Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Mene CS nervira jer je skoro pa nemoguce ozbiljno igrati bez 144hz monitora, kojeg inace nema ispod 500KM.
Nije samo CS, svaku kompetitiv igru je nemoguće igrati bez minimalno 144hz. Ja sam nedavno presao u Fortniteu sa 60hz na 144hz, druga igrica skroz. Duplo jači budes bukvalno preko noći.exampLe. je napisao/la:Mene CS nervira jer je skoro pa nemoguce ozbiljno igrati bez 144hz monitora, kojeg inace nema ispod 500KM.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dzaba mi 144hz monitor kad mi za to onda treba i upgrade ostalih komponenti koje mogu drzati svaku igricu na 150+ fps-a.bodi123 je napisao/la:Nije samo CS, svaku kompetitiv igru je nemoguće igrati bez minimalno 144hz. Ja sam nedavno presao u Fortniteu sa 60hz na 144hz, druga igrica skroz. Duplo jači budes bukvalno preko noći.exampLe. je napisao/la:Mene CS nervira jer je skoro pa nemoguce ozbiljno igrati bez 144hz monitora, kojeg inace nema ispod 500KM.
Za to mi treba milja maraka sto nije malo.
Zato samo single player
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sad gledam na twitchu Neymar Jr i Gabriel Jesus igraju CS GO.
J**bo mater kakve skinove ima.
J**bo mater kakve skinove ima.
Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera
naprijed rejal
ja jos CS 1.6 tucemSveti je napisao/la:Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
nafuro si me, moram i ja instalirat xDphily je napisao/la:ja jos CS 1.6 tucemSveti je napisao/la:Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera![]()
naprijed rejal
Sacuvaj zivceSveti je napisao/la:Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jest te tesko nafuratiSveti je napisao/la:nafuro si me, moram i ja instalirat xDphily je napisao/la:ja jos CS 1.6 tucemSveti je napisao/la:Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera![]()
Ne isplati igrat match making jer ima čitera previše. Ja igram samo facit, jer imaju ko neki anti cheat ako nista puno puno manje ima čitera. Odigrao sam skoro 600 mečeva a mozda dva puta da se prekino mec jer je neko imao neki čit. Ja sam se navukao na cs go od nove godine stalno igram svaki boziji dan.Sveti je napisao/la:Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera
CPU > GPU kad je u pitanju CS:GOSPY je napisao/la:Ne isplati igrat match making jer ima čitera previše. Ja igram samo facit, jer imaju ko neki anti cheat ako nista puno puno manje ima čitera. Odigrao sam skoro 600 mečeva a mozda dva puta da se prekino mec jer je neko imao neki čit. Ja sam se navukao na cs go od nove godine stalno igram svaki boziji dan.Sveti je napisao/la:Isplatil se igrat cs go sad kad je free to play? Cuo sam da je pun qrac citera![]()
Volio bi grafu kakvu jacu da povecam fps, trenutno igram na gtx 650. Kad dođem kod jarana u njega skoro 200 fps pa znači boze koliko razlike pravi fps i dobar ping.
kod mene je bio i5 4670 (+ GTX 1060 6 GB) sad je 9600k
preko 100 fps razlika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
AC Odyssey

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Meni vala preduga bila.Na kraju 60h u njoj a zadnjih 10tak sve rusho da prije zavrsimAzpi je napisao/la:AC Odyssey![]()
![]()
![]()
Ma ne znam vjeruj ni koliko imam sati, mozda nekih 10tak,ali bas je sporo igram tek na mistiosu i znam da me čeka sigurno odluka ono za oca pretpostavljam to će biti na čiju ću stranu u ratu bitiMElloo je napisao/la:Meni vala preduga bila.Na kraju 60h u njoj a zadnjih 10tak sve rusho da prije zavrsimAzpi je napisao/la:AC Odyssey![]()
![]()
![]()
Vjerovatno jer je tek početak ali sve questove radim, ona mjesta istražujem glavna priča mi bas sporo ide vidjeti Cu da li će mi dojadit
Kakva je ona u Egiptu, Origins da li vrijedi i njega nekad nakon ovoga preci?
Je li ko igrao Detroit mogu ga jeftino naci?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Origins je kraci al slicne su igre jako.Ako ti se svdija Odysey obozavaces Origins.Egipat je ljepsi do GrckeAzpi je napisao/la:Ma ne znam vjeruj ni koliko imam sati, mozda nekih 10tak,ali bas je sporo igram tek na mistiosu i znam da me čeka sigurno odluka ono za oca pretpostavljam to će biti na čiju ću stranu u ratu bitiMElloo je napisao/la:Meni vala preduga bila.Na kraju 60h u njoj a zadnjih 10tak sve rusho da prije zavrsimAzpi je napisao/la:AC Odyssey![]()
![]()
![]()
Vjerovatno jer je tek početak ali sve questove radim, ona mjesta istražujem glavna priča mi bas sporo ide vidjeti Cu da li će mi dojadit
Kakva je ona u Egiptu, Origins da li vrijedi i njega nekad nakon ovoga preci?
Je li ko igrao Detroit mogu ga jeftino naci?
Polako ti odyssey je odlican stvarno.
Meni poslije Mass Effect 2 najdraza igr aikadOsim13 je napisao/la:Origins je ljubav
Meni je Origins onako. Nije ispunio moja ocekivanja. Mada igra, kao igra je ok. Igre koje su meni top su Witcher 3, Red Dead Redemption 2, Uncharted 4 . Trenutno igram Days Gone. I mogu reci da je odlican, pogotovo kako igra napreduje. Ima u jednom dijelu igre koji je da kazem malo dosadniji, ali ako igra odmice zanimljivost se vraca. Pogotovo u grupnim misijama gdje ides sa jos 1 clanom kampa. Voznja motorom zaista izgleda premocno.Osim13 je napisao/la:Origins je ljubav
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.