FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 29 apr 2019, 23:01

zagor1987 je napisao/la:Nas klub napreduje u svakom pogledu bukvalno,sve dolazi na svoje
Ova dokapitalizacija me interesuje. Znaci da su legle nove genge :cool: Samo me zanima koliko i za sta.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 apr 2019, 23:03

Vanja8 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Kovacevic 2790'
Mujakic 2793
Pidro 1893
Šabanović 860
Kurdić 447
Resić 407
Mustafić 696
Salcin 39
Djokanovic 90
Hasanović 25
= 10040 minuta mladima u sezoni koja moze biti najuspjesnija ikad, stvarno ne vidim sta se moglo vise na konto mladih uciniti. Po meni je ovo fantasticno i ovim smjerom klub treba da ide i dalje u buducnosti.
Gdje ces ovo napisati, znas da Husref ne daje priliku djeci...
I dosta je da napises jednom ovo, ovdje samo treba ponavljati kako djeca ne igraju, kako smo prvi jer Zrinjski kiksa, kako je Husref neznalica, kako imamo srece utd
**** sve činjenice i dokaze, to nije bitno....
Svi mi ovdje odlicno znamo kako su ta djeca pocela da igraju...Možemo mi pisati bajke o Husu,ali navedi mi i jednu važnu tekmu da je recimo Resic usao,a da rezultat nije bio dva ili tri razlike...Navedimi tekmu u kojoj je Djokanovic poceo kao starter...
Ma...
Pise se o minutama koje su dobili mladi igraci, evo ako pogledamo od Husrefovog predzadnjeg mandata, promijenilo se xx trenera, koji je trener dao vise sanse djeci od HM?
Kako je doslo do toga, nebitno, ta djeca su bila dio ekipe, znaci na treningu, prijateljskim utakmicama, su imali sansu da se dokazu, i dobiju priliku koju su iskoristili...
Jedino bajke ovdje vi pisete i ocekujete bajke, ja pisem činjenice i poredim Husrefa sa bivsim trenerilma i sa ostalim trenerima u ligi, dok vi pisete o nekim iskoracima u Evropi a prizeljkuju se Hadzic iz Radnika, a trenere Dudic, Nalic i ostali...

Mustafic ne moze igrati a da igra junior, i HM je na klupi Sarajeva da napravi rezultat nije da razvija djecu i HM pravi rezultat, najbolja sezona u historiji kluba, za ove koji ce spomenuti slabu konkurenciju, nek pogledaju kakvu ekipu a kakvu konkurenciju je imao Meho Kodro ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 29 apr 2019, 23:19

Da li je vrijeme da link navijaci, odbace tastature, i barem zadnje dvije domace utakmice premijer lige dodju na kosevo, podrze Sarajevo, i ne budu bas toliki supci da dodju samo na proslavu titule. Termin utakmica, i finansije, barem sto se tice ove zadnje dvije utakmice za 90% raje ne bi trebao biti problem. Bas me zanima koji ce biti slijedeci izgovor...
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 29 apr 2019, 23:25

Mi mozemo samo dovesti trenera koji voli klub. Jer nemamo para za nekoga ko ce harati ligom bez emocija. Za takvog profica nemamo keša. Može nam se jedino dogodit Ješić... Mi jadnici mislili on bolji od ušcuplica zbog njegovog cw-a. Frajer nam klub razjebo.. zato sad treba dobro razmislit,ali mislim da Hus nece nigdje,jer ima veliki autoritet. Ne može njega ova poludirektorica otjerat, a Hadžić pogotovo. Hus ako ne bude predsjednik kluba ja nezz stvarno ko ce.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 apr 2019, 23:25

U srijedu bi svak' ko se iole osjeća navijačem Sarajeva trebao biti na stadionu.
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2019, 23:26

Lecler je napisao/la:U srijedu bi svak' ko se iole osjeća navijačem Sarajeva trebao biti na stadionu.
A takpe?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 apr 2019, 23:32

MortemHz je napisao/la:
Lecler je napisao/la:U srijedu bi svak' ko se iole osjeća navijačem Sarajeva trebao biti na stadionu.
A takpe?
Naravno. Ali fkt imam veliku želju da opet uzmemo Lišticu za trofej kao 2005. godine,da to bude dupla kruna na ovu sezonu i da im vratimo za sva fašistička orgijanja i za ono (javi se). Nemamo većih dušmana na svijetu od njih i treba se konačno skupiti i grmiti 90 minuta da im se noge odsjeku. Svakako nam neće dati da dođemo na revanš. Smijem se kladiti da će savez opet nešto izmisliti.
Volim te Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 29 apr 2019, 23:32

Kiks1 je napisao/la:Da li je vrijeme da link navijaci, odbace tastature, i barem zadnje dvije domace utakmice premijer lige dodju na kosevo, podrze Sarajevo, i ne budu bas toliki supci da dodju samo na proslavu titule. Termin utakmica, i finansije, barem sto se tice ove zadnje dvije utakmice za 90% raje ne bi trebao biti problem. Bas me zanima koji ce biti slijedeci izgovor...
Nece doci ni na proslavu...ovo je sramota...citavog društva jadnog grada Sarajeva,kojeg došlje i papci razjebashe..

