FK Drina Zvornik

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 okt 2010, 17:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Ultra_Lukavica i BMK doviđenja do nekog drugog puta. Pozdravite raju u ''Banovićima''.
sto raju iz Banovica ??
1947!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 okt 2010, 17:25

Objasnite covjeku,nije lijepo se ismijavati.

Kad nekoga izbace sa foruma (BAN) , u zargonu se kaze "ides u Banovice"...

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 29 okt 2010, 17:31

Phill Jackson je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:Box vjerovatno čovjek misli na Darija Purića onog iz Modriče što nije u OFK Beogradu mogo ni na klupi sjediti,ovaj drugi je možda onaj Semjon što ga je Sarajevo otjeralo,a imaju oni Obući koji je ruku na srce napravio "veliku" karijeru on je napadač i njihov najpoznatiji igrač,to ti je taj veliki Čelik.
purke je najbolje krilo ove lige pa ti crkni,a milosevic je dijete drago 3put osvajo premijer ligu s tri razlicita kluba,leotarom,zrinjskim i sarajevom...obuca ti je sine rezerva u celiku i mozes mislit kakav tim imamo kad nam napadac koji je davo golove jednom besiktasu i rapidu iz bukuresta sjedi na klupi..sigurno nisi cuo ni za mehmedaliju covica koji je za mladu repku i gent igro.a da ne pricam o zahirovicu koji je najbolji zadnji vezni lige i za kojeg su interes pokazali hamburg i partizan..necu da nabrajam vise da ne bi jos smjesniji ispali..sta li se to desava u zvorniku kad ljudi ovakve naprosto zaglupljujuce komentare pisu,ovo je moj zadnji post ovdje..bas me zanima sta cete rec kad sutra popusite..opet ponavljam onakva sloboda s 3,4 juniora u prvom timu razvalila vas 3-0..kako vas nije stid lupat kako ste igracki u rangu celika i jos nekih klubova,,vozdra
Pa šta da kažemo onda za Ćuluma koji je nastupao za mladu reprezentaciju BiH, vratio se u Drinu iz mađarskog Kopershvara, pa onda za Nemanju Obradovića koji je nastupao za mladu reprezentaciju Srbije došao nam iz Rada, Karvaljo, Brazilac, došao iz OFK beograda, bio na pola utakmica u prvom timu tog kluba, pa Semir Mujkanović, prosjećan igrač Željezničara sada je kod nas, mada stalno sjedi na klupi i da ti uzvratim za te juniore Drina je uvijek forsirala naše mlađe kategorije pa tako danas u timu imamo golmana Radića, trećeg po redu, odbrana Darko Mitrović, Miroslav Jevtić, veznjak Radovan Raco Vasić, Slobodan Đurić i Boban Đerić a zna se da Drina ima jedne od najboljih juniora u BiH a i ti sam znaš da igramo u istoj omladinskoj ligi - grupa sjever...
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 29 okt 2010, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 29 okt 2010, 17:34

- Pobjeda protiv Veleža u prošlom kolu bila je od izuzetne važnosti za naš tim, a i sad u Zenici ćemo pokušati da napravomo dobar rezultat. Idemo na Bilino polje da se nadigravamo i da u jednoj otvorenoj igri dođemo do bar jednog boda. Čelik će sigurno napasti, a mi moramo zatvoriti prilaze našem golu i osloniti se na kontranapade - kapiten Drine, Dragan Ristić.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 okt 2010, 17:35

Neprilagodjen je napisao/la:Objasnite covjeku,nije lijepo se ismijavati.

Kad nekoga izbace sa foruma (BAN) , u zargonu se kaze "ides u Banovice"...
Seljaci ba ! Neznaju sta je kultura.Vidi se da su s brda sisli.
1947!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 29 okt 2010, 21:38

Izjava Ristića je optimistična,samo se bojim da ne bude kao i u Tuzli iz razloga što i on sam je ove godine promašio puno šansi i iskreno u napadu je Drina najslabija,jer definitivno i pored imena za uslove ovog takmičenja koje ima Ristić,Drini je potreban jedan pravi napadač koji će imati realizaciju ali i fizičku snagu za svih 90 minuta,nadam se da će se u januaru dovest kakav špic,ima ih dosta koji bi došli igrati to je sigurno,možda čak pokušati i iz Voše dovesti nekog klinca koji nije u prvom planu,po meni čak bi bilo zanimljivo pokušati na pozajmicu dovesti malog Melega ,kažu čudo od djeteta ali i možda čak tražiti Mitoševića i nekog beka....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 okt 2010, 22:05

zvornicki klan je napisao/la:Izjava Ristića je optimistična,samo se bojim da ne bude kao i u Tuzli iz razloga što i on sam je ove godine promašio puno šansi i iskreno u napadu je Drina najslabija,jer definitivno i pored imena za uslove ovog takmičenja koje ima Ristić,Drini je potreban jedan pravi napadač koji će imati realizaciju ali i fizičku snagu za svih 90 minuta,nadam se da će se u januaru dovest kakav špic,ima ih dosta koji bi došli igrati to je sigurno,možda čak pokušati i iz Voše dovesti nekog klinca koji nije u prvom planu,po meni čak bi bilo zanimljivo pokušati na pozajmicu dovesti malog Melega ,kažu čudo od djeteta ali i možda čak tražiti Mitoševića i nekog beka....

