ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

darker10
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la darker10 » 27 apr 2019, 21:21

lucky13 je napisao/la:nisam gledao cijeli mec ali ono sto sam vidio je da je tim do tog posljednjeg gejma osvajao sve svoje servise bez problema a nadal je u sve i jednom svom igrao na razliku. tim je imao 10 propustenih BL. i samo njegova nesto losija igra na iste je razlog sto ovaj poraz nije bio mnogo ubjedljiviji.
Pa to i kazem. Nije problem samo u porazu vec kako izgubis, a Nadalova zadnja 2 meca nisu bila ni blizu. Realno, glatko je izgubio oba meca, a na suprotnoj strani nisu bili ni Djokovic, ni Federer.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 apr 2019, 22:07

Od Thiema je gubio i 2017. i 2018. kad je imao veći nivo igre nego sto je slučaj danas. A i od Fabia nesto ranije. Nisu ovo nikakvi iznenadjujući porazi ako uzmes u obzir da se jos uvijek traži poslije pauze od povrede i da ovo nije ni blizu Rafe kakav je bio prethodne dvije sezone. Ima jos 2 turnira da podigne formu do RG, pa ćemo vidjeti na sta će izaći. Uglavnom, ova sezona sljake već sad nije ni blizu dobra kao prethodne dvije nit može biti, ali sa eventualnom titulom u Parizu sve ostalo pada u vodu jer u ovoj fazi karijere samo su mu slemovi bitni. Da će bit tesko, bit će, pogotovo ako ga Novak dočeka u finalu. Madrid nije planirao igrati ali čisto sumnjam da će ga sada preskočiti kad nije uzeo ni MC ni Barcu, trebaju mu mečevi za podizanje samopouzdanja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 apr 2019, 04:19

Smijesni gacevad i smradoljubac Rafan nikad nije kriv kad popusi pushagiju. Uvijek je to neka povreda. Tako idolopoklonici... :tokralju: :rol:

Kako ga je prvo Fodjija pa juce i zemo presluso! Zemo ove godine ce da se prosece Parizom aBd!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 apr 2019, 08:16

bodi123 je napisao/la:Od Thiema je gubio i 2017. i 2018. kad je imao veći nivo igre nego sto je slučaj danas. A i od Fabia nesto ranije. Nisu ovo nikakvi iznenadjujući porazi ako uzmes u obzir da se jos uvijek traži poslije pauze od povrede i da ovo nije ni blizu Rafe kakav je bio prethodne dvije sezone. Ima jos 2 turnira da podigne formu do RG, pa ćemo vidjeti na sta će izaći. Uglavnom, ova sezona sljake već sad nije ni blizu dobra kao prethodne dvije nit može biti, ali sa eventualnom titulom u Parizu sve ostalo pada u vodu jer u ovoj fazi karijere samo su mu slemovi bitni. Da će bit tesko, bit će, pogotovo ako ga Novak dočeka u finalu. Madrid nije planirao igrati ali čisto sumnjam da će ga sada preskočiti kad nije uzeo ni MC ni Barcu, trebaju mu mečevi za podizanje samopouzdanja.
Pa gubio jest, al su mu to uglavnom bili jedini porazi na sljaci tih sezona.Dva ovakva poraza su zabrinjavajuca. Kazem, nije bilo ni tijesno a ni Thiem nije u nekoj spektakularnoj formi, naprotiv, uopste nije u formi xd A i Fognini ga je tamo lagano prosao. Ostat cce on prvi favorit u Parizu sve i da naredna dva Mastersa ispadne u prvom kolu, ipak se tamo igra na tri dobijena seta.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 apr 2019, 09:57

Odgledao sam reprizu.

