Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Snooker
Upropstio sve na kraju 
Ockivao sam da pobjednik meca Hawkins-K.Wilson, moze biti ozbiljan konkurent Robertson. Medjutim, ubi Barry Karena ko da je ovaj pocetnik...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trump je pola sata bio bez ubačene kugle, grob te yebo 
Sreća pa i ovaj promašuje...
Sreća pa i ovaj promašuje...
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ode i Barry, jedan od favorita iz sjene uvijek. Ako gdje igra dobro, to je Crucible.
SP puno iznenađenja, milina za gledati.
SP puno iznenađenja, milina za gledati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa kako izgubi, kad je s 4-5 frejmova razlike 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kako je Wilson odigrao završnicu, ljepota 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Uraganski početak treće sesije, Dingu treba ovih 15 minuta pauze. Doduše, ne griješi on previše ali kad Trump ovako igra, sjedi i gledaj
Golem povratak Trumpa, 4 frejma zaredom. Šteta što moraju na pauzu. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- branimir85
- Kontakt:
osim onoga planta preko citavog stola Ding totalno los u zadnjoj sesiji.wobly92 je napisao/la:Golem povratak Trumpa, 4 frejma zaredom. Šteta što moraju na pauzu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Brat kugle ne promašuje, kakva igra sunce ti poljubim 
Sesija bez izgubljenog frejma 
Maguire slijedeći. Poprilično lako ga je dobio u Njemačkoj ove godine ali nije to ni blizu ista stvar kao Šefild.
Maguire slijedeći. Poprilično lako ga je dobio u Njemačkoj ove godine ali nije to ni blizu ista stvar kao Šefild.
Ekspresno
Koliko je samo psihički napredovao ove sezone. Kako je derao Ronnieja u dva navrata, kako rutinski završava situacije u kojima je nekad znao izgledat kao najveći amater, kako je i Dinga sad riješio, protivnika koji mu se uvijek uvuče u glavu.
Daj Robertsona u finalu da se igramo
Malo pretenciozno, Maguire pa Carter vjerovatno, ali na papiru je favorit.
Samo da se Higgins odvratni ne provuče, njegov kriptonit, ali i njega bi sad, ovakvim pristupom, mogao dobiti
Daj Robertsona u finalu da se igramo
Samo da se Higgins odvratni ne provuče, njegov kriptonit, ali i njega bi sad, ovakvim pristupom, mogao dobiti
11-10 biće zanimljivo. Možda odi i na 25 frejmova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Izjednačenje. Bingham u naletu. Teško će se Higgins izvući ovdje.
EDIT ipak fuli rozu. Ali ovom trebaju 3 snookera.
EDIT ipak fuli rozu. Ali ovom trebaju 3 snookera.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ova dvojica i njihov stil igre.. Ako završe do pola 1 biće dobro.
Sreća neizvjesno pa i gledljivo barem zbog tog.
Sreća neizvjesno pa i gledljivo barem zbog tog.
Kyren, John, Judd, Ali 
Žujan odličan, mašina
Trump na drugoj strani očekivano
Trump na drugoj strani očekivano
Ma ovo je Neilov turnir. Potpuno je koncentrisan i u pravo vrijeme je ušao u formu. Doduše, pomoglo je i čiščenje puta(Ronnie, Selby..). Sumnjam da ga neko može zaustaviti. Eventualno Trump na kraju.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ne bi ni Selby ni Ronnie svakako igrali sa Robertsonom prije finala. To je više Trumpu pomoglo 
Jasno to, ovo sa psihološke strane govorim. Čim vidi da su još tu, nije sav svoj.Jack je napisao/la:Ne bi ni Selby ni Ronnie svakako igrali sa Robertsonom prije finala. To je više Trumpu pomoglo
41.21.1.