FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 29 apr 2019, 18:03

Yebo vas atalanta i LP, de da uzmemo ligu.
Ja bi sad potpisao da u narednih 5 godina uzimamo ligu a da nas u 2. pretkolu LP tamburaju po 5 razlike.
Pricamo o iskoraku u Evropi a strepimo od Krupe, Goska...
Dajte da se napravi kontinuitet trofeja pa onda sanjati o iskoraku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2019, 18:05

Ja sam Husrefoljubac, Janjošoljubac, Dzenoljubac i postujem i cijenim sve igrace Sarajeva posebno ove koji su gotovo pa citav zivot uz Sarajevo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 apr 2019, 18:05

Smjecanindzemo je napisao/la:Vidim pasa da odgovaras na nivou pubertetlije sto ga ne vadi iz desanke, ti mi reci o kvalitetu mog razmisljanja hahahaha. Evo ja te molim bez podjebavanja haj da ti i ja uletimo u diskusiju, sta je tvoj problem
Ti da možes shvatiti sta sam ja tebi napisao,skontao bi sta sam ti i u ranijim postovima porucio...Ovim samo potvrdjujes moje konstatacije...Na žalost

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 18:06

Venamahrabrih@
Sta pasa tebe zaboli, jesi mu momak il si to ti vanja sa drugog acc

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 apr 2019, 18:07

Jel zvanicno odlučeno gdje igramo protiv tuzle city?
Bordo bijeli za život cijeli!!

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 18:08

Na zalost, brate paglu si halali

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 apr 2019, 18:09

belosevic28 je napisao/la:Yebo vas atalanta i LP, de da uzmemo ligu.
Ja bi sad potpisao da u narednih 5 godina uzimamo ligu a da nas u 2. pretkolu LP tamburaju po 5 razlike.
Pricamo o iskoraku u Evropi a strepimo od Krupe, Goska...
Dajte da se napravi kontinuitet trofeja pa onda sanjati o iskoraku.
Nerealna raja pa šta ćeš.
ISTINA ZA VEDRANA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 apr 2019, 18:11

Smjecanindzemo je napisao/la:Na zalost, brate paglu si halali
Eto dokaza...Cim ne shvatamo nekoga ,a smeta nam pocnemo vrijedjati...Ja cak nemam ni potrebu tebi to uraditi ,dovoljno je da se javis sa postom ovdje i da svima bude jasno kakav mentalni sklop sklepa par recenica...Neka si ti meni živ i zdrav,a emancipacija tesko kod tebe prolazi,no kako se živi sa Parkinsonovom bolescu tako se može i sa tim...Zato samo uživaj

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 apr 2019, 18:11

Vanja8 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Kovacevic 2790'

Svi mi ovdje odlicno znamo kako su ta djeca pocela da igraju...Možemo mi pisati bajke o Husu,ali navedi mi i jednu važnu tekmu da je recimo Resic usao,a da rezultat nije bio dva ili tri razlike...Navedimi tekmu u kojoj je Djokanovic poceo kao starter...
Ma...

Sansu su dobili planski. Neki su upali ranije sticajem okolnosti, povrede, suspenzije, losa forma pojedinaca, sve je to sastavni dio sporta. Sad vi hocete da kazete da su sasvim slucajno dobili sansu i da nisu vec bili dio tima i trenirali sa prvotimcima i isli na pripreme. To baliluk i kretenizam i debilluk, ogranicenost. Mislim kapiram ja da ovdje ima par debila koji vrte jedno te isto bez ikakvih cinjenica, dokaza, drugi igraju previse igrica pa izgubili dodir sa realnoscu itd. Ali ovo su sve nepobitne cinjenice. Cuj daj tekmu u kojoj je djokanovic poceo kao starter je isto jedno kretensko pitanje. Momak od 18 godina, zadnji vezni prije koga da igra? Stanojevica :lol: ili Adukora ranije, ili prije Mustafica, Kurdica? Koji bi trener na svijetu to uradio?

