FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tatar je lijevo krilo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Radnik ako napravi dobar rezultat u Mostaru sljedece kolo imali bi veće šanse za četvrto mjesto nego kone, kad bi uzeli bod(ove) onda bi mi mogli rahat odmorit ekipu za utakmice finala kupa 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nelosa utakmica sobzirom na nefudbalske uslove. Dosta se trcalo, bili agresivni i jedni i drugi. Postaje besmisleno govoriti ali mora se rotirati i osvjezavati.
Golman, stoperi, stanojevic, ahmet pa i krle standardni ostalo se trebalo vise rotirati. Idemo dalje, gazi do duple!!
Golman, stoperi, stanojevic, ahmet pa i krle standardni ostalo se trebalo vise rotirati. Idemo dalje, gazi do duple!!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh kako sad nafurati raju na Čelik?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zavisi kome ce savez dat bolji termin al ko da gledam mi ćemo u subotu u 4 kad raja radi.MortemHz je napisao/la:Eh kako sad nafurati raju na Čelik?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Staviti kao najavu utakmice:MortemHz je napisao/la:Eh kako sad nafurati raju na Čelik?
"Malo vas je malo vas je ....... "

Da se zainatimo onda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas gled!am Čelik zaista su loši, ovde ne bih trebali ima ti problema.Zbog kartona ne igra im Hodzic.
- ElCartel11
- Kontakt:
Niposto to raditi ako zelimo 3 boda, ozbiljno govorimMortemHz je napisao/la:Eh kako sad nafurati raju na Čelik?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vrijeme je za petardu.amypitar je napisao/la:Danas gled!am Čelik zaista su loši, ovde ne bih trebali ima ti problema.Zbog kartona ne igra im Hodzic.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
-
belosevic28
- Kontakt:
Mi kako igramo, niko ne garantuje da cemo imati do kraja 2 pobjede i 2 remija...
Tuga.
Tuga.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
4 pobjede do kraja u ligi, i to svaka ide glat!
FK Sarajevo
Kakvo nafuravanje, treba jos sakriti termin utakmice od raje, dojaviti samo onoj standardnoj milji kad se igra da doduMortemHz je napisao/la:Eh kako sad nafurati raju na Čelik?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ima da izvršimo atalantizaciju Čelika. 8:0 bi mene zadovoljilo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jel moguce ovo ?? Sezona iz snova ljudi opet nesto hoce, isto da svake sezone osvajamo titulu i kup a u stvari u posljednji 30 godina 3 titula titule. Ok neka ode Husref neam nista protiv al pustite da slavimo titulu u miru pa kad zavrsi kenjajte
Kenjaju kao foke. Trebas samo otici na njihove komentare prije sezone i ocekivanja.bordobijeli je napisao/la:Jel moguce ovo ?? Sezona iz snova ljudi opet nesto hoce, isto da svake sezone osvajamo titulu i kup a u stvari u posljednji 30 godina 3 titula titule. Ok neka ode Husref neam nista protiv al pustite da slavimo titulu u miru pa kad zavrsi kenjajte
Ja bih da kažem svoje mišljenje koje ce svi sigurno cijenit.
A to je da : Husref Musemić je legenda kluba fk Sarajevo, koji ima veliki autoritet u čitavoj ligi. Izborio nam je ovo malo jadnih trofeja koje imamo. Hvala mu za sve, hvala mu i za ovu titulu
Ali zaista se moram pridružiti ovim forumašima koji nisu slijepi kao ni ja, koji misle da nam treba bolji trener.
Hus što se mene tice moze ostat 10 godina i da nastavi radit u klubu kao predsjednik.(jer čovjek zaista voli klub, to niko ne može osporit)
Ali cemo mi onda narednih 10 godina uzimat titulu na guzove.I nikad ništa necemo uradit u Evropi i da nam dadnu 10 mil €
IGRA SARAJEVA SE APSOLUTNO NE RAZLIKUJE OD IGRE OSTALIH RURALNIH KLUBOVA. Hvala cao dovidjennja odo spavat valja mi sutra paradajz sadit
A to je da : Husref Musemić je legenda kluba fk Sarajevo, koji ima veliki autoritet u čitavoj ligi. Izborio nam je ovo malo jadnih trofeja koje imamo. Hvala mu za sve, hvala mu i za ovu titulu
Ali zaista se moram pridružiti ovim forumašima koji nisu slijepi kao ni ja, koji misle da nam treba bolji trener.
Hus što se mene tice moze ostat 10 godina i da nastavi radit u klubu kao predsjednik.(jer čovjek zaista voli klub, to niko ne može osporit)
Ali cemo mi onda narednih 10 godina uzimat titulu na guzove.I nikad ništa necemo uradit u Evropi i da nam dadnu 10 mil €
IGRA SARAJEVA SE APSOLUTNO NE RAZLIKUJE OD IGRE OSTALIH RURALNIH KLUBOVA. Hvala cao dovidjennja odo spavat valja mi sutra paradajz sadit
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mogu mislit Bakinu reakciju nakon promašenog penala

FK Sarajevo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ja se slažem s tobom. Nikad "A" nisam rekao protiv Husrefa, volim ga više od brata rođenogBICA je napisao/la:Ja bih da kažem svoje mišljenje koje ce svi sigurno cijenit.
A to je da : Husref Musemić je legenda kluba fk Sarajevo, koji ima veliki autoritet u čitavoj ligi. Izborio nam je ovo malo jadnih trofeja koje imamo. Hvala mu za sve, hvala mu i za ovu titulu![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Od nervoze je trazio prvu poslovnicu premiera i sve sto je imao u novcaniku spucao na 3/4 kombinaciju da se izvadiBordoSarajevo je napisao/la:Mogu mislit Bakinu reakciju nakon promašenog penala![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sliskovic nikakvu izjavu nije dao , da nisu dobili penal sigurno bi opleo po Sarajlijama i savezu 
Trenutno korisnika/ca: boki86, ObjektivnaSApublika i 27 gostiju.