zagorski je napisao/la:Da dode novi trener.ElCartel11 je napisao/la:Sta se mora desiti, da bi Velkoski i Hebibovic bili klupirani barem JEDNU utakmicu?
Vi ste pljuvaci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la:Da dode novi trener.ElCartel11 je napisao/la:Sta se mora desiti, da bi Velkoski i Hebibovic bili klupirani barem JEDNU utakmicu?
ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Da li je normalno klanjati uz zid stadiona gdje je vjerovatno ko god je naisao prije izvrsio malu a mozda i veliku nuzdu???
Bolje da su vukli cize i boli se u venu, kakve veze ima to s nasim klubom i Hz, ako je cilj ismijavanje tm , mozes ih za milion stvari prcat, oni momci su im inace jedina svjetla tacka na tribiniado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Da li je normalno klanjati uz zid stadiona gdje je vjerovatno ko god je naisao prije izvrsio malu a mozda i veliku nuzdu???
I jos nezahvalniZip je napisao/la:zagorski je napisao/la:Da dode novi trener.ElCartel11 je napisao/la:Sta se mora desiti, da bi Velkoski i Hebibovic bili klupirani barem JEDNU utakmicu?
Vi ste pljuvaci
Samo Tebi se obracam , mogao sam i na PP , ali eto ...obiteljskicovjek je napisao/la:
Što se tiče teme koja se dugo provlači ovdje
Husref - da? ili - ne?
Ja na to gledam ovako:
1. O tome nakon sezone
(osim ne dao Bog belaja kakvog)
2.Samo budala može biti protiv nečeg boljeg za FKS.
(ko nam to može garantovati?)
Da ne bude da ser.m a ne kažem svoje mišljenje, ovako stoje stvari.
Vječno ću biti zahvalan Husrefu na svemu ako uzmemo titulu, pa i ako se to ne desi ne daj Bože.
On je već zlatnim slovima upisan u vječnu knjigu povijesti našeg kluba.
Uvijek je bio i ostao svoj, tvrdoglav, istrajan, ne yebe nikoga i ništa, pun inata i prkosa, nekada i previše, jednostavno HUSREF.
Kao takav zaslužio je manje stresno mjesto u klubu i bilo bi puno bolje za njega i za nas da to i prihvati nakon ove sezone.
Nadam se da će mu odgovorni u klubu to i ponuditi.
Doveo nas je na nivo odakle nam je potrebno nešto novo modernije i bolje ako mislimo napredovati dalje.
Veliko hvala Husrefe.
Izložen si bio napadima raznih hoštaplera, sjecikesa, jajara "menadžera" i ostalog šljama ljudskog, mater im yebem.
Ostao si svoj, simbol prkosa, inata i ljubavi prema klubu.
Hvala LEGENDO.
Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Stvarno je sramota da nasem Dokoljenku udarate na inteligenciju...Jer po njemu Safet Sušic je zombi,covjek je živ ,a PSG ga je proglasio legendom...Nije ni cudo kad ste mu masakrirali moždane vijuge ovakvim postovima...Sram te bilo @ado-hz...VenamaHrabrih je napisao/la:Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Nemojte nas trovati svojim vjerovanjem, u sta god vec vjerujete. Kako ja ne zelim vrijeđati vasa religijska osjecanja, tako ne zelim da mi neko vrijeđa moju inteligenciju. Yebe mi se gdje ko hlanja, udara glavom u beton, lupa se krstom po čelu, aminuje... Te stvari u svoja 4 zida.
Brate ako te bas zanima imas dosta knjiga i veb stranica o ispravnosti svega i svacega. Ako je cilj ismijavanje, fulio si jer su momci strasni. Imas slika i nasih kad su isli u Sofiju pa klanjaju, pa se klanjalo na raznim gostovanjima. Gdje te namaz zadesi klanjaj. Ta zemlja gdje su klanjali momci je bolja od zemlje gdje nisu. Ne kazem ja vec Poslanik. Nije to tema foruma, ako te vise zanima javi se u pp. Uglavnom nisu poenta oni vec ovi sto mrze.Inijesta je napisao/la:Bolje da su vukli cize i boli se u venu, kakve veze ima to s nasim klubom i Hz, ako je cilj ismijavanje tm , mozes ih za milion stvari prcat, oni momci su im inace jedina svjetla tacka na tribiniado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Necu da psujem jer pricamo o tome....fino sam pitao ima li veze to sto klanjaju na mjestu gdje vjerovatno nije sve cisto i gdje je vrlo moguce da se vrsila nutda...dal ste normalni da mislite da se smijem tome???Laznjak je napisao/la:Brate ako te bas zanima imas dosta knjiga i veb stranica o ispravnosti svega i svacega. Ako je cilj ismijavanje, fulio si jer su momci strasni. Imas slika i nasih kad su isli u Sofiju pa klanjaju, pa se klanjalo na raznim gostovanjima. Gdje te namaz zadesi klanjaj. Ta zemlja gdje su klanjali momci je bolja od zemlje gdje nisu. Ne kazem ja vec Poslanik. Nije to tema foruma, ako te vise zanima javi se u pp. Uglavnom nisu poenta oni vec ovi sto mrze.Inijesta je napisao/la:Bolje da su vukli cize i boli se u venu, kakve veze ima to s nasim klubom i Hz, ako je cilj ismijavanje tm , mozes ih za milion stvari prcat, oni momci su im inace jedina svjetla tacka na tribiniado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Nek je tebi sinonim za qrac na pameti, kad god ja post ostavim.Vanja8 je napisao/la:Stvarno je sramota da nasem Dokoljenku udarate na inteligenciju...Jer po njemu Safet Sušic je zombi,covjek je živ ,a PSG ga je proglasio legendom...Nije ni cudo kad ste mu masakrirali moždane vijuge ovakvim postovima...Sram te bilo @ado-hz...VenamaHrabrih je napisao/la:Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Nemojte nas trovati svojim vjerovanjem, u sta god vec vjerujete. Kako ja ne zelim vrijeđati vasa religijska osjecanja, tako ne zelim da mi neko vrijeđa moju inteligenciju. Yebe mi se gdje ko hlanja, udara glavom u beton, lupa se krstom po čelu, aminuje... Te stvari u svoja 4 zida.![]()
![]()
VenamaHrabrih je napisao/la:Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.