AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kao da smo ovekivali nesto drugo.
Taman da budemo 8-mi
Taman da budemo 8-mi
- Fantasista
- Kontakt:
Ipak se nesto kuha. Dosao je Rino na sastanak sa upravom. To je to ja mislim.
Ma neće se ništa značajno desiti.
Jedino o čemu bi se moglo diskutovati je da neće ostati na klupi naredne sezone, ali yebo sad, meni je gore što nam čovjek uništi šanse za LŠ iako su imali sve u svojim rukama do prije nekoliko kola.
Jedino o čemu bi se moglo diskutovati je da neće ostati na klupi naredne sezone, ali yebo sad, meni je gore što nam čovjek uništi šanse za LŠ iako su imali sve u svojim rukama do prije nekoliko kola.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad ce ga pitati sta je cekao toliko dugo juce sa Borinijem? Trebao ga je prije ubacitiFantasista je napisao/la:Ipak se nesto kuha. Dosao je Rino na sastanak sa upravom. To je to ja mislim.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Fantasista
- Kontakt:
koraj je napisao/la:Sad ce ga pitati sta je cekao toliko dugo juce sa Borinijem? Trebao ga je prije ubacitiFantasista je napisao/la:Ipak se nesto kuha. Dosao je Rino na sastanak sa upravom. To je to ja mislim.![]()
![]()
Zavrsen sastanak.
Hajmo ljudi malo podrske i pozitive za gattusa lea i maldinija...nije sve tako crno kao sto izgleda...za par godina cemo biti u l p, treba samo pricekati dok izrastu neki igraci ( conti caldara calabrija kessie hakan itd mladi perpektivni ) hahahsga....
Forza Milan
Forza Milan
Imao je i Suso onaj šut što je otišao par metara od korner zastavice, al' ajde, desi se svakome...
Ali ovo je znanstveno neobjašnjivo.
Ali ovo je znanstveno neobjašnjivo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Sta hoces, vidis da je tacan pas bio 
Sta ga sastance sad koje pizde materine,sad mogu i janje za 1 Maj okrenut u cast naseg trenerskog maga,ne mogu da vjerujem da je ovako lose odradio,da nije uspio barem jos dvije pobjede ostvarit
Boze Sacuvaj
Boze Sacuvaj
Trenutno smo 7 na tabeli

free Palestine!!!
free Palestine!!!
Na toj poziciji se osjecamo najugodnije, nismo predhodni godina ni navikli na bolje, sto bi mjenjali praksu.... 
Napokon se počelo diskutovati i o Leonardovoj odgovornosti
Il Club più titolato al mondo!
E masala.. Ako se tek pocelo diskutovati on je miran jos 3-4 sezone. Takav je adet u Milanumuxa je napisao/la:Napokon se počelo diskutovati i o Leonardovoj odgovornosti
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Sta ste zapeli sa Leom i Maldinijem, ljudi su dosli u klub ograniceni zabranama, kaznama, losim poslovanjem i logicno kad ne mozes trositi kao vecina jacih klubova onda moras ni iz cega izvuci nekog igraca i ukomponovati u budzet i mogucnosti.
Novoj Upravi treba vremena, a ako smo mogli ovoliko godina gledaci razni ciganluk u klubu, onda zasluzuju i ovi velikani kluba vremena.
Novoj Upravi treba vremena, a ako smo mogli ovoliko godina gledaci razni ciganluk u klubu, onda zasluzuju i ovi velikani kluba vremena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne slažem se s tobom.
Dva mercata su po mom mišljenju loše odradili. Ako je za prvi bilo ograničeno vrijeme, za drugi nema opravdanja. Godinama unazad glavni problem ove ekipe su loša (nikakva) krila i nedovljno kreativnosti u veznom redu. To znaju i ptice na grani. I šta su oni uradili? Bavili se odbranom, napadom, a u vezni red pored Kessia doveli Bakayoka. O lezbejki da ne govorim.
Drugi problem je Gatuso. Čekali su da nas dovede u situaciju da i pored svih pobjeda do kraja zavisimo od rezultata drugih ekipa. ČItavu sezonu i čorav vidi da čovjek nema nikakve vizije, nikakvog napretka u igri, jednostavno nema ideje. Gledaju tu patnju iz kola u kolo i ništa ne poduzimaju.
MORALI su mu dati otkaz već nakon ispadanja iz grupne faze EL, a da ne govorim o rezultatima u posljednjih 10 kola. Zavaravali ih rezultati u periodu kad smo pobjeđivali na guzove zahvaljujući individualnim potezima, a i tad nikakvu igru nismo pokazali.
Dva mercata su po mom mišljenju loše odradili. Ako je za prvi bilo ograničeno vrijeme, za drugi nema opravdanja. Godinama unazad glavni problem ove ekipe su loša (nikakva) krila i nedovljno kreativnosti u veznom redu. To znaju i ptice na grani. I šta su oni uradili? Bavili se odbranom, napadom, a u vezni red pored Kessia doveli Bakayoka. O lezbejki da ne govorim.