1. Thiem je bio fenomenalan. Ovo mu je bio najbolji meč protiv Rafe do sada u karijeri. Izuzetno je raspodjelio snagu tokom cijelog meča i ni u jednom dijelu nije padao fizički. Konstantno je držao visok tempo od prvog do zadnjeg poena i pitanje pobjednika ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje. Prvu krizu je imao tek u zadnjem gemu meča ali i tada se majstorski izvukao i odgovorio pritisku na adekvatan način. Taktički je bio odličan. Nije srljao, donosio je prave odluke kad god je za to bilo potrebe i birao najbolje moguće trenutke za preuzimanje inicijative i ubrzavanje poena.

2. Već sam pisao da Thiem ima oružja za nauditi Rafi na sljaci ukoliko ovaj nije na najvećem nivou. Njegov forhend topspin je izuzetno oružje za sljakaske terene. Tehnički, to je jedan od najboljih forhenda na touru i može s njim raditi sta poželi. Sposoban je konzistentno opterećivati visokim spinovima Nadalov bekend a zatim preuzimati inicijativu i zavrsavati poene promjenom pravca i pucanjem po paraleli. S druge strane, sto zbog losijeg Rafinog nivoa, sto zbog njegove dobre igre, on je uspjevao ostajati u relijima u trenucima kada bi Rafa prebacivao težiste igre na njegov bekend. Kao i ranije, hvatao ga je 2-3 metra iza linije, slično kao sto to voli raditi Wawrinka, ali je razlika izmedju njega i Stana u tome sto je on sposoban generisati ogromnu snagu i ubrzati čak i iz tog dijela terena, sto je oduzimalo Rafi mnogo vremena u pripremi narednog udarca i stvaralo odredjeno probleme. Uz to sve, on je i servirao fantastično. Massu ga je očigledno unaprijedio u vrlo kratkom periodu. Dao mu osnove zrelog i pametnog razmisljanja u toku samog meča i znatno popravio decision making. Čak je i momente za odigravanje dropshotova birao idealno, a i sama egzekucija je bila većinom dobra. Dominik djeluje mentalno jači nego sto je ikad bio do sad, sposoban za velike stvari u nastavku sezone. Nije bezveze skinuo Rogera i Rafu u roku od 2 mjeseca.

3. Sad malo o Rafi. Prvo sto sam primjetio a u vezi čega sam bio skeptik, je njegov nivo koji me je iznenadio. Mislio sam da je bio dosta losiji nego sto je to bio slučaj. On je osjetno digao nivo svoje igre u odnosu na ono sto je odigrao u MCu. I dalje to nije nivo s kojim može uzeti RG, ali je bio sasvim solidan, a u nekim momentima meča i prilično dobar. Najveći problem su ofanzivna rjesenja i nedostatak samopouzdanja. Kad nema samopouzdanja, nema ni forhend paralele o kojoj Rafa ovisi kao beba o cucli. U trenucima je bio izuzetno dubok i čvrst, sto mu je davalo nazad nekoliko kraćih loptica koje bi on rutinski ranije zavrsavao, a nije bio sposoban jučer. A ne sjećam se kad je zadnji puta napravio 4-5 duplih gresaka u par gemova, kao i promasio par rutinskih voleja na mreži. Samopouzdanjem je na nivou 2015. godine iako je tehnički kudikamo bolji teniser danas. Potrebni su mu jaki mečevi i po mogućnosti jedna titula u Madridu ili Rimu da bi se proces pronalaska samopouzdanja i pravog ritma znatno ubrzao.

4. Sve je podredjeno osvajanju titule u Parizu ove sezone u Rafinom stabu. Forma se tempira iz meča u meč i ovaj poraz ga neće boliti uopste. Naprotiv, govor tijela nakon posljednjeg poena i sam pozrav na mreži govori da je i on sam svjestan da trenutno nema nivo s kojim može dobiti ovakvog Thiema. I pored toga, jasno je u ovom matchupu da najbolji Rafa, pogotovo u bo5 na uzavrelom Chatrieru dobija Dominika 9 od 10 puta. Glavno pitanje je, da li on može dostići nivo približan maksimalnom u narednih mjesec dana.