Jbg Ristić ne može sam,a i nije u situaciji da koristi kako treba situacije. Onda jbg kad lopta neće u gol onda neće i tu se ne može protiv toga,mada i on je u nekim situacijama djelovao početnički.
Iskreno mene je oduševio mali Obradović,jednostavno najbolje pojačanje koje je došlo u Zvornik,čovjek me oduševio svojom igrom i on je po mojoj procjeni najsvjetlija tačka uz golmana Maksimovića.Takodje mali 0bradović je dokaz kako se radi u Radovoj školi,a ova tvoja konstatacija za pozajmice iz Voše,što da ne i Rada bi bilo vrlo dobro imajući u vidu koliko potencijala imaju....U svakom slučaju,nadam se da će Drinu sutra i sreća malo pogledati i da ćemo od sutra na kontu imati više od ovih 7 bodova...
& $ - & " - & - &
ФСРС

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 okt 2010, 23:09

da vidimo sutra na bilinom na djelu i igrace i navijace drine .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 okt 2010, 23:21

Mogući sastav Drine koji će se suprotstaviti ekipi Čelika će najvjerovatnije izgledati ovako:
Maksimović
Obradović,Karvaljo,Sredojević,Mihailović
Ninić,Krezović,Kikanović,Ćulum,Djelmić
Ristić

Mislim da je ovo i očekivano,ide se na povoljan rezultat i mislim da će kontra biti jedno od riješenja i ono na šta će Drina posebno obratiti pažnju.

preuzeto sa fkdrinazv.****
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 30 okt 2010, 10:06

Msm da je ukoliko taj sastav izadje i očekivan,iako treba istaći da je to praktično neka defanzivnija verzija 4-3-3,jer praktično i Djelma i Nine mogu igrati naprijed,doduše prije svega Djelma. Iskreno se nadam da bi nam danas kontra mogla donijet dosta dobrog.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 okt 2010, 11:35

jeli ekspedicija iz zvornika krenula? zelim vam sretan put i novi poraz pozz iz hladne Zenice
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 30 okt 2010, 12:04

Ne vjerujem da su uspjeli izganjati odobrenje :D :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 okt 2010, 12:40

Dolazel Vukovi ? ? ? Ako dolaze,vidimo se na sjeveru. Pozdrav ;)
A C A B !

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 okt 2010, 13:37

ma vazno je da kise nema u Zenici?! :lol: ;)

Inace me zanima imate li robijasi kakvih povreda ili kartona u ekipi,odnosno igraca koji danas nece igrati,nadam se da znate prezimena svojim igracima?! ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 okt 2010, 13:39

drinin vuk je napisao/la:ma vazno je da kise nema u Zenici?! :lol: ;)

Inace me zanima imate li robijasi kakvih povreda ili kartona u ekipi,odnosno igraca koji danas nece igrati,nadam se da znate prezimena svojim igracima?! ;)
jedino Milosevic nece igrati zbog povrede(ozljede)
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 okt 2010, 13:42

Aha znači kompletni ste,da ne bude posle meča hvalio nam ovaj,hvalio nam onaj,nadam se samo da je trava daleko bolja nego u Zvorniku,jer onda će utakmica na nešto i ličiti. :?
Isto tako ovo je vjerovatno prvi put u životu da mi je bitniji rezultat jedne Drinine utakmice,nego Partizanove u jednom danu,naravno izuzimajući košarku,tj finale sa Slavijom.U svakom slučaju nadam se da će moja Drina danas ako ništa odigrati muški,valjda je normalno bar se nadati bodu,a isto tako niko ne treba se vadit i reći da je Drina igrala bunker,jer i protiv Drine je Travnik igrao bunker pa je odnio tri boda.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 14:21

marsovac je napisao/la:jeli ekspedicija iz zvornika krenula? zelim vam sretan put i novi poraz pozz iz hladne Zenice
Emir_ZENICA je napisao/la:Dolazel Vukovi ? ? ? Ako dolaze,vidimo se na sjeveru. Pozdrav ;)
Nažalost ono je samo moja za'ebanicja bila, ni u planu nije bila utakmica sa Čelikom :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 30 okt 2010, 14:32

E yebiga više,i ta odobrenja,stalno koče :D

Nek ste vi živi i zdravi,ali pustite se te priče o navijačkim grupama,nije to za vas...

A tako je i bolje.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 14:48

Neprilagodjen je napisao/la:E yebiga više,i ta odobrenja,stalno koče :D

Nek ste vi živi i zdravi,ali pustite se te priče o navijačkim grupama,nije to za vas...

A tako je i bolje.
Pa pusti više i ti nas bolje će ti biti, šta si opsjednut nama nismo ti mi Sarajevo ili Borac, u buduće preporućujem svim navijačima Drine da ovog "stručnjaka za sve i svašta" jednostavno ignorišu jer jednostvano čovjek ima neku psihološku manu zvanu Drina a to je teško izlječivo, šta češ volio bi i on da je normalan.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 okt 2010, 14:52

drinin vuk je napisao/la:Aha znači kompletni ste,da ne bude posle meča hvalio nam ovaj,hvalio nam onaj
8-) 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.