Kretenluk je reci da su nas svi nadigrali a mi dali 60 golova a primili 19? To je zloba i baliluk. Cuj nas odrzavaju kiksevi zrinjskog i te slicne idiotarije na razini maksuma od 7 godina iz specijalne skole.

trece sto to treneri ranijih godina nedavase prilike djeci a sezone su nam bile zavrsene u septembru? Niko se nije pretjerano ni bunio vec ste se prestali dolaziti na utakmice, dok ove godine kad mladi igraju mislim najvise minuta nakon rata, borimo se lavovski na dva fronta vama to smeta. Umrite ali osvojit cemo duplu ako Bog da, koliko god vi pakasi navijali i molili protiv.

IGRAJ BORDO BJELI ALE ALE!
Ama, umri ti, hajvanu! Zapamti "SARAJEVO ĆE BITI, SVI DRUGI ĆE PROĆI".

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 18:14

Sta brate da shvatim, nista mi nisi ni napisao kako treba, prestani buncat legendo. Znas li ti sta znaci emancipacija, zasto bi mi ti trebalo prolaziti

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 apr 2019, 18:14

Kako bi ja volio od pojedinih forumasa vidjeti njihove titule, diplome, poslovne uspjehe, kompanije, zdrave i stabilne porodice... S kojim kurazom to udje i vrijedja ili proziva nekoga, covjek bi rekao ostvareni ljudi na svim poljima.
Evo @vanju znam i lik je ostvario puno toga i na poslovnom i privatnom planu... Ali jok, on je paglu po ovim nasim akademicima !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2019, 18:16

Benjolos je napisao/la:Jel zvanicno odlučeno gdje igramo protiv tuzle city?
Pa Srebrenik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 18:17

Lik je na svakoj stranici i pere konstanto iako se slazem sa vecinom njegovih postova, a to je rasprava izmedju nas dvojice jer on meni kao moze bit babo haha.
Okrenite plocu

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 apr 2019, 18:18

Ja ne mogu da vjerujem da mi na korak do titule i kupa pricamo o smjenama i raznim glupostima, a ne o tome kako nam je sramotna posjeta i kako dici raju bar ovo par tekmi do kraja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 apr 2019, 18:19

Smjecanindzemo je napisao/la:Lik je na svakoj stranici i pere konstanto iako se slazem sa vecinom njegovih postova, a to je rasprava izmedju nas dvojice jer on meni kao moze bit babo haha.
Okrenite plocu
Na žalost istina,samo sto bih se stidio toga...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 18:21

Kamuflazn je napisao/la:Umrite ali osvojit cemo duplu ako Bog da, koliko god vi pakasi navijali i molili protiv.
niko ali niko živ ovdje ne želi da NE osvojimo sve ove sezone

BOLESTAN SI!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 18:22

Ma nista, halali. Ne znam sto se j3bem uopste ja ko da imam vremena na bacanje, nikad ovaj forum nece bit ko prije, al haj bar nema evndera haha :) pozz raja, uzivajte.
Duplaaaaaaaa

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 apr 2019, 18:24

Dobar je brat Denchi, malo vas loži jer se palite na sve, al generalno nije da nema istine u onom sto palamudi :kafa:

Zar ima ko da sumnja u duplu nakon svega sto smo prosli :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 apr 2019, 18:25

Citam I ne vjerujem jel vas stid,veoma blizu duple titule,kad smo je zadnji put osvojili djeca to nezzz,prosle godine smo imali istu ekipu,sta smo osvojili **** pasiji,kako vas nije stid treba li vam jos Jesica da sve radtjera utali svoje anti fudbalere,udjemo u minus,najskromnije finansije zadnjih 5 god smo.imali,I na pragu smo titule,I ne valja vam,vi koji mislite da mozete nakon 20 kola u nasoj ligi,na nasim oranicama,osigurat titulu vi niste nikad osutali loptu,neka vas je stid,zeljeli ste titilu kad vam je dupla ispred nosa hocete da igraju kao Barselona.
Samo Sarajevo

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 18:27

Playstation navijaci

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, isko1807, Zeljoo1921 i 9 gostiju.