Čeka nas izuzetan masters u Madridu. Svi su najbolji tu, Federer nonstop kači isječke s treninga sa sljake i djeluje da je spreman i naostren. Novak mora pod hitno podići nivo i odigrati sta ozbiljno jer se alarm već odavno upalio, a Thiem igra strasno i bas je sila postao i u najvećem je krugu favorita za sve turnire do kraja sezone sljake.

@darkeru

Ne znam otkud ti to da Thiem nije u formi. Čovjek trenutno igra najbolji tenis u karijeri.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 28 apr 2019, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 28 apr 2019, 10:13

bodi123 je napisao/la:
@darkeru

Ne znam otkud ti to da Thiem nije u formi. Čovjek trenutno igra najbolji tenis u karijeri.
Nakon one titule u IW bio je prilično loš. A u MC je izgubio, tj pometen je od strane Lajovića. Što nije baš neka fora. Svaka čast Lajoviću, ali Tim ne može da bude onako deklasiran od igrača tog nivoa.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 apr 2019, 10:17

Chandrian je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
@darkeru

Nakon one titule u IW bio je prilično loš. A u MC je izgubio, tj pometen je od strane Lajovića. Što nije baš neka fora. Svaka čast Lajoviću, ali Tim ne može da bude onako deklasiran od igrača tog nivoa.
Kako je bio los, na osnovu čega si to zaključio ako je odigrao samo 2 turnira od IW?

Thiem u MCu nikad nije dobro igrao. Očigledno mu ne leže onako prespori uslovi, a Duci je igračina. Prema tome, ne vidim zasto ne bi mogao dobiti Thiema u datim okolnostima. Miami je klasično emotivno praznjenje a možes to svesti i pod povlačenje ručne pred za njega najbitniji dio sezone. Svježina mu je prijeko potrebna.

Lik je i igrački i mentalno u ovom trenutku bolji nego sto je ikad bio.

memija38
Kontakt:

Post Postao/la memija38 » 28 apr 2019, 10:30

bodi123 je napisao/la:Odgledao sam reprizu.

1. Thiem je bio fenomenalan. Ovo mu je bio najbolji meč protiv Rafe do sada u karijeri. Izuzetno je raspodjelio snagu tokom cijelog meča i ni u jednom dijelu nije padao fizički. Konstantno je držao visok tempo od prvog do zadnjeg poena i pitanje pobjednika ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje. Prvu krizu je imao tek u zadnjem gemu meča ali i tada se majstorski izvukao i odgovorio pritisku na adekvatan način. Taktički je bio odličan. Nije srljao, donosio je prave odluke kad god je za to bilo potrebe i birao najbolje moguće trenutke za preuzimanje inicijative i ubrzavanje poena.

2. Već sam pisao da Thiem ima oružja za nauditi Rafi na sljaci ukoliko ovaj nije na najvećem nivou. Njegov forhend topspin je izuzetno oružje za sljakaske terene. Tehnički, to je jedan od najboljih forhenda na touru i može s njim raditi sta poželi. Sposoban je konzistentno opterećivati visokim spinovima Nadalov bekend a zatim preuzimati inicijativu i zavrsavati poene promjenom pravca i pucanjem po paraleli. S druge strane, sto zbog losijeg Rafinog nivoa, sto zbog njegove dobre igre, on je uspjevao ostajati u relijima u trenucima kada bi Rafa prebacivao težiste igre na njegov bekend. Kao i ranije, hvatao ga je 2-3 metra iza linije, slično kao sto to voli raditi Wawrinka, ali je razlika izmedju njega i Stana u tome sto je on sposoban generisati ogromnu snagu i ubrzati čak i iz tog dijela terena, sto je oduzimalo Rafi mnogo vremena u pripremi narednog udarca i stvaralo odredjeno probleme. Uz to sve, on je i servirao fantastično. Massu ga je očigledno unaprijedio u vrlo kratkom periodu. Dao mu osnove zrelog i pametnog razmisljanja u toku samog meča i znatno popravio decision making. Čak je i momente za odigravanje dropshotova birao idealno, a i sama egzekucija je bila većinom dobra. Dominik djeluje mentalno jači nego sto je ikad bio do sad, sposoban za velike stvari u nastavku sezone. Nije bezveze skinuo Rogera i Rafu u roku od 2 mjeseca.

