Nisam ja toliko aktivan forumas da imam vremena hvaliti iz svih 30 ekipario_Ferdy88 je napisao/la:Jel ovo jham prvi put u historiji foruma napisao post u kojem hvali nekog drugog osim svoje iz Denvera, pa čudim se ja što kiša pada
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Asked Michel Malone if he expects Portland to double Nikola Jokic throughout the series: “If they want to double him, have at it. If you watched the San Antonio series closely, they stopped doubling him for a reason. He picked people apart…In Games 3, 4 and 5 we made 15, 15 and 14 3s, and after that you could tell they said, ‘We’re going to play this guy 1-on-1,’ and he had 43 points. So good luck. Do whatever you want to do. Nikola’s seen every type of coverage and double team before…"
Aktivirali smo te Alem i ja.JHam je napisao/la:Nisam ja toliko aktivan forumas da imam vremena hvaliti iz svih 30 ekipario_Ferdy88 je napisao/la:Jel ovo jham prvi put u historiji foruma napisao post u kojem hvali nekog drugog osim svoje iz Denvera, pa čudim se ja što kiša padaOvo ovako sto mi naleti zanimljiv, "usput"
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisi ti ni kako treba pohvalio, već si samo iznio činjenice, do javljanja je dug put.JHam je napisao/la:Nisam ja toliko aktivan forumas da imam vremena hvaliti iz svih 30 ekipario_Ferdy88 je napisao/la:Jel ovo jham prvi put u historiji foruma napisao post u kojem hvali nekog drugog osim svoje iz Denvera, pa čudim se ja što kiša padaOvo ovako sto mi naleti zanimljiv, "usput"
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Znaci zakinuti u zadnje 2 minute za 3 posjeda, plus Curry trebao foul-out 2 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni su ove tvoje zalopojke komicne. Ko zivi i umire od slobodnih bacanja, ne moze racunati da ce sudije vjecno biti naklonjene.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovo ti je nba report, neam ja nista s tim, samo fakti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sretni ste sto Boston nije na zapaduJHam je napisao/la:Asked Michel Malone if he expects Portland to double Nikola Jokic throughout the series: “If they want to double him, have at it. If you watched the San Antonio series closely, they stopped doubling him for a reason. He picked people apart…In Games 3, 4 and 5 we made 15, 15 and 14 3s, and after that you could tell they said, ‘We’re going to play this guy 1-on-1,’ and he had 43 points. So good luck. Do whatever you want to do. Nikola’s seen every type of coverage and double team before…"
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nisu fakti nego opet necija subjektivna misljenja. Burazere, sudije su site i Hardena i Paula, navikni se na ovo.alemsa je napisao/la:Ovo ti je nba report, neam ja nista s tim, samo fakti
Zato sto je lakse limitirati nekog fizikanera od nekog ko malo i mozak ukljuci dok igra, facts sto bi rekli ovi troleriBosniaBoston je napisao/la:Sretni ste sto Boston nije na zapaduJHam je napisao/la:Asked Michel Malone if he expects Portland to double Nikola Jokic throughout the series: “If they want to double him, have at it. If you watched the San Antonio series closely, they stopped doubling him for a reason. He picked people apart…In Games 3, 4 and 5 we made 15, 15 and 14 3s, and after that you could tell they said, ‘We’re going to play this guy 1-on-1,’ and he had 43 points. So good luck. Do whatever you want to do. Nikola’s seen every type of coverage and double team before…"Kad mozemo Giannisa limitirat,sto ne bi mogli Jokaru
- BuffonGigi
- Kontakt:
Giannis samo fizikaner? Hajd dobro 
Liga se oglasila i tebi to subjektivna misljenja?BuffonGigi je napisao/la:Nisu fakti nego opet necija subjektivna misljenja. Burazere, sudije su site i Hardena i Paula, navikni se na ovo.alemsa je napisao/la:Ovo ti je nba report, neam ja nista s tim, samo fakti
Moraju se oduziti sada sudije nakon ovoga. Uzima Houston drugu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
I sudijske odluke su u kosarci donekle subjektivna misljenja, ali to je za tebe visa matematika.
Ja jedva cekam da Houston izbaci GSW, ali nece da se desi.
Ja jedva cekam da Houston izbaci GSW, ali nece da se desi.
Justin je napisao/la:Liga se oglasila i tebi to subjektivna misljenja?BuffonGigi je napisao/la:Nisu fakti nego opet necija subjektivna misljenja. Burazere, sudije su site i Hardena i Paula, navikni se na ovo.alemsa je napisao/la:Ovo ti je nba report, neam ja nista s tim, samo fakti![]()
Moraju se oduziti sada sudije nakon ovoga. Uzima Houston drugu.
Da, citam ne vjerujem, analiza direktno od nba. Mozda cojk nije upoznat da nba radi analize zadnje 2 minute
yebote NBA sudije priznaju greske ali ne, forumasi znaju bolje 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vi se mozete sprdati koliko hocete, ali istina je da Hardenova kosarka u PO nece osvojiti nikad nista.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cist faul u napadufilip13 je napisao/la:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Eto šuter je...BuffonGigi je napisao/la:Giannis samo fizikaner? Hajd dobro
Davno sam rekao da neće protiv ni jedne ozbiljne ekipe uspjeti ništa ako ne bude pogađao šuteve. Jednostavno je to lakse zaustaviti nego jednog igraca koji igra i jedno i drugo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Man up, sramotiš se po forumualemsa je napisao/la:
Znaci zakinuti u zadnje 2 minute za 3 posjeda, plus Curry trebao foul-out 2 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.