FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
još kad se Rale tivra,ima da gazmo sve redom,mada pojedine već gazimo
Sarajevo želi Rahimića, Vukelju, Škoru, Stančeskog...
Sarajevo za proljetni dio nogometne sezone priprema spektakularna pojačanja
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
NOVINE SAN!!! Koliko ovdje ima istine ? Dolazili su preko ovih novina i u Zelju i u Sarajevo spektakularna pojacanja ali ni mi ni vi te igrace nismo vidjeli ni u plavom ni u bordo dresu.aS_Roma je napisao/la:Sarajevo želi Rahimića, Vukelju, Škoru, Stančeskog...
SAN - najgore novine na svijetu.Ne vjerujem im nista, **** najveca!Pirke_TM87 je napisao/la:NOVINE SAN!!! Koliko ovdje ima istine ? Dolazili su preko ovih novina i u Zelju i u Sarajevo spektakularna pojacanja ali ni mi ni vi te igrace nismo vidjeli ni u plavom ni u bordo dresu.aS_Roma je napisao/la:Sarajevo želi Rahimića, Vukelju, Škoru, Stančeskog...
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Te gnide prenose sve sa nasih i vasih foruma znaci ovo su supljaci i to zestoki!Pirke_TM87 je napisao/la:NOVINE SAN!!! Koliko ovdje ima istine ? Dolazili su preko ovih novina i u Zelju i u Sarajevo spektakularna pojacanja ali ni mi ni vi te igrace nismo vidjeli ni u plavom ni u bordo dresu.aS_Roma je napisao/la:Sarajevo želi Rahimića, Vukelju, Škoru, Stančeskog...
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
raja,posto necu moci na tekmu,molit cu da poslje tekme neko napise kako je koji igrac igrao,ocekujem to od>samo sarajevo,megamon,Samo F.K.S,Devila 
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
I borac zeli Ronalda i Majkona, kazu da je problem samo obestecenje i visina ugovoraaS_Roma je napisao/la:Sarajevo želi Rahimića, Vukelju, Škoru, Stančeskog...
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
vojnik srece
- Kontakt:
eee sta je u vezi karti za leotar jel se tiplaaa
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
sjever ne,ostalo sve davojnik srece je napisao/la:eee sta je u vezi karti za leotar jel se tiplaaa
1946
Znaci vraca se Gawu.
p.s kako ste samo zli

p.s kako ste samo zli
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Ko vam je taj garavi
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Ma pustite se ba suplje. Kakav Gawu? Pa on svake godine dolazi na Kosevo, al' se uvijek izgubi u magli 
-
vojnik srece
- Kontakt:
hvalaMourinhokilledbarca je napisao/la:sjever ne,ostalo sve davojnik srece je napisao/la:eee sta je u vezi karti za leotar jel se tiplaaa
Alen Avdić iznešen sa terena nakon što je izgleda pretrpio težu povredu.
Armirani bordo beton 
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.
Za zivot cijeli!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Nista se ne zna mozda nas Tosunovic sviju iznenadiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.