Da li je uopšte i jedan novinar bio danas na utakmici u Doboju kod Kaknja.Ni jedne jedine izjave, ni nekog snimka, osim onog gola Mladosti iz penala, što je neko sa tribina snimao mobitelom.Prvi put ovakav slučaj da vidim u našoj ligi.Pa danas u trecem rangu igrali Budučnost - Gradina, pa na ovom portalu bilo bruku nekih videa i tekstovaHeraklitMracni je napisao/la:Sliskovic nikakvu izjavu nije dao , da nisu dobili penal sigurno bi opleo po Sarajlijama i savezu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ima ovdje jos neko da se slozi samnom da Hebibovic vise ne smije igrati na beku ma kakvom beku ne smije igrati nikako 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa frajer kad god kiksa, nema izjave, kcerku mu je.bemHeraklitMracni je napisao/la:Sliskovic nikakvu izjavu nije dao , da nisu dobili penal sigurno bi opleo po Sarajlijama i savezu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
-Kolega Beganović i ja ćemo vjerovatno imati različita viđenja ovog susreta. Mi možemo žaliti za prilikom Mandića jer smo mogli povesti sa 3:1 u ovom susretu i ko zna kako bi se onda susret završio. I Mladost je imala svoje prilike, mogli su i oni u finišu do pobjede. Remi je najobjektivniji. Nama nije kriva Mladost što smo vjerovatno već sada nismo uspjeli odbraniti titulu prvaka BiH. Krivi smo sami. Čestitam domaćinu na dobroj igri i fer odnosu, rekao je popularni Baka nakon susreta.Historicar je napisao/la:Da li je uopšte i jedan novinar bio danas na utakmici u Doboju kod Kaknja.Ni jedne jedine izjave, ni nekog snimka, osim onog gola Mladosti iz penala, što je neko sa tribina snimao mobitelom.Prvi put ovakav slučaj da vidim u našoj ligi.Pa danas u trecem rangu igrali Budučnost - Gradina, pa na ovom portalu bilo bruku nekih videa i tekstovaHeraklitMracni je napisao/la:Sliskovic nikakvu izjavu nije dao , da nisu dobili penal sigurno bi opleo po Sarajlijama i savezu![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
To se znaesprit24 je napisao/la:Jel ima ovdje jos neko da se slozi samnom da Hebibovic vise ne smije igrati na beku ma kakvom beku ne smije igrati nikako
Veze FK Sarajevo i FK Mladost su duboke i vrlo stare, mi stariji to znamo a evo kako je to išlo za one mlađe:
Osnivač FK Mladost je Osman Merdanović, otac Nijaza i Senada koji su proslavljeni fudbaleri FK Sarajevo, posebno Nijaz. Treći sin Zijad dugo je bio sjajan igrač FK Mladost (sjajan za niže rangove gdje je Mladost igrala tada).
Osman Merdanović bio je vrlo vjerojatno najveći sportski radnik Kaknj svih vremena, njegova braća Ševko i Hamdo bili su igrači prve postave FK Mladost kada je Osman osnovao klub, 25.5.1959.
Hamdo je bio, svi kažu bolji od svih, svi kažu da je Nijaz Merdanović baš na amidžu Hamdu. Hamdo je prerano umro, valjda od raka, pa se od 1976. godine odigravao memorijalni turnir Hamdo Merdanović. U to vrijeme Nijaz i Senad su bili u FK Sarajevo, a otac Osman predsjednik FK Mladost, pa je za svaki turnir FK Sarajevo bilo uvijek gost turnira koji se odigravao u februaru svake godine. I uvijek je Sarajevo doniralo za taj turnir Mladosti dresove, opremu, lopte, uvijek.
Sjećam se dobro, krajem osamdesetih sam zavolio Mladost, godište sam 1981. i sjećam se tih turnira. Bile su 4 ekipe i prvu utakmicu je uvijek Mladost igrala protiv Sarajeva, uvijek je gubila, ali se sjećam bijelih dresova Sarajeva (jer su naši bili u crvenim). Bijeli ko labudovi, to mi je veliko sjećanje.
Danas je Senad sportski direktor FK Mladost, Osman je rahmetli, Emir Hadžić je sportski direktor FK Sarajevo (porijeklom je iz Doboja) i veze su ostale.
Puno raje u Doboju zbog Senada i Nijaza i danas navija za Sarajevo i tako su te veze opstale.
Možda to neki nisu znali, ali sad vam je možda jasno kako su veze Mladosti i Sarajeva duboke.
Osnivač FK Mladost je Osman Merdanović, otac Nijaza i Senada koji su proslavljeni fudbaleri FK Sarajevo, posebno Nijaz. Treći sin Zijad dugo je bio sjajan igrač FK Mladost (sjajan za niže rangove gdje je Mladost igrala tada).
Osman Merdanović bio je vrlo vjerojatno najveći sportski radnik Kaknj svih vremena, njegova braća Ševko i Hamdo bili su igrači prve postave FK Mladost kada je Osman osnovao klub, 25.5.1959.
Hamdo je bio, svi kažu bolji od svih, svi kažu da je Nijaz Merdanović baš na amidžu Hamdu. Hamdo je prerano umro, valjda od raka, pa se od 1976. godine odigravao memorijalni turnir Hamdo Merdanović. U to vrijeme Nijaz i Senad su bili u FK Sarajevo, a otac Osman predsjednik FK Mladost, pa je za svaki turnir FK Sarajevo bilo uvijek gost turnira koji se odigravao u februaru svake godine. I uvijek je Sarajevo doniralo za taj turnir Mladosti dresove, opremu, lopte, uvijek.
