Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jesu predriblali Romagnolija? hehe
zbog cega milanezi pljuju gatuza? pa lik ima "hamelj" od igraca i ocekivate neki uspjeh
Manuel je napisao/la:Ascoli, Perugia, Salernitana, Taranto
Ma kakav Sassuolo i ti nabrojani. Muka vise od njih.
Frosinone mi je omrzo zbog nacina na koji su usli u Seriu A tj.one tekme na njihovom stadionu kad su ubacivali lopte na teren u toku protivnickih napada,fuj cigani radujem se njihovom povratku u B.
Mappei stadion mi ubije volju za gledanjem utakmice,Sasuolo mi je skroz bezveze ekipa al eto drze se.
Zao mi je letecih magaraca,vazda sam ih gotivio.
Brescia,Lecce i ako moze Perugia.
Nebi mi bilo mrsko ni da se Verona vrati.
- Fantasista
- Kontakt:
A inace u Laziu i Sampdoriji igraju Mesi,Ronaldo i ostala krema svjetskog fudbala.lol89 je napisao/la:zbog cega milanezi pljuju gatuza? pa lik ima "hamelj" od igraca i ocekivate neki uspjeh
Ako je nekome logicno da ofanzivni dio Milana, koji po imenima izgleda ozbiljno, ne moze u sezoni odigrat uigranu akciju i napravit kontra napad onda neka se ubije.
Fantasista je napisao/la:A inace u Laziu i Sampdoriji igraju Mesi,Ronaldo i ostala krema svjetskog fudbala.lol89 je napisao/la:zbog cega milanezi pljuju gatuza? pa lik ima "hamelj" od igraca i ocekivate neki uspjeh
Ako je nekome logicno da ofanzivni dio Milana, koji po imenima izgleda ozbiljno, ne moze u sezoni odigrat uigranu akciju i napravit kontra napad onda neka se ubije.
Lazio ima igraca od 100M (sms)
-
jasko_juve
- Kontakt:
Zamislite samo da je protiv Juventusa Romagnoli dobio crveni za aplaudiranje, kakve bi tu bile teorije zavjere.. Al eto, opet ih neko iz Torina pokrao, nije da nisu navikli..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Verona aka Gerijatrija.Ako su opet takva ekipa neka njih u Serie B jos koju godinu.Dzoni je napisao/la:Manuel je napisao/la:Ascoli, Perugia, Salernitana, Taranto
Ma kakav Sassuolo i ti nabrojani. Muka vise od njih.
Frosinone mi je omrzo zbog nacina na koji su usli u Seriu A tj.one tekme na njihovom stadionu kad su ubacivali lopte na teren u toku protivnickih napada,fuj cigani radujem se njihovom povratku u B.
Mappei stadion mi ubije volju za gledanjem utakmice,Sasuolo mi je skroz bezveze ekipa al eto drze se.
Zao mi je letecih magaraca,vazda sam ih gotivio.
Brescia,Lecce i ako moze Perugia.
Nebi mi bilo mrsko ni da se Verona vrati.

Sta je ovo grob te...
Made in China 
AtlaZ je napisao/la:
Sta je ovo grob te...![]()
Izgleda da se takmice ko ce imat ruzniji dres. Ne zna se koji je gori izmedju ovog, Barceloninog i Juventusovog
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ovaj je uvjerljivo najruzniji
najgori dres Inter aod kada ja pratim
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
ma 10 godina NIKE-a i Intera, isto sranje rade svima...neki debilko "dizajniro"AtlaZ je napisao/la:
Sta je ovo grob te...![]()
ko ovo prihvati kao dizajn od ovih iz klubova život te ****
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fakat nisu normalni. Jel ovo definitivno? Ako jeste ne zna se ko je gori, dal ovi sto su dizajnirali il ovi u Interu koji su to prihvatili
Il Club più titolato al mondo!
Atalanta je mašina

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Davno si rekao bit ce Romica cetvrta. I dalje ti vjerujem i ako si JuventinoGefufna je napisao/la:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nije.Ali ovo navodno je:muxa je napisao/la:Fakat nisu normalni. Jel ovo definitivno? Ako jeste ne zna se ko je gori, dal ovi sto su dizajnirali il ovi u Interu koji su to prihvatili

P.S. Nemojte guglat druga dva.
Meni bi ovaj dres bio top, da nema ove idiotske pink linije. Mada mi je i ovako dobar, vjerovatno sam jedan od rijetkih kojima se sviđa. 
Ne znam zašto više ne prave dresove na ovaj fazon.
Ipak, pobjednik ove igrice...

Ne znam zašto više ne prave dresove na ovaj fazon.
Ipak, pobjednik ove igrice...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.