Sta se smijes mogoloidu majkine kosti iftarioMancini je napisao/la:Enigma je napisao/la:Cesare sta kazes kod 0:1 Bosni ponisten cist gol ...da Bog da se raspali![]()
![]()
![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
MUSVDG
Sta ce drugo cezar , ogranicen jeEnigma je napisao/la:Sta se smijes mogoloidu majkine kosti iftarioMancini je napisao/la:Enigma je napisao/la:Cesare sta kazes kod 0:1 Bosni ponisten cist gol ...da Bog da se raspali![]()
![]()
![]()
![]()
Tačno se vidi koliko Uzelac znači za ekipu Olimpika. Daje dodatnu sigurnost odbrani ekipe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpik danas prelos ..Bosna bolja dosta
Eto kakva je liga. A prije će biti da se danas nekima i nije igralo.DV1989 je napisao/la:Olimpik danas prelos ..Bosna bolja dosta
Bosna da se do sada borila kao danas, puno bi bolje bila plasirana na tabela.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cezare, jesi li bio u Visokom?Mancini je napisao/la:Eto kakva je liga. A prije će biti da se danas nekima i nije igralo.DV1989 je napisao/la:Olimpik danas prelos ..Bosna bolja dosta
Bosna se bori ovako na svakoj utakmici ali dzaba kada je kvalitet igraca nula bodova al sta je tu je losa transfer politika i politika opcenito je dovela Bosnu tu gdje jeste ..Vama sretno do kraja i Dzafic vam mora igrati u prvoj druga ekipa ste kad je on usaoMancini je napisao/la:Eto kakva je liga. A prije će biti da se danas nekima i nije igralo.DV1989 je napisao/la:Olimpik danas prelos ..Bosna bolja dosta
Nije mi jasno umjesto koga da igra!? Imao je do sada dosta prilika za igru. Pa su morali dovesti Pandžu kao pojačanje. Ali mislim da je dosta njih unaprijed upisalo pobjedu danas. Tri igrača plus golman su promijenjena u odnosu na prethodnu utakmicu. A nije bilo ni Uzelca opet.DV1989 je napisao/la:9
Bosna se bori ovako na svakoj utakmici ali dzaba kada je kvalitet igraca nula bodova al sta je tu je losa transfer politika i politika opcenito je dovela Bosnu tu gdje jeste ..Vama sretno do kraja i Dzafic vam mora igrati u prvoj druga ekipa ste kad je on usaoMancini je napisao/la:Eto kakva je liga. A prije će biti da se danas nekima i nije igralo.DV1989 je napisao/la:Olimpik danas prelos ..Bosna bolja dosta
Eto kakva je liga. A prije će biti da se danas nekima i nije igralo.
Bosna da se do sada borila kao danas, puno bi bolje bila plasirana na tabela.[/quote]
Bosna se bori ovako na svakoj utakmici ali dzaba kada je kvalitet igraca nula bodova al sta je tu je losa transfer politika i politika opcenito je dovela Bosnu tu gdje jeste ..Vama sretno do kraja i Dzafic vam mora igrati u prvoj druga ekipa ste kad je on usao[/quote]
Nije mi jasno umjesto koga da igra!? Imao je do sada dosta prilika za igru. Pa su morali dovesti Pandžu kao pojačanje. Ali mislim da je dosta njih unaprijed upisalo pobjedu danas. Tri igrača plus golman su promijenjena u odnosu na prethodnu utakmicu. A nije bilo ni Uzelca opet.[/quote]
Kazem sto sam vidio jucer ,a i poznajem njegove kvalitete vrlo dobro ..Jucer Pandza 0,Osmanovic 0 on je napravio za 20 min sto oni za citacu tekmu nisu iki ono vremena sto su igrali realno gledajuci ..al sta je tu je ..Sretno dalje
Bosna da se do sada borila kao danas, puno bi bolje bila plasirana na tabela.[/quote]
Bosna se bori ovako na svakoj utakmici ali dzaba kada je kvalitet igraca nula bodova al sta je tu je losa transfer politika i politika opcenito je dovela Bosnu tu gdje jeste ..Vama sretno do kraja i Dzafic vam mora igrati u prvoj druga ekipa ste kad je on usao[/quote]
Nije mi jasno umjesto koga da igra!? Imao je do sada dosta prilika za igru. Pa su morali dovesti Pandžu kao pojačanje. Ali mislim da je dosta njih unaprijed upisalo pobjedu danas. Tri igrača plus golman su promijenjena u odnosu na prethodnu utakmicu. A nije bilo ni Uzelca opet.[/quote]
Kazem sto sam vidio jucer ,a i poznajem njegove kvalitete vrlo dobro ..Jucer Pandza 0,Osmanovic 0 on je napravio za 20 min sto oni za citacu tekmu nisu iki ono vremena sto su igrali realno gledajuci ..al sta je tu je ..Sretno dalje
Opet ponavljam, Bosna nije mjerilo. Ali da je pristup igri bio uredu, vjerovatno bi utakmicu riješili u prvom poluvremenu. U sljedećoj utakmici pristup će trebati biti puno ozbiljniji. Dolazi Čapljina na Otoku koja se bori za opstanak u ligi.
U Četvrtak pregled golova
Papak jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
Mancini je napisao/la:Papak jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
Opet te pitam. Jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:Mancini je napisao/la:Papak jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova![]()
Mancini je napisao/la:Papak jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
Opet te pitam. Jesi li naučio pisati?[/quote]
I po jedan gol Bosni za svakog navijaca Klisa.[/quote]StarmoCity je napisao/la:Po jedan go za svakog navijača Olimpica.Mokroguz je napisao/la:Golacoooooooo, 0-2!

Ovo je za vas samo san.[/quote]
Hahaha al mu ga suknu, jesi bar podmazo??
Kome je šuknuo ubleho podveleška!?
Opet te pitam. Jesi li naučio pisati?[/quote]lile je napisao/la:Mancini je napisao/la:Papak jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova![]()
Evo treći put te pitam: Jesi li naučio pisati podveležac?
Evo da ti prvi i zadnji put odgovorim.
1. Ja sam djete Mostara, djete koje je skakalo sa Starog Mosta.
2. Ja sam cetvrta generacija moje loze koja se rodila u Mostaru.
3. Nemam nikakve veze sa Podvelezjem ( tvoje prezime je podvelesko)
4. Ja sam naucio pisati dok je jos bio Srpsko-Hrvatski u skolama.
5. E sad sumnjam da si ti pola od ovoga sto sam ja Mostarac, Sarajlija.
I 6. Pregled golova je u Crtvrtak.
1. Ja sam djete Mostara, djete koje je skakalo sa Starog Mosta.
2. Ja sam cetvrta generacija moje loze koja se rodila u Mostaru.
3. Nemam nikakve veze sa Podvelezjem ( tvoje prezime je podvelesko)
4. Ja sam naucio pisati dok je jos bio Srpsko-Hrvatski u skolama.
5. E sad sumnjam da si ti pola od ovoga sto sam ja Mostarac, Sarajlija.
I 6. Pregled golova je u Crtvrtak.
Mancini je napisao/la:I po jedan gol Bosni za svakog navijaca Klisa.StarmoCity je napisao/la:Po jedan go za svakog navijača Olimpica.Mokroguz je napisao/la:Golacoooooooo, 0-2!

Ovo je za vas samo san.[/quote]
Hahaha al mu ga suknu, jesi bar podmazo??
Kome je šuknuo ubleho podveleška!?
Jel te stid ovo napisat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.