NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

Kanye
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la Kanye » 29 apr 2019, 23:20

alemsa je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

da si ti ziv i zdrav,ja od tebe ne vidim nikad post u kojem ces napisati da su sudije ,bilo kad,na bilo kojoj tekmi,pogrijesile na štetu protivnika rocketsa,nego jedino i iskljucivo na štetu rocketsa,,time se diskvalifikujes kao nekog koga se moze smatrati ozbiljnim za bilo kakvu diskusiju
uvjek, Justin Clutch i ja smo najobjektivniji likovi foruma :kafa: U to nea sumnje nikakve
Gdje sam tu ja. :wtf:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 apr 2019, 23:20

Kanye je napisao/la: Gdje sam tu ja. :wtf:
Nisi vise aktivan kao nekad :kafa: gubis poene
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 apr 2019, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 29 apr 2019, 23:22

@alemsa sta je s ostalih 46 minuta? Sta je sa 14 slobodnih gdje momak prestupio?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 apr 2019, 23:23

JHam je napisao/la:@alemsa sta je s ostalih 46 minuta? Sta je sa 14 slobodnih gdje momak prestupio?
Nije zvanicno :kafa:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 29 apr 2019, 23:29

Zvanicno, vi ste zijanili prvu utakmicu, nezvanicno, prosle godine bi pobijedili da je CP3 bio zdrav :kafa:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 29 apr 2019, 23:30

JHam je napisao/la:
Edviin je napisao/la:
JHam je napisao/la:Asked Michel Malone if he expects Portland to double Nikola Jokic throughout the series: “If they want to double him, have at it. If you watched the San Antonio series closely, they stopped doubling him for a reason. He picked people apart…In Games 3, 4 and 5 we made 15, 15 and 14 3s, and after that you could tell they said, ‘We’re going to play this guy 1-on-1,’ and he had 43 points. So good luck. Do whatever you want to do. Nikola’s seen every type of coverage and double team before…"
Jedno pitanje, ko ce da cuva lillarda?
Ce da se vidi...Gary Harris?
Nema kvalitet. Prije ce biti potrebno udvajati lillarda nego jokica.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 29 apr 2019, 23:32

Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 apr 2019, 23:33

sad naletih na neku montazu gdje harden radi stephu isto kao thompson njemu

cega se sve nece sjetit opsjednutj fanovi stepha i gsw

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 apr 2019, 23:36

JHam je napisao/la:Zvanicno, vi ste zijanili prvu utakmicu, nezvanicno, prosle godine bi pobijedili da je CP3 bio zdrav :kafa:

Facts, sad pricamo istim jezikom :kafa:

@donnie

Fake news :kafa:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 29 apr 2019, 23:50

JHam je napisao/la:Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.
Kod spursa nije imao ni jednog top 30 igraca da brani, ovde mora da brani top 3 pg u ligi. Bas me zanima, posto vidim da se opet stvorio ogromni hype oko denvera a posebno oko jokica, i svi gledaju tu seriju kako ce igrati portland da zaustavi jokica, a nidze se ne spominje lillard sto mi je nekako smijesno, pa me je zanimalo sta ti ko navijac denvera mislis u vezi toga.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 29 apr 2019, 23:54

Edviin je napisao/la:
JHam je napisao/la:Pogledaj defanzivne brojke protiv SA-a, pusti se RS gdje je vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Zaustavit na moze ali usporiti dovoljno da DEN moze uzeti 4 utakmice, sto da ne.
Kod spursa nije imao ni jednog top 30 igraca da brani, ovde mora da brani top 3 pg u ligi. Bas me zanima, posto vidim da se opet stvorio ogromni hype oko denvera a posebno oko jokica, i svi gledaju tu seriju kako ce igrati portland da zaustavi jokica, a nidze se ne spominje lillard sto mi je nekako smijesno, pa me je zanimalo sta ti ko navijac denvera mislis u vezi toga.
Mislim da ce utakmice na kraju odlucivati igraci kao sto su Craig, Beasley, Harkless.... Da ce ovi od kojih se to očekuje opravdati svoje, ali da pobjedu nosi onaj ciji role igraci u toj utakmici pogode vise otvorenih suteva.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 apr 2019, 23:55

Seriju ce prevagnuti Aminu.Role Player koji svaku godinu koju je bio u PO imao prosjecno dvocifren broj poena
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 29 apr 2019, 23:58

JHam je napisao/la:
Edviin je napisao/la:
Mislim da ce utakmice na kraju odlucivati igraci kao sto su Craig, Beasley, Harkless.... Da ce ovi od kojih se to očekuje opravdati svoje, ali da pobjedu nosi onaj ciji role igraci u toj utakmici pogode vise otvorenih suteva.
Moram reci da se slazem u vezi toga, posto i ja mislim da ce biti na kraju najvaznije ciji role igraci ce imati najvecji ucinak na utakmici.

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 30 apr 2019, 00:11

Kapela je generalno velika enigma za protivnike. Međutim Dray i Kerr pametnim rotacijama isključili pik.
Iggi doktorski. Očekujem da u sledećoj Hou otvori reket i napravi više mogućnosti za pik i kucanja Kapele.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 apr 2019, 00:30

Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 30 apr 2019, 00:33

BosniaBoston je napisao/la:Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
Ima, svi bi mogli.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 apr 2019, 00:36

S-Y-L-A-R je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Znam da nije vezano za PO,ali da li ima nekih igraca koji bi mogli biti trejdani na draftu?
Ima, svi bi mogli.
Ogroman doprinos temi od tebe kao i uvijek :salut:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2019, 00:42

BosniaBoston je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Ima, svi bi mogli.
Ogroman doprinos temi od tebe kao i uvijek :salut:
pa ne znam šta očekuješ na ovo pitanje

još se ne zna ni ko gdje bira, vjerovatno ni timovi ne znaju koga će izabrat, postavljaš pitanje na koje niko nema odgovor

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 30 apr 2019, 00:45

Ma samo da bi nesto napisao pa nema veze sto su većinom gluposti :facepalm:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 apr 2019, 00:46

"The context here matters... The Rockets have now played 8 critical postseason games the last few years against the Warriors, and the Warriors have gotten a clear and obvious edge in the officiating in 7 of the 8."

@getnickwright on officiating between the Rockets and Warriors

Istina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []