FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Besim Šerbečić od početka norveške lige nema nastupa, prve dvije utakmice na klupi, ostale 3 ni na klupi. Šta mislite o njemu kao potencijalnoj zamjeni za Nihada. Svakako skupa igraju u mladoj reprezentaciji. Ima ugovor do 31.12. 2021., a rečeno je da bi se moglo platiti i neko obeštećenje na ljeto. Vjerujem da bi Rosenborg prihvatio. Mlad je igrač, mogao bi se opet prodati kroz koju sezonu ako povrati željenu formu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Potpuno si u pravu...Zip je napisao/la:Vjerujem da je to jedan od razloga sto vec Husref nije produzio ugovor.Vanja8 je napisao/la:E pa morace prihvatiti,jer Fk Sarajevo nije ulica ,vec organizovan i ustrojen klub koji vec sada u svim segmentima velikim koracima napreduje i ide putem stvaranje jakog kluba na ovim prostorima ,pa i sire...Zip je napisao/la:Cinjenica je da smo mi klub koji ce da proizvodi igrace, da iste gura u prvi tim i da ih proda za dobre novce. Na taj nacin obezbjedjivati dobru finansijsku situaciju u klubu.
To je primarni cilj!!!
E sad, problem je sto mnogi to ne mogu da prihvate.
Onaj koji ne može prihvatiti moderan sistem funkcionisanja,ne zaslužuje ni da bude u Svetinji...
A i mi ostali vidimo da on nije osoba koja moze biti bitna za mladog igraca koji prelazi iz juniora u prvi tim...
Siguran sam da ima potecijala i kvaliteta u mladim da vec sad igraju ozbiljan fudbal na vecem nivou, potrebno je povjerenje trenera u mladog igraca...
Svi se slazemo da je bolje gledati Sabanovica nego Hebibovica, osim Husrefa....
Sabanovic da je odigrao kompletni sezonu, za narednu bi imali prsvog desnog beka... Ovako nemamo nista... Protracena godina Halidu...
Ima li ko kakvu info vezanu za dokapitalizaciju kluba?
Denchi je napisao/la:mislim da su proizveli 60% svih golmana italijeKamuflazn je napisao/la:Atalanta zivi od kupovine za talenata koji se nisu nametnuli u velikim klubovima, rehabilituju ih i prodaju dalje.![]()
jako dobar omladinski program
Akademija![]()
https://www.transfermarkt.com/atalanta- ... verein/800
Realno i nisu neke pare. Ko i mi, profaju svakog deseyog za dobre pare
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Sabinho je napisao/la:![]()
Sjeba mi dan...
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I nije možda vezano za ovu temu.
Koliko je metar bukovih drva iscjepanih naravno?
Koliko je metar bukovih drva iscjepanih naravno?
Sta radi Dino u klubu?Kamuflazn je napisao/la:Sabinho je napisao/la:![]()
Sjeba mi dan...
Baca mi malo na Šekiba Mujanovića
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
bordo prijatelji imaju jedan ili 2 uloga, on je predstavnik, koliko znamemir79 je napisao/la:Sta radi Dino u klubu?Kamuflazn je napisao/la:Sabinho je napisao/la:![]()
Sjeba mi dan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa oni su jedan od ovih 10% domaćih vlasnika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je, Dino je bio u svojstvu bordo prijatelja i prisustvovao je sjednici na poziv istog tog UO...Denchi je napisao/la:bordo prijatelji imaju jedan ili 2 uloga, on je predstavnik, koliko znamemir79 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:![]()
Sta radi Dino u klubu?
Dino i njegov otac su kupili 1 pravo glasa u skupstini, tj dali 30k KM koliko je kostalo, pored njega ima tu jos nasih ljudi mislim Kantardzic, Fele iz "Kasabe", ima i BP to jedno mijesto, Amir Rizvanović i Feđa Kusturica. To je sto ja znam da ima ljudi sa pravom glasa. Da li je jos neko kupio jedno mijesto u skupsrini koje je kostalo 1500 KM, ima ali oni "sitni dionicari" mozda imaju svog predstavnika...
P.S. Dino Selimovic je izbacen iz BP pa ne lupajte gluposti.
P.S. Dino Selimovic je izbacen iz BP pa ne lupajte gluposti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ode jedan Zidane iz Reala posle 3x zaredom osvojene LP, ode Guardiola u ono doba kad je gazio sve pred sobom sa Barcom, pa Conte iz Juveta kad je zaredo par Scudetta i jos je takvih primjera medju velikanima fudbala.