Gledam ovaj april mjesec borimo se za titulu, masa raje dudla shishe i gleda Roma Inter.. jboo vam roma majku.. i Liverpool i salah. Zbog ovakvih debila nikad ni necemo biti veliki klubovi. Jer ocigledno je puno zanimljivija Barca od sopstvenog kluba..

Pricam ba s kolegama na poslu (mladji momci) ne znaju nabrojat 5 igraca Sarajeva il zeljee.. Tooobe Jarrabiiii pa šta da ocekujemo više. Bili smo veliki kad je na derbije dolazilo 65 000 ljudi. Sad smo kitenbergi obicni, da osvojimo UCL mi smo kite

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2019, 00:07

Na pitanje novinara Husrefu "smjenjivali su Vas kad ste bili prvaci" , odgovorio je "sad je drugacije vrijeme , odlucuje vlasnik" .
Ko hoce biti realan , vidjet ce razliku u jesenjem i proljetnjem dijelu prvenstva :
- jesen 19 kola 13 pobjeda 4 remija 2 poraza , golrazlika 43 : 15 ,
- proljece 10 kola , 5 pobjeda 3 remija i 2 poraza , golrazlika 14 : 4
Ocita je razlika u pristupu jesen/proljece .
Dodao bih i licno misljenje , da je igrao Resic umjesto Velkoskog ne bi bilo puno losije , a govorilo se za Resica da je talenat . Ovako ce ostati talenat , jer cemo umjesto Velkoskog dovesti nekog(ala Tatar ) koji mora igrati i Resic ce dobiti sansu nikad .
Gazda ce traziti nove transvere tipa Mujakic , a koga cemo ponuditi . Ne bih imao nista protiv da ostane Husref , ali da igramo kao jesenas . No Husref je inatcija i divno je cudo kako je dao sansu Akademcima i jesenas . Sad je pitanje da li je bio jesenas pod pritiskom uprave ili je samoinicijativno .
Ako se dogovori i odluce da klub ide putem prvih 19 kola ovog prvenstva , ja bih mu produzio . Ako ne popusti Husref , moja podrska rjecitom Dzeni Uscuplicu , on je vodio ove juniore i vjrujem da bi znao sta treba raditi . Dzeno je imao 2 sanse i 2 titule , 100% ucinak .
To bi bio posljednji trener iz FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 apr 2019, 00:10

Kiks1 je napisao/la:Da li je vrijeme da link navijaci, odbace tastature, i barem zadnje dvije domace utakmice premijer lige dodju na kosevo, podrze Sarajevo, i ne budu bas toliki supci da dodju samo na proslavuu titule. Termin utakmica, i finansije, barem sto se tice ove zadnje dvije utakmice za 90% raje ne bi trebao biti problem. Bas me zanima koji ce biti slijedeci izgovor...
Izgovor je sto ljude ne zanima. Izgovor je sto kad god da su dosli, razocarani su otisli. Sta im se nudi za izdvojene pare i vrijeme?
Ja vise nikad nikog nagovarati necu da krene na utakmicu. Do sad, kad god sam koga premuntao, pokajao sam se i bilo me sramota tih ljudi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 apr 2019, 00:20

Ono što sam pročitno u zadnjih 10-15 stranica, nemam riječi...ma zaslužili smo Ješića kao trenera, Cezara u napadu, Kramara na lijevom beku a ispred njega na krilu Simeunovića. Zaslužili smo Bulića, Husarića i Rundu da nam dovode pojačanja. Zaslužujemo Kantardžića, Dinu feninga i Ibrakovića. Šunjevarići, Melunovići, Tucakovići su premija, to ako budemo slušali. Zaslužujemo borbu za evropu, daleko od trofeja i titulu.

Neko napisa da bi kao bio zadovoljan i da bi bilo OK da sljedeća sezona bude borba za evropu ali sa mladim igračima u velikoj većini? Šta je cilj u fudbalu po vama, igrat sa što mlađom ekipom? Mladi igrači, mladi igrači, mladi igrači. Hajmo ugasit prvi tim i pratit kadete, djeca sve, milina. Ja biram titulu sa igračima svim po 35 godina prije drugog mjesta sa djecom od 16 godina.

