Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nisam imao priliku upoznati forumase. A igrice ne igram.IlCapitano je napisao/la:Je li to bila game night kod Marvina?
Igrat ces sledece sezone po svemu sudeci. To je prva opcija. Druga je da zamrzis Juventus i fudbal a treca je kod IlCapitana da ides na vecernje seanse obozavanja Alegrija uz mirisne svijece i himnu Juventusa.(Vazelin,toaltni papir i ultraljubicaste lampe ce domacin da obezbijedi)Pogba je napisao/la:Nisam imao priliku upoznati forumase. A igrice ne igram.IlCapitano je napisao/la:Je li to bila game night kod Marvina?
Pa priprema se za iducu sezonu. Can kao treci stoper.Pogba je napisao/la:Gledam najave za Torino i opet odbrana sa 3 i Can kao stoper. Tacno sam sam sebe slagao vjerujuci da ce Allegri bar ostaviti standardnu 4-3-3 i probati ako nista dati neke obrise igre u toj formaciji sada kada je sve gotovo, a imamo 4/5 tekmi koje mozes iskoristiti kao pripremu za iducu sezonu. I onda kada dođu pripreme iste se ne iskoriste za uigravanje vec samo za nabijanje kondicije i random formacije kao sto je svojevremeno bilo 5-5-0 protiv Barce i slicno. I onda su me napadali kada sam kritikovao pripreme zadnjih x godina objasnjavajuci mi da igra u istim nije bitna, a svaki put je bila indikator gdje ne stima.
Ma ja to svima kazem, ne pamtim losiju sezonu sto se tice povreda, umora. Sp ostavi traga a onda nas od jula tresu povrede. Gledas Liverpool i Barcu i vidis da niko od 7/8 glavnih igraca nije imao nikakvu povredu. City ostane bez KDB i Pep kaze da se to odrazilo na rez.Padovan je napisao/la:Kaže Allegri sa dvojicom nazad Bonucci,Chiellini. Can kao treći stoper ponekad kao opcija, ali ne vidi ga kao trećeg stopera (logično). Za sastanak očekuje poziv Agnellia, ali očigledno je da ostaje još jednu sezonu.
Povrede su nas ove sezone pokosile, ne sjećam se gore sezone po pitanju povreda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.