Treba podvuci crtu i sam pri sebi razmisliti, da je mozda bolje otici kad si na vrhuncu, nego da za par mjeseci zaredas lose rezultate i onda odes. Tad ce te svi pamtiti kao gubitnika, a ovako sa titulom i kupom aBd kao pobjednika i nekog koga ce biti tesko nadmasiti.
Dodje tu do zasicenja jedni drugih, neke trzavice medju njima koje se mozda vuku itd.
Treba podvuci crtu i sam pri sebi razmisliti, da je mozda bolje otici kad si na vrhuncu, nego da za par mjeseci zaredas lose rezultate i onda odes. Tad ce te svi pamtiti kao gubitnika, a ovako sa titulom i kupom aBd kao pobjednika i nekog koga ce biti tesko nadmasiti.
Dodje tu do zasicenja jedni drugih, neke trzavice medju njima koje se mozda vuku itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo nove rasprave na vidiku, dinoljupci i normalni. Steta sto nema neki nacin prisilnog oduzimanja prava glasa koje doticni posjeduje.
JURIŠ
Majstore Zidane je sam dao ostavku kad je vidio da mu se mjesaju u posao i da hoce da mu dovode Nejmara i dr. manekene. Gvardiola je dao otkaz kad je skonto da je to to nakon sto je osvojio sve, i nalon stobjebu jednoj sezoni izgubio sve, zasicenje. Ali ni jednog ni drugog ne bi otjerali iz kluba. Da ste vi u Madridu vi biste poslije ove sezone tjerali Zidana.ElCartel11 je napisao/la:Ode jedan Zidane iz Reala posle 3x zaredom osvojene LP, ode Guardiola u ono doba kad je gazio sve pred sobom sa Barcom, pa Conte iz Juveta kad je zaredo par Scudetta i jos je takvih primjera medju velikanima fudbala.
Jbg dao pare... Dino je usro motku, ispo pravi balija, a mogao je biti legenda. Uradio je ogroman posao da se dovede Tan, administrativno tehnicki. Da se razumijemo Feđa Kisturica je uradio najvise da dođe Tan, ali Dino i ekipa su odradili lavovski posao da se ispune uslovi koje je dao Tan da bi ulozio pare. I onda je sve usrao do te mjere da je otjeran ko dzukela. A poceo je sa Ibrakovicem i tjeranjem Husrefa hahahahaha ironicno ali istinito. Pod istim izgovorima koje danas ovdje se navode pojedini.midzuka je napisao/la:Evo nove rasprave na vidiku, dinoljupci i normalni. Steta sto nema neki nacin prisilnog oduzimanja prava glasa koje doticni posjeduje.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
revolt je napisao/la:Jbg dao pare... Dino je usro motku, ispo pravi balija, a mogao je biti legenda. Uradio je ogroman posao da se dovede Tan, administrativno tehnicki. Da se razumijemo Feđa Kisturica je uradio najvise da dođe Tan, ali Dino i ekipa su odradili lavovski posao da se ispune uslovi koje je dao Tan da bi ulozio pare. I onda je sve usrao do te mjere da je otjeran ko dzukela. A poceo je sa Ibrakovicem i tjeranjem Husrefa hahahahaha ironicno ali istinito. Pod istim izgovorima koje danas ovdje se navode pojedini.midzuka je napisao/la:Evo nove rasprave na vidiku, dinoljupci i normalni. Steta sto nema neki nacin prisilnog oduzimanja prava glasa koje doticni posjeduje.
Interesantno!
-
Pitaristok
- Kontakt:
sve sto smo napravili u ovoj ligi napravili smo sa husrefom, ali ako zelimo vece domete i ako zelimo akademce u timu onda sa husrefom to ne mozemo postici.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vidim niko mi ne odgovara za ona drva.
Imam steonu kravu, može i zamjena.
Imam steonu kravu, može i zamjena.
Lako je nama sad pametovat,ni ja ga ne mirisem al dok su ostali pjevali o ljubavi on kupi za 30 milja i otac mu,dok kvazilegende marke nisu dalemidzuka je napisao/la:Evo nove rasprave na vidiku, dinoljupci i normalni. Steta sto nema neki nacin prisilnog oduzimanja prava glasa koje doticni posjeduje.
Nas klub napreduje u svakom pogledu bukvalno,sve dolazi na svoje
Trenutno korisnika/ca: Elrond, Google [Bot], Marokanci58 i 18 gostiju.