza i olimpika (uz normalno sudjenje)Osim13 je napisao/la:dTrebalo je samo dodat da ce i begica i pilav i co. opalit mozdani i sve super a i ovog novinarcica
100 godina odani ideji i ovo na kraju smisleJbm li im mamu mrtvu kriminalnu sarajevsku![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sa Zukicem, ove godine prelosim Smajićem i Dr. Salihovicem u prvih 11, a bez Ivetica i Husejinovica trenutno mozemo ovako odigrati 0:0.samoposteno je napisao/la:Meni ste izgledali bolje nego kad vam je ekipa kompletna govorim za prvo poluvrijeme posto drugo nisam gledosviunapad1010 je napisao/la:Parola sramota![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bratam koji shok efekat ovo dovodjenje Amara
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- samoposteno
- Kontakt:
Ja mislim da bi Smajic u nekoj drugoj ekipi bio top igrac jer kod vas iskreno ima prevelik pritisaksviunapad1010 je napisao/la:Sa Zukicem, ove godine prelosim Smajićem i Dr. Salihovicem u prvih 11, a bez Ivetica i Husejinovica trenutno mozemo ovako odigrati 0:0.samoposteno je napisao/la:Meni ste izgledali bolje nego kad vam je ekipa kompletna govorim za prvo poluvrijeme posto drugo nisam gledosviunapad1010 je napisao/la:Parola sramota![]()
selam za najpostenijeg forumasa velikog zeljovca,i druga svrakino1921,bod je najrealniji.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Goosman je napisao/la:Tuzlu za Bileću!
? ? <3
Svasta. Nije ono "čisto" mjestocadillac je napisao/la:Šta ono manijaci klanjaju pred tribinom?![]()
![]()
![]()
Šta je sljedeće, klanje kurbana prije utakmice?
@Oske mojne da pljujes! Sta je sa prostorijama oaze?
? ? <3
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hajd ne rise oske.Osim13 je napisao/la:Takvog i nema u Tuzli
Pa jel pričamo o mjestu za klanjanjesviunapad1010 je napisao/la:Hajd ne rise oske.Osim13 je napisao/la:Takvog i nema u Tuzli
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Skoro 300 minuta "fudbala" ove sezone i nijedan gol hahahahaha. Pa makar da neka frljoka udje nesto, nista. Mislim da se igra 3 dana i 3 noci da se rezultat ne bi mijenjao.
Kad kontas da ne moze gore, opet te iznenade, kakva parola majko mila. Morbidno pravo, stvarno sam bez komentara bio na tribini, kao i cijeli sjever osim njih

Kad kontas da ne moze gore, opet te iznenade, kakva parola majko mila. Morbidno pravo, stvarno sam bez komentara bio na tribini, kao i cijeli sjever osim njih
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zna se koja su mjesta za klanjanje i kakva trebaju biti. Bezveze vam priča. A ovi momci su mogli otici u dzamiju tu im je 5 min pjeske i obaviti to kako treba ako su vec nanijetili. Hajd vozdra.Osim13 je napisao/la:Pa jel pričamo o mjestu za klanjanjesviunapad1010 je napisao/la:Hajd ne rise oske.Osim13 je napisao/la:Takvog i nema u Tuzli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.