0:0 KosevoKamuflazn je napisao/la:Ma kup ce biti 2 teske i tvrde tekme. Siroki ce parkirati bus i cekati svoje sansu ix prekida ili kontri jer zna ako se otvore bar malo 3ca im je. Ne trebamo srljati, pogotovo prvu na Kosevu.
1:1 Listica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
0:0 KosevoKamuflazn je napisao/la:Ma kup ce biti 2 teske i tvrde tekme. Siroki ce parkirati bus i cekati svoje sansu ix prekida ili kontri jer zna ako se otvore bar malo 3ca im je. Ne trebamo srljati, pogotovo prvu na Kosevu.
Da.. volio bi da završi 0:0 ako već ne budemo mogli pobijediti, samo da ne primimo gol.Laznjak je napisao/la:0:0 KosevoKamuflazn je napisao/la:Ma kup ce biti 2 teske i tvrde tekme. Siroki ce parkirati bus i cekati svoje sansu ix prekida ili kontri jer zna ako se otvore bar malo 3ca im je. Ne trebamo srljati, pogotovo prvu na Kosevu.
1:1 Listica
Vala bas. Radije cu preboljeti poraz u regularnom toku utakmice, nego yebene penale.miky_hz je napisao/la:Nemoj samo penali neki opet da budu.Tesko bi prezivio.
Ma moze Kova odbraniti par penala, ali koliko nasih moze promasiti.Laznjak je napisao/la:Neka penala, nije Kova je medju stativama
Popuši mi ***** Čurjuriću ****. **** me svak kad sam ikad počeo pratiti ovo sranje.
Kone jučeIvane majku ti majčinu yebem..
obiteljskicovjek je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Pavlović i Hodžić su konstantno bili u prvoj postavi dok Lelić nije ako se ne varam, fale im još dvojica pored toga. Odlične vijesti svakako.Zip je napisao/la:Ipak najgore za stručni štab jeste što protiv Sarajeva neće moći računati na trojicu nogometaša, koji su na posudbi u NK Čelik. Naime, Bojan Pavlović, Dušan Hodžić i Sanjin Lelić nemaju pravo nastupa na Koševu, jer su se tako klubovi dogovorili prije nego što će ova trojka stići na Bilino polje.
Očito u redovima bordo tima nisu ništa htjeli prepuštati slučaju, znajući da su ova trojica sigurno kvalitetni nogometaši, koji bi možda protiv Sarajeva i najviše "zapeli", kako bi dokazali da možda imaju mjesta na Koševu.
Ne varaš se, tačno je i ovo za Lelića i za još dva igrača.
Nadam se da su igrači svjesni da idu utakmice odluke gdje se mora zapeti 200%.
Kako koje kolo prolazi šanse su nam sve veće.
Sve, baš sve, treba biti podređeno osvajanju titule.
Maksimalno odmarati ključne igrače u obje finalne utakmice kupa - moje mišljenje. I sa takvim sastavom možemo biti bliži osvajanju kupa jer se igraju dvije tekme.
Mislim da će i navijači prepoznati važnost posljednje tri utakmice kući i sukladno tomu, pružiti podršku igračima i stručnom štabu koja im je neophodna i koju su zaslužili.
Što se tiče teme koja se dugo provlači ovdje
Husref - da? ili - ne?
Ja na to gledam ovako:
1. O tome nakon sezone
(osim ne dao Bog belaja kakvog)
2.Samo budala može biti protiv nečeg boljeg za FKS.
(ko nam to može garantovati?)
Da ne bude da ser.m a ne kažem svoje mišljenje, ovako stoje stvari.
Vječno ću biti zahvalan Husrefu na svemu ako uzmemo titulu, pa i ako se to ne desi ne daj Bože.
On je već zlatnim slovima upisan u vječnu knjigu povijesti našeg kluba.
Uvijek je bio i ostao svoj, tvrdoglav, istrajan, ne yebe nikoga i ništa, pun inata i prkosa, nekada i previše, jednostavno HUSREF.
Kao takav zaslužio je manje stresno mjesto u klubu i bilo bi puno bolje za njega i za nas da to i prihvati nakon ove sezone.
Nadam se da će mu odgovorni u klubu to i ponuditi.
Doveo nas je na nivo odakle nam je potrebno nešto novo modernije i bolje ako mislimo napredovati dalje.
Veliko hvala Husrefe.
Izložen si bio napadima raznih hoštaplera, sjecikesa, jajara "menadžera" i ostalog šljama ljudskog, mater im yebem.
Ostao si svoj, simbol prkosa, inata i ljubavi prema klubu.
Hvala LEGENDO.
Teze njima pao promasaj nego laznimaBordoSarajevo je napisao/la:Popuši mi ***** Čurjuriću ****. **** me svak kad sam ikad počeo pratiti ovo sranje.Kone jučeIvane majku ti majčinu yebem..![]()
![]()
![]()
Pa je li logicno da igracu dajes pola plate i on te ostavi bez titule (figurativno ) ? I poslije dodje i igra EL(figurativno ) u tvom timu .Zip je napisao/la:Ipak najgore za stručni štab jeste što protiv Sarajeva neće moći računati na trojicu nogometaša, koji su na posudbi u NK Čelik. Naime, Bojan Pavlović, Dušan Hodžić i Sanjin Lelić nemaju pravo nastupa na Koševu, jer su se tako klubovi dogovorili prije nego što će ova trojka stići na Bilino polje.
Očito u redovima bordo tima nisu ništa htjeli prepuštati slučaju, znajući da su ova trojica sigurno kvalitetni nogometaši, koji bi možda protiv Sarajeva i najviše "zapeli", kako bi dokazali da možda imaju mjesta na Koševu.
Da dode novi trener.ElCartel11 je napisao/la:Sta se mora desiti, da bi Velkoski i Hebibovic bili klupirani barem JEDNU utakmicu?
zagorski je napisao/la:Da dode novi trener.ElCartel11 je napisao/la:Sta se mora desiti, da bi Velkoski i Hebibovic bili klupirani barem JEDNU utakmicu?
ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Da li je normalno klanjati uz zid stadiona gdje je vjerovatno ko god je naisao prije izvrsio malu a mozda i veliku nuzdu???
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, SHZ82, TETRAPAK i 44 gosta.