....
....
...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 apr 2019, 00:23

dzeno je drag momak ali kakav ba dzeno ljudi dragi?pa lik nema ni licencu,raja govori da smo dovodili mlade moderne trenere?koga ba?kodru?jarnija?koga su ba oni trenirali do tada u svojim životima?kasapa?koji nije ostao niti u jednom klubu jednu sezonu osim u burmi?ako nismo u stanju naći nekog u levelu zekića,lalatovića,keka,bjelice a znam da jesmo i da to fonansijski možemo pratiti onda ostavimo husrefa i valjajmo se u fildzanskom blatu,ako osvoji titulu svaka mu čast,neka bira funkciju ostane legenda ali on naš trener ne može biti ako hoćemo da napravimo iskorak u evropi,ako ne,hvatajmo se husrefa i fildzana i to je legitimno

VVVBK

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2019, 00:43

nukleusmember je napisao/la:dzeno je drag momak ali kakav ba dzeno ljudi dragi?pa lik nema ni licencu,raja govori da smo dovodili mlade moderne trenere?koga ba?kodru?jarnija?koga su ba oni trenirali do tada u svojim životima?kasapa?koji nije ostao niti u jednom klubu jednu sezonu osim u burmi?ako nismo u stanju naći nekog u levelu zekića,lalatovića,keka,bjelice a znam da jesmo i da to fonansijski možemo pratiti onda ostavimo husrefa i valjajmo se u fildzanskom blatu,ako osvoji titulu svaka mu čast,neka bira funkciju ostane legenda ali on naš trener ne može biti ako hoćemo da napravimo iskorak u evropi,ako ne,hvatajmo se husrefa i fildzana i to je legitimno
VVVBK
:urnebes: :urnebes: :urnebes: ISTINA , al sve , sem Dzene . Koje ba licence , to ti je kao ISO 9001 standardi po firmama . Uzmi lovu , dadni diplomu .Pitam te je li Dzeno bio trener u dva pokusaja i da li ima 2 titule ? 100%-tan .Haugesund ? Atromitos ? Meni vala fildzani besqrac . Postavis Cosica ili nekog sa licencom . Izvinjavam se Husrefoljubcima , sto pored zivog trenera mahalamo , ali eto Dzeno je LEGENDA meni . Poslije Dzene(5 godina) moze i Vjetnamac :rol: Selam za Krajisnike i veliki pozdrav @VenamaHrabrih i svako dobro Tebi i Tvojoj porodici , meni su takve bas drage . Vjencani kum sam 3 Srba i svi ostali , jedan za Zelja navija (ograjisao) :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2019, 00:51

BordoSarajevo je napisao/la:Ono što sam pročitno u zadnjih 10-15 stranica, nemam riječi...ma zaslužili smo Ješića kao trenera, Cezara u napadu, Kramara na lijevom beku a ispred njega na krilu Simeunovića. Zaslužili smo Bulića, Husarića i Rundu da nam dovode pojačanja. Zaslužujemo Kantardžića, Dinu feninga i Ibrakovića. Šunjevarići, Melunovići, Tucakovići su premija, to ako budemo slušali. Zaslužujemo borbu za evropu, daleko od trofeja i titulu.

Neko napisa da bi kao bio zadovoljan i da bi bilo OK da sljedeća sezona bude borba za evropu ali sa mladim igračima u velikoj većini? Šta je cilj u fudbalu po vama, igrat sa što mlađom ekipom? Mladi igrači, mladi igrači, mladi igrači. Hajmo ugasit prvi tim i pratit kadete, djeca sve, milina. Ja biram titulu sa igračima svim po 35 godina prije drugog mjesta sa djecom od 16 godina.

- Ovo vise nikad necemo gledati i dozivljavati , aBd .
- Hajmo onda gasiti Akademiju , cemu pare za Mujakica , Kovacevica , Pidru . Mustafic , Kurdic , Resic , Sabanovic da su dobijali sansu kao jesenas u sljedecem prvenstvu nam ne bi trebalo ni jedno pojacanje .

