NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma dajte ljudi dogovorena utakmica u Gradaccu..blokiran par na kladionicama zbog velikih uplata na x..i neka dogovaraju,komsije su..ha ja..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel besplatan bus???Fatko je napisao/la:Nista ljudi spremaj te se za Banja Luku mislim da ce bit bus pa et ko je za neka se pocne spremat sad ce subota
mislim da ce biti 5 km jer to ide u kasu navijaca jer je u planu se radit novi saloviŽbljohar je napisao/la:Jel besplatan bus???Fatko je napisao/la:Nista ljudi spremaj te se za Banja Luku mislim da ce bit bus pa et ko je za neka se pocne spremat sad ce subota
Fatko, jesu li upitanju novi šalovi novi dezen ili su postojeće...
biti ce novi bar salovi nadam se da ce ispast dobroemir_dj je napisao/la:Fatko, jesu li upitanju novi šalovi novi dezen ili su postojeće...
samo tome se i nadamoRaz_ba je napisao/la:Nada li se ko kakvim bodovima iz Banjaluke?
aaaaaaaaaaa boji se borac zvijezde...u subotu na gradskom sadiona banaja luka besplatan ulaz...zele podrsku s tribina..ajmo zvijezdo pomrsit im racune...volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ove sezone vi mi se cinite kao nagazna mina za svakog domacina , nadam se da ce zvijezda otkinuti koji bod borcu u subotu 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
sretno!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
joj kako su smiješni ovi iz Sarajeva (i jedni i drugi) ko fol sretno Zvijezdi, sad svi vole Zvijezdu itd. Zvijezda ako pobijedi u BL pobijediće radi sebe a ne radi vas i vaših interesa
šal je extra majke mi nadam se da ce biti dovoljan broj za kupitFatko je napisao/la:biti ce novi bar salovi nadam se da ce ispast dobroemir_dj je napisao/la:Fatko, jesu li upitanju novi šalovi novi dezen ili su postojeće...
mozel mi se neko ko ide redovno na domace utakmice zvijezde javiti na pp molim vas
radit ce se prvo 50 salova pa kad se rasproda radit ce se jos cijena ce biti 20 KMemir_dj je napisao/la:šal je extra majke mi nadam se da ce biti dovoljan broj za kupitFatko je napisao/la:biti ce novi bar salovi nadam se da ce ispast dobroemir_dj je napisao/la:Fatko, jesu li upitanju novi šalovi novi dezen ili su postojeće...

Sta bi za sutra,ide li bus,jel se placa,koliko,jel ulaz besplatan,ako ide u koliko se krece.....??????
-
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo izvještaj iz prošlog kola:
[youtube][/youtube]
Danas puno sreće zmajevima i neka nas obraduju sa još nekim bodom
[youtube][/youtube]
Danas puno sreće zmajevima i neka nas obraduju sa još nekim bodom

Dragon Town
Vjerujem u Tosunovića.
-
- Kontakt:
Naprijed Zvijezdo.. Naprijed Tosune...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.