Nudi im se prvoplasirana ekipa u državi.. Istina, nije to ekipa na nekom evropskom nivou, ali i kao takva najbolja je u državi..Evander je napisao/la:Izgovor je sto ljude ne zanima. Izgovor je sto kad god da su dosli, razocarani su otisli. Sta im se nudi za izdvojene pare i vrijeme?Kiks1 je napisao/la:Da li je vrijeme da link navijaci, odbace tastature, i barem zadnje dvije domace utakmice premijer lige dodju na kosevo, podrze Sarajevo, i ne budu bas toliki supci da dodju samo na proslavuu titule. Termin utakmica, i finansije, barem sto se tice ove zadnje dvije utakmice za 90% raje ne bi trebao biti problem. Bas me zanima koji ce biti slijedeci izgovor...
Ja vise nikad nikog nagovarati necu da krene na utakmicu. Do sad, kad god sam koga premuntao, pokajao sam se i bilo me sramota tih ljudi.
Onima koji se zovu navijačima FK Sarajevo nudi se utakmica njihovog kluba.. Ukoliko nisu bolji fudbaleri od ovih iz trenutnog rostera, bolji menadžeri od ovih koji su trenutno u upravi, nema drugog načina da podrže klub za koji navijaju..
"Nije važna lopta nego razlog što je pratim.."