Drugi problem je Gatuso. Čekali su da nas dovede u situaciju da i pored svih pobjeda do kraja zavisimo od rezultata drugih ekipa. ČItavu sezonu i čorav vidi da čovjek nema nikakve vizije, nikakvog napretka u igri, jednostavno nema ideje. Gledaju tu patnju iz kola u kolo i ništa ne poduzimaju.
MORALI su mu dati otkaz već nakon ispadanja iz grupne faze EL, a da ne govorim o rezultatima u posljednjih 10 kola. Zavaravali ih rezultati u periodu kad smo pobjeđivali na guzove zahvaljujući individualnim potezima, a i tad nikakvu igru nismo pokazali.
Il Club più titolato al mondo!
Obojica ste u pravu i niste u pravu. 
Debelo je Leonardo zajebao što je Gatusu dao još jednu priliku iako je već bio na korak od otkaza u januaru, a i što nije doveo lijevo krilo u dva merkata. I upravo ove dvije stavke će se na kraju ispostaviti kao dva osnovna razloga zašto nećemo u LŠ.
Ljetni merkato je bio fijasko (nerazumljivo bacanje para na Castileja i lezbejku, što nije baš ispalo jeftino), zimski vjerovatno najbolji od svih klubova.
Ali naravno da ih ne treba tjerati, s obzirom na okolnosti, ffp, sranje koje su ostavili Berluskoni, Galiani skupa sa kinezima, a i manjak vremena i sredstava da se nešto konkretno uradi ljetos, nezahvalno je donositi neki sud nakon nepune godine dana.
Svi znamo ko je, šta je i šta može Leonardo, ne pratimo ga po prvi put, pa da ga otpišemo na osnovu par loših poteza. Iduće 2-3 godine su ključne za razvoj kluba, nakon toga donosim konačne zaključke.
Debelo je Leonardo zajebao što je Gatusu dao još jednu priliku iako je već bio na korak od otkaza u januaru, a i što nije doveo lijevo krilo u dva merkata. I upravo ove dvije stavke će se na kraju ispostaviti kao dva osnovna razloga zašto nećemo u LŠ.
Ljetni merkato je bio fijasko (nerazumljivo bacanje para na Castileja i lezbejku, što nije baš ispalo jeftino), zimski vjerovatno najbolji od svih klubova.
Ali naravno da ih ne treba tjerati, s obzirom na okolnosti, ffp, sranje koje su ostavili Berluskoni, Galiani skupa sa kinezima, a i manjak vremena i sredstava da se nešto konkretno uradi ljetos, nezahvalno je donositi neki sud nakon nepune godine dana.
Svi znamo ko je, šta je i šta može Leonardo, ne pratimo ga po prvi put, pa da ga otpišemo na osnovu par loših poteza. Iduće 2-3 godine su ključne za razvoj kluba, nakon toga donosim konačne zaključke.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma treba ih pustiti jos koju sezonu da eksperimentisu, svakako smo se doveli na nivo organizacije i svega chijeva ( ne pocjenjujem ni jedan klub )...navikli smo ne igrati l p vec sestu sezonu....fuuujjjj....
- Fantasista
- Kontakt:
Samo se nadam da novi trener nece biti talijan. Zabari su definitivno debili sa svojim idejama.
- Beduin
- Kontakt:
Jedino sta se slazem sa tobom Muxa jeste Gatuzo. Svi znate moje misljenje o njemu kao treneru, cak i kad je dobro igrao Milan pa ga mnogi hvalili i velicali.
Za Bonucija niko nije mogao predvidjeti, morali smi ga pustiti. Higuain je promasaj, ali kako si mogao znati. Na vrijeme su ga se rijesili i hvala im na tome, doveli Piateka kao boom napadaca ove sezone i vidjeli smi start njegov, kao i Paquetin.
Bakajoko iznad ocekivanja nasih, dakle, odlicna posudba i nije se trosilo puno para. Problem je sto ako ga otkupis u startu si potrosip velike pare, ali si barem zakrpio tu poziciju, jer da ga nisu doveli, a vidjeli smo sta se desilo sa Biglom, tek onda bismo ispusili.
Nema kluba i Uprave gdje se nije dovodilo i promasaja. Gatuzo je sve uprskao i zato smo ovdje gdje jesmo, svaku utakmicu se mijenja postava.
Za Bonucija niko nije mogao predvidjeti, morali smi ga pustiti. Higuain je promasaj, ali kako si mogao znati. Na vrijeme su ga se rijesili i hvala im na tome, doveli Piateka kao boom napadaca ove sezone i vidjeli smi start njegov, kao i Paquetin.
Bakajoko iznad ocekivanja nasih, dakle, odlicna posudba i nije se trosilo puno para. Problem je sto ako ga otkupis u startu si potrosip velike pare, ali si barem zakrpio tu poziciju, jer da ga nisu doveli, a vidjeli smo sta se desilo sa Biglom, tek onda bismo ispusili.
Nema kluba i Uprave gdje se nije dovodilo i promasaja. Gatuzo je sve uprskao i zato smo ovdje gdje jesmo, svaku utakmicu se mijenja postava.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.