Sjećam se dobro, krajem osamdesetih sam zavolio Mladost, godište sam 1981. i sjećam se tih turnira. Bile su 4 ekipe i prvu utakmicu je uvijek Mladost igrala protiv Sarajeva, uvijek je gubila, ali se sjećam bijelih dresova Sarajeva (jer su naši bili u crvenim). Bijeli ko labudovi, to mi je veliko sjećanje.
Danas je Senad sportski direktor FK Mladost, Osman je rahmetli, Emir Hadžić je sportski direktor FK Sarajevo (porijeklom je iz Doboja) i veze su ostale.
Puno raje u Doboju zbog Senada i Nijaza i danas navija za Sarajevo i tako su te veze opstale.
Možda to neki nisu znali, ali sad vam je možda jasno kako su veze Mladosti i Sarajeva duboke.
Espirit dobar si momak, al nemoj na svetinju i buduceg kapitena udarat.esprit24 je napisao/la:Jel ima ovdje jos neko da se slozi samnom da Hebibovic vise ne smije igrati na beku ma kakvom beku ne smije igrati nikako
Al jucer ker žižović komentariše Rahmanov potez, kako je nesportski i onda govori "koliko cujem zrinjski je pobjedio i dosao na samo 2 boda, ovakav nesportski potez Rahmanovica steti samo njegovom klubu, nek poradi na psiholoskom nivou".
Pogresno si cuo keru raspali. Nek dostigne nivo Zidana ako je dovoljno sposoban, al zadnja osoba koju zelim vidjeti u Sarajevu na bilo kojoj funkciji. Keru odvratni!
Pogresno si cuo keru raspali. Nek dostigne nivo Zidana ako je dovoljno sposoban, al zadnja osoba koju zelim vidjeti u Sarajevu na bilo kojoj funkciji. Keru odvratni!
JURIŠ
Šta je sa kaznama za Zrinjski zbog bakljade????
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
JOŠ 2 POBJEDE I 2X-a !!!Zip je napisao/la:JOŠ 3 POBJEDE I 2 X-aZip je napisao/la:JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!
Sloboda
Mladost pobjeda
Radnik
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Gošk ??? ovde nista nije sigurno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 kola, 4 boda prednosti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Posto smo prinudjeni na lijevom beku stavljati krilo onda radi balansa treba desno sabanovic. Idemo dalje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Još malo, mislim da ovo sad necemo propustiti.MortemHz je napisao/la:4 kola, 4 boda prednosti..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
znači ako naredne 3 uzmemo slavimo titulu sa Zvijezdom
naravno tačno između ove 3 tekme imamo i finale kupa 2 tekme
naravno tačno između ove 3 tekme imamo i finale kupa 2 tekme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se nadam ali bi isto tako volio i kup da osvojimo.ledesma je napisao/la:Još malo, mislim da ovo sad necemo propustiti.MortemHz je napisao/la:4 kola, 4 boda prednosti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sem Celika, koji se bori za Evropu ?MortemHz je napisao/la:4 kola, 4 boda prednosti..
Ostali su svoje ciljeve ispunili i ne trebaju im bodovi
može i city zapet zarad AzmiraZip je napisao/la:Sem Celika, koji se bori za Evropu ?MortemHz je napisao/la:4 kola, 4 boda prednosti..
Ostali su svoje ciljeve ispunili i ne trebaju im bodovi
zvijezda je mislim završena
Čelik sumnjam isto da će nešto posebno
fino je imat prijateljske odnose jbg zbog ovog ako ništa i da možeš udomit ove viška igrače a da ne odu konkurentu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Celik u zadnje dvije tekme na gostovanjima, protiv Krupe i Zvijeze 09 primio čak 9 golova. Oni nemaju šanse za evropu, raspored im je pretežak. Uz sve to, ne igra im Dušan Hodzic, Okoli im se juce povrijedio, stoper Miletić se nedavno povrijedio i nema ga do kraja sezone, vjerovatno ima jos igrača koji ce im falit..
Glat pobjeda bez puno trošenja i onda odmorni na finale kupa.
Titulaaaa!
Glat pobjeda bez puno trošenja i onda odmorni na finale kupa.
Titulaaaa!
FK Sarajevo
FK Sarajevo je na prvom mjestu jer je ekipa sa:
- najvise pobjeda
- najmanje poraza
- najvise postignutih golova
- najmanje primljenih golova
- najboljom gol razlikom
- najvise bodova u medjusobnim duelima sa top4 tima
- najvise bodova ukupno.
A ne zato jer je HŠK Zrinjski 1:0 Mostar promašio penal u 93. minuti. **** vas Zrinjski.
Saraj'vo šampion!
- najvise pobjeda
- najmanje poraza
- najvise postignutih golova
- najmanje primljenih golova
- najboljom gol razlikom
- najvise bodova u medjusobnim duelima sa top4 tima
- najvise bodova ukupno.
A ne zato jer je HŠK Zrinjski 1:0 Mostar promašio penal u 93. minuti. **** vas Zrinjski.
Saraj'vo šampion!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Kockoglavi
Po.erem se pljuvacima. Kako vas nije stid
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, perodeformero i 30 gostiju.