FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2019, 18:28

kupus army je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da mi na korak do titule i kupa pricamo o smjenama i raznim glupostima, a ne o tome kako nam je sramotna posjeta i kako dici raju bar ovo par tekmi do kraja.
Kada bi rekao nekome recimo u Njemackoj da se trazi smjena trenera koji je pred osvajanjem prve u historiji duple krune za FK Sarajevo, rekli bi da smo kolektivno nenormalna nacija.

Al' treba samo ignorisati citati ovakve gluposti, jer ovakva piskaranja su na nivou djecaka od 14-15 godina.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2019, 18:29

Predlazem da protiv celika zapjevate Husrefe odlazi

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 apr 2019, 18:34

Ma nema potrebe za pjevanjem ,jos 4 kola,pa ce UO kluba odluciti...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 18:35

bordobijeli je napisao/la:Predlazem da protiv celika zapjevate Husrefe odlazi
ili
još bolje
da mu cijeli stadion pjeva Husrefe ostani

pa da vidimo hoćel ostat?
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 29 apr 2019, 18:38

@Smjecanindzemo. Boli me, paša, jer pokušavam ukazati na to, i ne samo tebi, da forum nije mjesto za iznošenje privatnih stvari. Ko koliko ima godina, bracno stanje, profesionalna karijera, diplome i sl. Hvalabogu da imamo razlicita misljenja i da se ne slazemo. Yebes forom gdje svi isto prdoklace. To nije forum nego orwelovska farma; četiri noge dobre-dvije noge loše.
Ostaj mi ziv i zdrav i uzbrdo brz.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 18:42

bodi123 je napisao/la:Dobar je brat Denchi
preplavile su me emocije prema tebi neki dan kad si rekao da je Džumhur "zbario" Rialdu :mrgreen:
odtad me podsjećaš na Pikachu-a :D
ne zamjeri :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 apr 2019, 18:44

kanarinac je napisao/la:Citam I ne vjerujem jel vas stid,veoma blizu duple titule,kad smo je zadnji put osvojili djeca to nezzz,prosle godine smo imali istu ekipu,sta smo osvojili **** pasiji,kako vas nije stid treba li vam jos Jesica da sve radtjera utali svoje anti fudbalere,udjemo u minus,najskromnije finansije zadnjih 5 god smo.imali,I na pragu smo titule,I ne valja vam,vi koji mislite da mozete nakon 20 kola u nasoj ligi,na nasim oranicama,osigurat titulu vi niste nikad osutali loptu,neka vas je stid,zeljeli ste titilu kad vam je dupla ispred nosa hocete da igraju kao Barselona.
Ovo bi nam bila prva dupla kruna u istoriji, ali dzaba ne vrijedi, ovde bi koliko danas vjerovatno pojedinci otjerali Husrefa, blesav narod smo totalno. Prosle sezone daj rezultate to je najveci marketing, j.ebo finasijske izvjestaje itd. Ove sezone imas rezultate, a navijaca nigdje, pa sad jos daj rezultate, afirmisanje akademaca i iskorak u Evropi, a nismo jos ni u PLBiH iskoracili kako treba. Stvarno koliko se pise i sta se pise rekao bi covjek da smo u grcevitoj borbi za evropu. Moja zelja je da osvojimo titulu tj. da i narednih sezona osvajamo titule nebitno da li je na klupi Husref ili neko treci ili da li nam tim cine famozni akademci. Navijam za uspjeh kluba, a ne za pojedince u istom i iz tog razloga ove sezone mogu slaviti, a ne kao ovi forum strucnjaci praviti analize sta i kako treba raditi.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 apr 2019, 18:48

Smjecanindzemo je napisao/la:Lik je na svakoj stranici i pere konstanto iako se slazem sa vecinom njegovih postova, a to je rasprava izmedju nas dvojice jer on meni kao moze bit babo haha.
Okrenite plocu
Sta ba ja perem, pisem realno i dabome da se slazes, pogledaj mi samo staz ovdje i skontaj koliko bih godina mogao imat.

:rol: :rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2019, 18:50

Uvjek cu bit za BOLJITAK kluba. Nije bitno dalije to tjeranje dovodenje podmladivanje novi star vlasnici nebitno je samo da bude FK SARAJEVO bolje tim potezom.

Ovde ljudi pisu da ce bit iskorak ako dovedes novog trenera.

A iskorak koji mi trazimoznaci grupa le zahtjeva striktno i iskljucivo i prvo da IMAS **** KVALITET U IGRACKOM KADRU

Mi to nemamo i necemo imat dok AKADEMIJA NEBUDE REAL MADRID BARCELONA I MANCHESTE CITY U BH OKVIRIMA. Posto nam je akademija jedva arsenal ili sevilja za bh uslove onda nema ni rezultata. Posle toga dolazi pare budzet za seniorski fudbal znaci 300 k km po glavi ili minimu 2.5 do 3 m € osteta za igrace po glavi. To nemamo i necemo to imat dok se prvi uvjet ne ispuni.
Treci uslov je trener.

Znaci mi mjenjamo zadnju opciju koja je trenutno naj kvalitetnija od predhodni. A uscuplic turkivic treniraju akademce halo ljudi bili malo iznad prosjeka bh lige kao fudbaleri i bez ikakvig iskustva vode AKADEMIJU koja je jedina stvar koja nas moze bacit u grupicu (naj jeftinija ujedno).

