Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Dobijem osip na takve ispovijesti, a imam jarane - dakle ljudi sa kojima otvoreno pričam i koji rade u različitim branšama i oni isto kažu, da jedan od sto ljudi tamo nije zadovoljan. Siguran sam da je većina toga izmišljena i da se radi po zadatku vladajućih da se ljudima ogadi odlazak jer robova je sve manje i manje.Saurman je napisao/la:Jel' ko primjetio da u poslijednje vriijeme stalno iskaču "svjedočenja" onih koji na sav glas kukaju da život u Njemačkoj nije onakav kakvim se čini.Da se mora raditi, nema kafenisanja nema ovo nema ono.Marsal je napisao/la:
Jest da je grozno ali valjda nije zauvijek.
A ono, pon-pet radiš osmice, vikend slobodan, plata 800 plus obrok u restoranu, samo još da vidim kakav je posao iz prve ruke jer sve što sam čuo i nije baš ohrabrujuće, jbg fizički rad ipak. Ako bude ok i sko ne bude robovanje biću poprilično zadovoljan.legenda reala je napisao/la:
jesi zadovoljan ponuđenim uslovima
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa to su neki kojima je slika posla u Bosni državna uprava, drkanje kurca, dzuma i ne vratiš se, doručak od 10-13, lagano na posao sjedi još kafa i kući.
Karnu bi se žalili da su u Bingu il nekoj sličnoj firmi radili.
Karnu bi se žalili da su u Bingu il nekoj sličnoj firmi radili.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ponedjeljak- petak, petkom do džume.
Obavezno kafa u gradu za vrijeme radnog vremena i još poneka ako treba kakvom jaranu pomoći štogod dok ganja papire.
Šta će takvom Njemačka, kada mora raditi?
Da odem, bila bi mi Njemačka raj.
Obavezno kafa u gradu za vrijeme radnog vremena i još poneka ako treba kakvom jaranu pomoći štogod dok ganja papire.
Šta će takvom Njemačka, kada mora raditi?
Da odem, bila bi mi Njemačka raj.
Rekoše mi ljudi ne mogu mi popraviti mobitel, i kupim neki Xiaomi od 160. Upalim ga kad propušten poziv popravili mi telefon.
Živote pokvareni dzojstiku.
- Marsal
- Kontakt:
Kakve su šanse da ti ovi vrate pare?Penaltiky je napisao/la:Rekoše mi ljudi ne mogu mi popraviti mobitel, i kupim neki Xiaomi od 160. Upalim ga kad propušten poziv popravili mi telefon.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ono za nase standarde uslovi su ok.Marsal je napisao/la:A ono, pon-pet radiš osmice, vikend slobodan, plata 800 plus obrok u restoranu, samo još da vidim kakav je posao iz prve ruke jer sve što sam čuo i nije baš ohrabrujuće, jbg fizički rad ipak. Ako bude ok i sko ne bude robovanje biću poprilično zadovoljan.legenda reala je napisao/la:
E sad ne znam moras li tegliti i kolko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Genelec je, možda i bi, al daci ga materi za 200Marsal je napisao/la:Kakve su šanse da ti ovi vrate pare?Penaltiky je napisao/la:Rekoše mi ljudi ne mogu mi popraviti mobitel, i kupim neki Xiaomi od 160. Upalim ga kad propušten poziv popravili mi telefon.
- Marsal
- Kontakt:
Najgore je što ne znam ni ja.legenda reala je napisao/la: E sad ne znam moras li tegliti i kolko
Penaltiky je napisao/la: Genelec je, možda i bi, al daci ga materi za 200
Mogu vam reć da ovi Ulker proizvodi uopšte nisu loši. Još kad zaliješ Efesom al originalom ne fušerajem iz Moldavije. Šta reć osim živio Erdogan.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Marsale sretno na poslu 
Na autoputu kod Sarajeva sudar dva kamiona, ćevapi i piletina završili na cesti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Pa zavisi hbg, nije Njemacka svakom ista jer nisu svi ljudi isti i ne rade svi na istim poslovima.Marsal je napisao/la:Dobijem osip na takve ispovijesti, a imam jarane - dakle ljudi sa kojima otvoreno pričam i koji rade u različitim branšama i oni isto kažu, da jedan od sto ljudi tamo nije zadovoljan. Siguran sam da je većina toga izmišljena i da se radi po zadatku vladajućih da se ljudima ogadi odlazak jer robova je sve manje i manje.Saurman je napisao/la:Jel' ko primjetio da u poslijednje vriijeme stalno iskaču "svjedočenja" onih koji na sav glas kukaju da život u Njemačkoj nije onakav kakvim se čini.Da se mora raditi, nema kafenisanja nema ovo nema ono.Marsal je napisao/la:
Jest da je grozno ali valjda nije zauvijek.
A ono, pon-pet radiš osmice, vikend slobodan, plata 800 plus obrok u restoranu, samo još da vidim kakav je posao iz prve ruke jer sve što sam čuo i nije baš ohrabrujuće, jbg fizički rad ipak. Ako bude ok i sko ne bude robovanje biću poprilično zadovoljan.legenda reala je napisao/la:
- Fantasista
- Kontakt:
Jbg kome ne valja neka se vrati ovamo
- ASD
- Kontakt:
To je problem.Fantasista je napisao/la:Jbg kome ne valja neka se vrati ovamo
Sve ostavljas i kopas nogama i rukama da odes i onda da ponovo sve ostavis.
Nego, pricam s rodjakom sto vozi bus tamo.
Kaze, prije neki dan mu razbi kamion retrovizor i pobjegne sa lica mjesta. Opsta frka nastala, ceka se novi autobus, ljudi bijesni jer kasne na svoje obaveze, 10 policijskih vozila ide hvatati kamiondziju.
Poslije 20 minuta ga uhvate i dovedu u stanicu, kad ono lik Bosnjo.
DovoljnoPenaltiky je napisao/la:Samo 1/4Derdiyok je napisao/la:Helco Focak
Još ako imaš visočke
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Efes, samo Sultan kolaOsim13 je napisao/la:Mogu vam reć da ovi Ulker proizvodi uopšte nisu loši. Još kad zaliješ Efesom al originalom ne fušerajem iz Moldavije. Šta reć osim živio Erdogan.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.