Ješić da je uzeo ja bi je slavio, jednostavno koji god ublehaš ili majstor vodio, slavit ću svaki uspjeh svog kluba, no to ni u kom slučaju ne amnestira pojedince od grešaka i ukazivanja na iste....to što je neko trenutno zaposlen u klubu ne znači da je rješenje za svaku situaciju niti da može ispunit druge planove i strategije koje će se tražiti i postavljati ubuduće....simidobar je napisao/la:@Denchi
Izvini braca imas pravo da slavis, naravno, niko ti to ne moze oduzet.
Inace bas si se napatio ove sezone, nikad niko gore nije igrao, a i stid je precjenjen, koga briga jesmol ljudi il nismo. Moderno je srat pa lizat...
Uopste ne zelim vise da pricam, ja cu bit dusman i pozelit Husrefu dug ostanak na klupi FKS, pogotovo ako osvoji duplu. A ako ga otjeraju sa duplom treba je*at mater i vijetnamcu i svim farmerima u klubu.
nismo ni telekom ni merhamet
to što vi hoćete da budemo Zrinjski i furate se da ćemo tako sad par godina zaredom uzimat titule je vaš lični problem....
planovi ovih ljudi su drugačiji i akcenat će biti na Akademiji i mladim igračima(šupci će reći fuj pa vi hoćete da idemo stopama Dinama,Zvezde NIKAD!) što u našem slučaju tj naše lige(niko nema love) ne moraju biti 2 razdvojena smjera, jer ako iko može upariti to dvoje to smo mi, a pogotovo sada....a možda bude i sušnih sezona između, meni to nije problem jer postoji strategija i plan i koliko se čini sve što je tako dosad napravljeno upalilo je itekako a u našoj ligi smo daleko ispred sviju po tom pitanju....tako da možda i bezze cmizdrite i kenjate a pisat ćete pjesme ovim ljudima možda već sljedeće sezone