3. Sad malo o Rafi. Prvo sto sam primjetio a u vezi čega sam bio skeptik, je njegov nivo koji me je iznenadio. Mislio sam da je bio dosta losiji nego sto je to bio slučaj. On je osjetno digao nivo svoje igre u odnosu na ono sto je odigrao u MCu. I dalje to nije nivo s kojim može uzeti RG, ali je bio sasvim solidan, a u nekim momentima meča i prilično dobar. Najveći problem su ofanzivna rjesenja i nedostatak samopouzdanja. Kad nema samopouzdanja, nema ni forhend paralele o kojoj Rafa ovisi kao beba o cucli. U trenucima je bio izuzetno dubok i čvrst, sto mu je davalo nazad nekoliko kraćih loptica koje bi on rutinski ranije zavrsavao, a nije bio sposoban jučer. A ne sjećam se kad je zadnji puta napravio 4-5 duplih gresaka u par gemova, kao i promasio par rutinskih voleja na mreži. Samopouzdanjem je na nivou 2015. godine iako je tehnički kudikamo bolji teniser danas. Potrebni su mu jaki mečevi i po mogućnosti jedna titula u Madridu ili Rimu da bi se proces pronalaska samopouzdanja i pravog ritma znatno ubrzao.

4. Sve je podredjeno osvajanju titule u Parizu ove sezone u Rafinom stabu. Forma se tempira iz meča u meč i ovaj poraz ga neće boliti uopste. Naprotiv, govor tijela nakon posljednjeg poena i sam pozrav na mreži govori da je i on sam svjestan da trenutno nema nivo s kojim može dobiti ovakvog Thiema. I pored toga, jasno je u ovom matchupu da najbolji Rafa, pogotovo u bo5 na uzavrelom Chatrieru dobija Dominika 9 od 10 puta. Glavno pitanje je, da li on može dostići nivo približan maksimalnom u narednih mjesec dana.

Čeka nas izuzetan masters u Madridu. Svi su najbolji tu, Federer nonstop kači isječke s treninga sa sljake i djeluje da je spreman i naostren. Novak mora pod hitno podići nivo i odigrati sta ozbiljno jer se alarm već odavno upalio, a Thiem igra strasno i bas je sila postao i u najvećem je krugu favorita za sve turnire do kraja sezone sljake.

@darkeru

:thumbup:

Sto cesce ne pises jarane :D

Ma Nole ce se sad uozbiljit doso je do 5 do 12 Vajda je nervozan :)

Nadal nije ni blizu dobar kao prosle sezone sve se nekako poklapa za taj historijski drugi kompletni slam u nizu(4 GS zaredom da uzme sto je uradio i 2015-2016) :D a onda ni sezonski ne bi bio daleko jer bi bio prvi favorit i na Wimbledonu i na Us openu :D
STEVIE GERRARD

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 apr 2019, 11:55

Ovo je prvi put da Rafa od 2004. godine dolazi u Madrid bez ijedne titule na šljaci.

Thiem sve više i više liči na igrača, Federera je dobio vrhunskom igrom, strašan meč odigrao a i jučer Rafu rutinski, vrlo zrela igra. Nije to više igra udari jako, ne ide, udari još jače. Thiemu je najbitnije da ne igra svaki mogući turnir, mora imati jasnu selekciju turnira, prioritete određene.