....
....
...
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 30 apr 2019, 00:55, ukupno mijenjano 2 puta.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 apr 2019, 00:53

Samozdravlje je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:dzeno je drag momak ali kakav ba dzeno ljudi dragi?pa lik nema ni licencu,raja govori da smo dovodili mlade moderne trenere?koga ba?kodru?jarnija?koga su ba oni trenirali do tada u svojim životima?kasapa?koji nije ostao niti u jednom klubu jednu sezonu osim u burmi?ako nismo u stanju naći nekog u levelu zekića,lalatovića,keka,bjelice a znam da jesmo i da to fonansijski možemo pratiti onda ostavimo husrefa i valjajmo se u fildzanskom blatu,ako osvoji titulu svaka mu čast,neka bira funkciju ostane legenda ali on naš trener ne može biti ako hoćemo da napravimo iskorak u evropi,ako ne,hvatajmo se husrefa i fildzana i to je legitimno
VVVBK
:urnebes: :urnebes: :urnebes: ISTINA , al sve , sem Dzene . Koje ba licence , to ti je kao ISO 9001 standardi po firmama . Uzmi lovu , dadni diplomu .Pitam te je li Dzeno bio trener u dva pokusaja i da li ima 2 titule ? 100%-tan .Haugesund ? Atromitos ? Meni vala fildzani besqrac . Postavis Cosica ili nekog sa licencom . Izvinjavam se Husrefoljubcima , sto pored zivog trenera mahalamo , ali eto Dzeno je LEGENDA meni . Poslije Dzene(5 godina) moze i Vjetnamac :rol: Selam za Krajisnike i veliki pozdrav @VenamaHrabrih i svako dobro Tebi i Tvojoj porodici , meni su takve bas drage . Vjencani kum sam 3 Srba i svi ostali , jedan za Zelja navija (ograjisao) :urnebes:
Dobar je Dzeno, realna i dobra opcija samo ta licenca.

Bilo je finih utakmica sa Dzenom na klupi a poznaje svu djecu iz akademije sto mu daju veliku prednost u odnosu na ostale. Bilo bi interesantno vidjet njegov sastav u ovoj ekipi, koliko bi on dao prednosti omladincima.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 apr 2019, 00:56

ma kakav ba dzeno dragi samozdravlje a i bilo ko iz ovog kokošinjca?ako ćemo opet uzimati nekoga iz kokošinjca onda neka husrefa punim,moglo bi od dzene nešto da bude a moglo je i od seje sušića pa nije :D

VVVBK

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 apr 2019, 01:07

jel moguce da neki prizivaju Dzenu, bog te **** sta sve neces ovdje procitati

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2019, 01:11

BordoSarajevo je napisao/la:Ono što sam pročitno u zadnjih 10-15 stranica, nemam riječi...ma zaslužili smo Ješića kao trenera, Cezara u napadu, Kramara na lijevom beku a ispred njega na krilu Simeunovića. Zaslužili smo Bulića, Husarića i Rundu da nam dovode pojačanja. Zaslužujemo Kantardžića, Dinu feninga i Ibrakovića. Šunjevarići, Melunovići, Tucakovići su premija, to ako budemo slušali. Zaslužujemo borbu za evropu, daleko od trofeja i titulu.

....
....
...

:tokralju:

Samo moram reci da Saban treba igrati na desnom beku. To je moja zamjerka. Resic je isto mogao dobiti poluvrijeme-dva vise. Jedva cekam da vidim sta ce biti sa malim Salcinom i Djokanovicem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2019, 01:11

nukleusmember je napisao/la:ma kakav ba dzeno dragi samozdravlje a i bilo ko iz ovog kokošinjca?ako ćemo opet uzimati nekoga iz kokošinjca onda neka husrefa punim,moglo bi od dzene nešto da bude a moglo je i od seje sušića pa nije :D
VVVBK
Hoces da me posvadjas sa @bordopoetom , Sejo je kazu bio veci talenat od najboljeg fudbalera na svijetu Safeta(po @bordopoeti ) .
Podcjenjujes Dzenu , pa zar titule nisu mjerilo . Njemu je mahana sto je rodjen u Sarajevu , a ti su ti poznati kao ljenivci , ali znaju zanat . Sa Dzenom bih zakljucio sa trenerima iz FKS . Zasluzuje sansu , naravno poslije Husrefa (gazda ce reci do kada i koliko ce biti trener FKS).Poslije Dzene samo Njemci mogu biti treneri FKS . :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2019, 01:18

Arhitekt je napisao/la:jel moguce da neki prizivaju Dzenu, bog te **** sta sve neces ovdje procitati
Zasto psujes ? Jesu li mjerilo rezultati ?
- Titula
- Kup
- Haugesund , Atromitos .
- Uspjesan rad u Akademiji ( Mujakic , Pidro , Sabanovic ....)
- Dva mandata dvije titule .
- Pozdrav izvini , ako sam te uznemirio .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.