NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Koja je poenta bila ovog "branjenja" napada 26 sekundi do kraja na 4 razlike za Denver 
Hvala hvala, dobra serija nema staNEZALAGANJE je napisao/la:@JHam
Cestitke,prijatelju.Zasluzen prolaz.
Šta sam upravo gledao??!
Razlika izmedju dva sata oko 2-3 sekunde a 4 razlike i Spursi ne prave faul??????
Razlika izmedju dva sata oko 2-3 sekunde a 4 razlike i Spursi ne prave faul??????
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
2-20 trojke, i opet prođoše
... Protiv Blazersa sigurno neće moći tako.
- josipmusa2
- Kontakt:
Spursi mislili da je nerješeno
J.R. curse
J.R. curse
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bravo Denver!Zasluženo!
Ove sezone ispunjen cilj!Sve preko 2.runde je uspjeh,a i to je poprilično realno-finale Zapada!
Da je Nurkić zdrav i da je tu,vjerujem da bi gledali 7 tekmi Nagetsa i Blejzersa.Ovako ćemo...5.
4-1 za Denver.
U drugom 1/2f Zapada 4-3 za Rakete i kraj ere ovih Dubsa
P.S.Sjetim se nekih postova ovde o Jokiću kako mu može igra prolaziti u RS,a da će se pogubiti i raspasti na jače odbrane u PO,da nije lider,da ne voli.da bude prva opcija,da.je rupetina u odbran,itd..
Momak u svom prvom PO,ima tripl-dabl prosjek.skoro,uz to 2 TD u seriji,evidentno igra bolju odbranu i brojke.i procenti generalno bolji nego u RS,a najbolji u karijeri!
+oborio rekord franšize po broju poena u PO
+odveo tim u 1/2f sa velikim izgledima i za finale Konferencije.
Ove sezone ispunjen cilj!Sve preko 2.runde je uspjeh,a i to je poprilično realno-finale Zapada!
Da je Nurkić zdrav i da je tu,vjerujem da bi gledali 7 tekmi Nagetsa i Blejzersa.Ovako ćemo...5.
4-1 za Denver.
U drugom 1/2f Zapada 4-3 za Rakete i kraj ere ovih Dubsa
P.S.Sjetim se nekih postova ovde o Jokiću kako mu može igra prolaziti u RS,a da će se pogubiti i raspasti na jače odbrane u PO,da nije lider,da ne voli.da bude prva opcija,da.je rupetina u odbran,itd..
Momak u svom prvom PO,ima tripl-dabl prosjek.skoro,uz to 2 TD u seriji,evidentno igra bolju odbranu i brojke.i procenti generalno bolji nego u RS,a najbolji u karijeri!
+oborio rekord franšize po broju poena u PO
+odveo tim u 1/2f sa velikim izgledima i za finale Konferencije.
Mens sana in corpore sano.
Blejzersi u 6
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Izvini vidio sam da često pišeš protiv Denvera. Nije to baš neko stručno pisanje i nema bog zna šta pametno da se pročita sem tih nekih infantilnih fora, ali baš me zanima odakle taj hejt prema toj baš gotivnoj ekipi? Ili si navijač Portlanda?Sarmelino je napisao/la:Blejzersi u 6
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka cast za Denver kad su dobili game 5 bilo je za ocekivati dw prolaze.Protiv portlanda ocekujem zanimljivu seriju u 7 utakmica
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Navijam za Oklahomu, Denver je overrejtana skupina role playera.Chandrian je napisao/la:Izvini vidio sam da često pišeš protiv Denvera. Nije to baš neko stručno pisanje i nema bog zna šta pametno da se pročita sem tih nekih infantilnih fora, ali baš me zanima odakle taj hejt prema toj baš gotivnoj ekipi? Ili si navijač Portlanda?Sarmelino je napisao/la:Blejzersi u 6
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
To je OKC, Denver je najmladja ekipa u ovogodisnjem PO, tako da je za ocekivati oscilacije mladih igraca.Sarmelino je napisao/la:Navijam za Oklahomu, Denver je overrejtana skupina role playera.Chandrian je napisao/la:Izvini vidio sam da često pišeš protiv Denvera. Nije to baš neko stručno pisanje i nema bog zna šta pametno da se pročita sem tih nekih infantilnih fora, ali baš me zanima odakle taj hejt prema toj baš gotivnoj ekipi? Ili si navijač Portlanda?Sarmelino je napisao/la:Blejzersi u 6
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Chandrian je napisao/la:Izvini vidio sam da često pišeš protiv Denvera. Nije to baš neko stručno pisanje i nema bog zna šta pametno da se pročita sem tih nekih infantilnih fora, ali baš me zanima odakle taj hejt prema toj baš gotivnoj ekipi? Ili si navijač Portlanda?Sarmelino je napisao/la:Blejzersi u 6
Hahahha. Cekam ga ja i za boston. Samo polako.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jest ako mislis da je Raymond Felton nba kalibar.
Boston pusi isto u 6.
Boston pusi isto u 6.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
portland denver
win win za nas objektivne fanove lijepe košarke
win win za nas objektivne fanove lijepe košarke
- djoleprijedor
- Kontakt:
I da je tako ko što ti pišeš(a pišeš gluposti,isfrustritan)opet su bolji od te OKC,što po učinku u RS,što po učinku u PO,a i 'metla' u međusobnom skoru ove sezone od Nagetsa,Sarmelino je napisao/la:Navijam za Oklahomu, Denver je overrejtana skupina role playera.Chandrian je napisao/la:Izvini vidio sam da često pišeš protiv Denvera. Nije to baš neko stručno pisanje i nema bog zna šta pametno da se pročita sem tih nekih infantilnih fora, ali baš me zanima odakle taj hejt prema toj baš gotivnoj ekipi? Ili si navijač Portlanda?Sarmelino je napisao/la:Blejzersi u 6
Da ne pričamo o tome koja ekipa je mlađa i koja ima veći potencija u budućnosti.
Mens sana in corpore sano.
Bar mozemo navijacki pratiti i ovu rundu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolje u 6 u 2.rundi,nego u 5 u 1.rundiSarmelino je napisao/la:Jest ako mislis da je Raymond Felton nba kalibar.
Boston pusi isto u 6.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- josipmusa2
- Kontakt:
Večeras odmah po brejk, čisto da vidi grk ko je gazda, još ako mu svirnu korake koji put 
Žao mi je malo sto su Spursi ispali. Navijao sam za njih u ovoj seriji. Mislim da će Denver lakse od očekivanog proći Portland.
Kawhi je **** monstrum, najbolji igrač u seriji i ako ponovi jos koju tekmu kao sinoć ne pise se Phili dobro. Pravio je lik budalu od Jimmya koji je jedan od najboljih defanzivaca u ligi, nerealno bas. Embiid mora preuzeti veću odgovornost, ovo je njegova serija za dobit il izgubit.
Večeras je ludnica, jos rani termini uff...
Giannis na čvrstu PO odbranu, Bradoni protiv AS ekipe
Kawhi je **** monstrum, najbolji igrač u seriji i ako ponovi jos koju tekmu kao sinoć ne pise se Phili dobro. Pravio je lik budalu od Jimmya koji je jedan od najboljih defanzivaca u ligi, nerealno bas. Embiid mora preuzeti veću odgovornost, ovo je njegova serija za dobit il izgubit.
Večeras je ludnica, jos rani termini uff...
Giannis na čvrstu PO odbranu, Bradoni protiv AS ekipe
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.