Rafa nema ritma ni na bh ni na fh, spor je. Teško je očekivati da Rafa vrati svoju staru brzinu, povrede su učinile svoje. Ako ste primjetili (a možda sam i ja pogrešno skontao) Rafa je u meču protiv Fogninija na 2. ili 3. meču loptu, govori: Carlos, Carlosi pokazuje reketom na koljeno (lijevo čini mi se), neprimjetno.

I Novaku i Rafi GS-ovi jesu trenutno najbitniji i sve je potređeno tome. Ali ne znam koliko je pametna odluka da se ovi manji turniri odigrju tek onako reda radi. U jednom kratkoročnom periodu to jest moguće da ispadne onako kako su i zamislili ali dugoročno nema šanse. Gubiš samopouzdanje, protivnici dobijaju samopouzdanje, vjeru da mogu igrati i dobiti te igrače i na BO5 mečevima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 apr 2019, 12:10

Unofficialpage je napisao/la:Ovo je prvi put da Rafa od 2004. godine dolazi u Madrid bez ijedne titule na šljaci.

Thiem sve više i više liči na igrača, Federera je dobio vrhunskom igrom, strašan meč odigrao a i jučer Rafu rutinski, vrlo zrela igra. Nije to više igra udari jako, ne ide, udari još jače. Thiemu je najbitnije da ne igra svaki mogući turnir, mora imati jasnu selekciju turnira, prioritete određene.

Rafa nema ritma ni na bh ni na fh, spor je. Teško je očekivati da Rafa vrati svoju staru brzinu, povrede su učinile svoje. Ako ste primjetili (a možda sam i ja pogrešno skontao) Rafa je u meču protiv Fogninija na 2. ili 3. meču loptu, govori: Carlos, Carlosi pokazuje reketom na koljeno (lijevo čini mi se), neprimjetno.

I Novaku i Rafi GS-ovi jesu trenutno najbitniji i sve je potređeno tome. Ali ne znam koliko je pametna odluka da se ovi manji turniri odigrju tek onako reda radi. U jednom kratkoročnom periodu to jest moguće da ispadne onako kako su i zamislili ali dugoročno nema šanse. Gubiš samopouzdanje, protivnici dobijaju samopouzdanje, vjeru da mogu igrati i dobiti te igrače i na BO5 mečevima.
Ma de bgti.Ne ide pa odmah nesto pokazuje na koljeno.Nadal je veliki sampion,ali ta njegova preseravanja sa povredama su nigdje veze.Brate dragi zalijeci povredu i onda se vrati ukoliko ista postoji.Sto se tice ove price o "tempiranju " forme za RG,nigdje veze je i evo govorim to vec neko vrijeme.To je isto ko da Federer dodje u Halle,odigra 2 meca i spusi i ja pocnem govorit on "tempira " formu za Wimbledon.Tempirat formu znaci igrat dobro pred neki turnir,a ne gubit u trecim i cetvrtim kolima.Ovo sto je Nadal pokazao na ova dva turnira nije nikakvo tempiranje.To je ispod svakog njegovog standarda.Turniri koje je osvajao 10+ puta.Ne znam jel jos uvijek povreda u pitanju ili nije,al ako jest nije trebao ni igrat.Nikad nisam cuo da se neko oporavio tako.Njega su i Fognini i Thiem nisu pobijedili nego su ga rasuli.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 apr 2019, 12:50

darker10 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ovo je prvi put da Rafa od 2004. godine dolazi u Madrid bez ijedne titule na šljaci.