Dovedi cvikerasa iz ajaxsa dinama cardifa westhema wolsburga u akademiju nek bude sef dovedi kodru husrefa marinkovica da budu treneri tim akademcima i kupi sve najbolje omladince iz seljkana zrinjskog sb mladisti slobode i sve ostale koji su kvalitetni iz svih skola.

Onda dovest cvikerasa u seniorski fudbal,

Vi hocete iskorak sa ahmetom covjek 40 godina ima rahmanovic covjek mma borac teski lopov znaci igra samo zadnjih 6 mjeseci ugovora. E moji pitari nejde to tako

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2019, 18:50

Denchi je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Predlazem da protiv celika zapjevate Husrefe odlazi
ili
još bolje
da mu cijeli stadion pjeva Husrefe ostani

pa da vidimo hoćel osta
:D
Uh zaboravio sam da nasi navijaci imaju milion razloga sto ne dolaze, kisa, snijeg, sunce, karte, hladno, toplo, loša igra, loš protivnik, termin utakmice, itd itd
Tako da je lakse tipkat iz fotelje sta i kako treba.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 29 apr 2019, 18:53

Sto se pojedinci prepoznase. Pakasi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 18:56

Govedarica držao masterclass u kontrama protiv cityja fin igrač zna s loptom a 24god., Mehmedagić zaigrao, mali Blagojević fino igrao

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 apr 2019, 19:03

Mi smo do titule 80% dosli, protiv Celika ne sumnjam u pobjedu, a Husref ako je pametan napravit ce par rotacija, prije sve Krleta ohladit i Hebiba
A za duplu ce bgm morat muda dobro da otegnu, ako misle da ce uzet kup listici igrom prekokurca ko zadnjih par tekmi onda se bas varaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 apr 2019, 19:07

Inijesta je napisao/la:Mi smo do titule 80% dosli, protiv Celika ne sumnjam u pobjedu, a Husref ako je pametan napravit ce par rotacija, prije sve Krleta ohladit i Hebiba
A za duplu ce bgm morat muda dobro da otegnu, ako misle da ce uzet kup listici igrom prekokurca ko zadnjih par tekmi onda se bas varaju
Treba furati raju da podržimo maksimalno ekipu protiv Lištice u srijedu. Finale je kupa valjda nas može doći 10.000. Pred revanš bi nam dobro došla bilo kakva zaliha bez primljenog gola.
ISTINA ZA VEDRANA!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 29 apr 2019, 19:08

Tekma protiv listice bit ce lom zivaca, preoprezna.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 19:32

Na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo i zvanično je potvrđena promjena vlasništva.

Skup je upriličen u hotelu Ibis Styles, a članovi ovog tijela prihvatili su vijetnamskog biznismena Nguyena Hoai Nama kao novog većinskog vlasnika bordo kluba.

Nam je preuzeo je 60 posto upravljačkih prava od Vincenta Tana. Malezijski milijarder je zadržao 30 posto udjela, dok domaći investitori drže 10 posto.

Izabran je i novi Nadzorni odbor. Tačnije, samo je jedan član promijenjen unutar NO, s obzirom da su Nguyen Nam i Ken Choo zadržali svoje pozicije, dok je umjesto Lim Meng Kwon izabrana Nguyen Thi Quy Phuong. Nguyen Hoai Nam će biti predsjednik Odbora.

Inače, ovaj biznismen je čelnik Vietnam Football Development and Investvent Funda (PVF), najveće fudbalske akademije u Aziji koja sarađuje na globalnom nivou s velikim imenima i klubovima.

Prethodnih šest godina Vincent Tan bio je vlasnik većinskih upravljačkih prava Fudbalskog kluba Sarajevo, a u tom periodu ostvarena su brojna poboljšanja u vidu infrastrukture, poslovanja i mogućnosti međunarodne saradnje.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 apr 2019, 19:35

@Denchi

Izvini braca imas pravo da slavis, naravno, niko ti to ne moze oduzet.
Inace bas si se napatio ove sezone, nikad niko gore nije igrao, a i stid je precjenjen, koga briga jesmol ljudi il nismo. Moderno je srat pa lizat...

Uopste ne zelim vise da pricam, ja cu bit dusman i pozelit Husrefu dug ostanak na klupi FKS, pogotovo ako osvoji duplu. A ako ga otjeraju sa duplom treba je*at mater i vijetnamcu i svim farmerima u klubu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2019, 19:50

Hoce li i Siroki igrati prvenstvenu u petak zbog kupa?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 apr 2019, 19:53

emir79 je napisao/la:Hoce li i Siroki igrati prvenstvenu u petak zbog kupa?
Neće, igraju u subotu sa Slobodom u 17.00 sati
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2019, 19:54

emir79 je napisao/la:Hoce li i Siroki igrati prvenstvenu u petak zbog kupa?
U subotu će se na TV-u naći duel Zrinjskog i Radnika (BHT), dok će susret Širokog Brijega i Slobode također biti pomjeren. Umjesto u nedjelju susret se igra u subotu. Susret će prenositi MOJA TV, a svakako da pomjeranje termina odgovara i Sarajevu i Širokom s obzirom da će ove ekipe imati dan više odmora pred prvi susret finala Kupa koji je zakazan za narednu srijedu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 20 gostiju.