Gdje sam tu ja.alemsa je napisao/la:uvjek, Justin Clutch i ja smo najobjektivniji likovi forumafilip13 je napisao/la:
da si ti ziv i zdrav,ja od tebe ne vidim nikad post u kojem ces napisati da su sudije ,bilo kad,na bilo kojoj tekmi,pogrijesile na štetu protivnika rocketsa,nego jedino i iskljucivo na štetu rocketsa,,time se diskvalifikujes kao nekog koga se moze smatrati ozbiljnim za bilo kakvu diskusijuU to nea sumnje nikakve
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nisi vise aktivan kao nekadKanye je napisao/la: Gdje sam tu ja.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 apr 2019, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
@alemsa sta je s ostalih 46 minuta? Sta je sa 14 slobodnih gdje momak prestupio?
Nije zvanicnoJHam je napisao/la:@alemsa sta je s ostalih 46 minuta? Sta je sa 14 slobodnih gdje momak prestupio?
Zvanicno, vi ste zijanili prvu utakmicu, nezvanicno, prosle godine bi pobijedili da je CP3 bio zdrav 
Nema kvalitet. Prije ce biti potrebno udvajati lillarda nego jokica.JHam je napisao/la:Ce da se vidi...Gary Harris?Edviin je napisao/la:Jedno pitanje, ko ce da cuva lillarda?JHam je napisao/la:Asked Michel Malone if he expects Portland to double Nikola Jokic throughout the series: “If they want to double him, have at it. If you watched the San Antonio series closely, they stopped doubling him for a reason. He picked people apart…In Games 3, 4 and 5 we made 15, 15 and 14 3s, and after that you could tell they said, ‘We’re going to play this guy 1-on-1,’ and he had 43 points. So good luck. Do whatever you want to do. Nikola’s seen every type of coverage and double team before…"
Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.
- Donnie Darko
- Kontakt:
sad naletih na neku montazu gdje harden radi stephu isto kao thompson njemu
cega se sve nece sjetit opsjednutj fanovi stepha i gsw
cega se sve nece sjetit opsjednutj fanovi stepha i gsw
JHam je napisao/la:Zvanicno, vi ste zijanili prvu utakmicu, nezvanicno, prosle godine bi pobijedili da je CP3 bio zdrav
Facts, sad pricamo istim jezikom
@donnie
Fake news
Kod spursa nije imao ni jednog top 30 igraca da brani, ovde mora da brani top 3 pg u ligi. Bas me zanima, posto vidim da se opet stvorio ogromni hype oko denvera a posebno oko jokica, i svi gledaju tu seriju kako ce igrati portland da zaustavi jokica, a nidze se ne spominje lillard sto mi je nekako smijesno, pa me je zanimalo sta ti ko navijac denvera mislis u vezi toga.JHam je napisao/la:Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.
Mislim da ce utakmice na kraju odlucivati igraci kao sto su Craig, Beasley, Harkless.... Da ce ovi od kojih se to očekuje opravdati svoje, ali da pobjedu nosi onaj ciji role igraci u toj utakmici pogode vise otvorenih suteva.Edviin je napisao/la:Kod spursa nije imao ni jednog top 30 igraca da brani, ovde mora da brani top 3 pg u ligi. Bas me zanima, posto vidim da se opet stvorio ogromni hype oko denvera a posebno oko jokica, i svi gledaju tu seriju kako ce igrati portland da zaustavi jokica, a nidze se ne spominje lillard sto mi je nekako smijesno, pa me je zanimalo sta ti ko navijac denvera mislis u vezi toga.JHam je napisao/la:Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Seriju ce prevagnuti Aminu.Role Player koji svaku godinu koju je bio u PO imao prosjecno dvocifren broj poena
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Moram reci da se slazem u vezi toga, posto i ja mislim da ce biti na kraju najvaznije ciji role igraci ce imati najvecji ucinak na utakmici.JHam je napisao/la:Mislim da ce utakmice na kraju odlucivati igraci kao sto su Craig, Beasley, Harkless.... Da ce ovi od kojih se to očekuje opravdati svoje, ali da pobjedu nosi onaj ciji role igraci u toj utakmici pogode vise otvorenih suteva.Edviin je napisao/la:Kod spursa nije imao ni jednog top 30 igraca da brani, ovde mora da brani top 3 pg u ligi. Bas me zanima, posto vidim da se opet stvorio ogromni hype oko denvera a posebno oko jokica, i svi gledaju tu seriju kako ce igrati portland da zaustavi jokica, a nidze se ne spominje lillard sto mi je nekako smijesno, pa me je zanimalo sta ti ko navijac denvera mislis u vezi toga.JHam je napisao/la:Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.
Kapela je generalno velika enigma za protivnike. Međutim Dray i Kerr pametnim rotacijama isključili pik.
Iggi doktorski. Očekujem da u sledećoj Hou otvori reket i napravi više mogućnosti za pik i kucanja Kapele.
Iggi doktorski. Očekujem da u sledećoj Hou otvori reket i napravi više mogućnosti za pik i kucanja Kapele.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima, svi bi mogli.BosniaBoston je napisao/la:Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ogroman doprinos temi od tebe kao i uvijekS-Y-L-A-R je napisao/la:Ima, svi bi mogli.BosniaBoston je napisao/la:Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa ne znam šta očekuješ na ovo pitanjeBosniaBoston je napisao/la:Ogroman doprinos temi od tebe kao i uvijekS-Y-L-A-R je napisao/la:Ima, svi bi mogli.BosniaBoston je napisao/la:Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
još se ne zna ni ko gdje bira, vjerovatno ni timovi ne znaju koga će izabrat, postavljaš pitanje na koje niko nema odgovor
Ma samo da bi nesto napisao pa nema veze sto su većinom gluposti 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
"The context here matters... The Rockets have now played 8 critical postseason games the last few years against the Warriors, and the Warriors have gotten a clear and obvious edge in the officiating in 7 of the 8."
@getnickwright on officiating between the Rockets and Warriors
Istina
@getnickwright on officiating between the Rockets and Warriors
Istina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.