Ma de bgti.Ne ide pa odmah nesto pokazuje na koljeno.Nadal je veliki sampion,ali ta njegova preseravanja sa povredama su nigdje veze.Brate dragi zalijeci povredu i onda se vrati ukoliko ista postoji.Sto se tice ove price o "tempiranju " forme za RG,nigdje veze je i evo govorim to vec neko vrijeme.To je isto ko da Federer dodje u Halle,odigra 2 meca i spusi i ja pocnem govorit on "tempira " formu za Wimbledon.Tempirat formu znaci igrat dobro pred neki turnir,a ne gubit u trecim i cetvrtim kolima.Ovo sto je Nadal pokazao na ova dva turnira nije nikakvo tempiranje.To je ispod svakog njegovog standarda.Turniri koje je osvajao 10+ puta.Ne znam jel jos uvijek povreda u pitanju ili nije,al ako jest nije trebao ni igrat.Nikad nisam cuo da se neko oporavio tako.Njega su i Fognini i Thiem nisu pobijedili nego su ga rasuli.
Naravno, ako si povrijeđen zalijeći povredu, dok dođeš na teren nema priče o povredi. I meni je ta pria glupost, tempiranje forme može biti da neće igrati sa 100% svojih mogućnosti, da ide na sve ili ništa ali dolazi do finala, ima igru. Nole i Rafa je nemaju, ovo nije pitanje tempiranja forme već igre. Da oni hoće podići nivo igre do RG, hoće vjerovatno ali to nije tempiranje forme.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 apr 2019, 12:53

ehh kad bi babuka osvojio RG ....mislim da bi se odmah oprostio jer nemna vise sta raditi,sve je prekucao :D :D

a sto se tice Rafe ne vidim ja ovdje nista alarmantno,nego je pozurio sa ovim povratkom,mislio je da moze rovit da ce se protivnici skloniti ali evo kurko....ali vidi se da se covjek muci **** ga jos se oporavlja od povrede,trebao je odmarati do RG i sve podrediti tome ...onako laicki razmisljam :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 apr 2019, 14:02

Poenta je u tome što se na RG igra na tri dobijena seta, a na ostalim turnirima na šljaci igra na dva.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 apr 2019, 14:03

Mancini je napisao/la:Poenta je u tome što se na RG igra na tri dobijena seta, a na ostalim turnirima na šljaci igra na dva.
Svaka čast. Argumentovano.
ZZ

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 apr 2019, 15:24

moj uzor-S.G je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Poenta je u tome što se na RG igra na tri dobijena seta, a na ostalim turnirima na šljaci igra na dva.
Svaka čast. Argumentovano.
Pojma ti nemaš šta sam želio da kažem. :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 apr 2019, 19:24

bodi123 je napisao/la:Odgledao sam reprizu.......
mazohista :mrgreen: :wave:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 apr 2019, 19:28

Unofficialpage je napisao/la:I Novaku i Rafi GS-ovi jesu trenutno najbitniji i sve je potređeno tome. Ali ne znam koliko je pametna odluka da se ovi manji turniri odigrju tek onako reda radi. U jednom kratkoročnom periodu to jest moguće da ispadne onako kako su i zamislili ali dugoročno nema šanse. Gubiš samopouzdanje, protivnici dobijaju samopouzdanje, vjeru da mogu igrati i dobiti te igrače i na BO5 mečevima.
apsolutno je tako, al čim svežu 2-3 turnira sve se vraća na staro i odma počinje skidanje gaća pred njima. a i pored toga koliko ima igrača koji vjeruju da imaju više od 1% šanse protiv npr. rafe u RG? max 3-4 !

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 apr 2019, 20:10

Nije ni Soderling mislio da ima sanse pa boom,ode Rafa tad.Ako zijani Madrid i Rim,sanse za RG mu se umanjuju.Po prvi put u mnogo godina bi tamo dosao bez da je vec te sezone stvorio nepobjedivu auru na sljaci oko sebe.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 apr 2019, 23:25

nek se ponovi ta sezona kad je Soderling prekucao i ja sretan :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 apr 2019, 00:26

ne može se ponoviti, tada je rafa uzeo sve na zemlji do RGa i AO i IW prije toga i onda je došla ta žuta minuta protiv soderlinga, tako nešto će se teško ikad više desiti

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []