Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Pochettino kaže da nije fer to što smo mi imali više dana za odmor? Pa, mi igramo u Eredivisieji u kojoj dobijamo 10 miliona eura za TV prava. Oni u Premiershipu za isto dobiju 200 miliona eura. Recite mi, šta je onda tu fer?", zapitao je Ten Hag.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel to stvarno kmecao poketino kako nije fer sto ovi nisu igrali 
- Donnie Darko
- Kontakt:
trebaju uzet još par igrača od ajaxa da bude ferQUARTERBACK je napisao/la:jel to stvarno kmecao poketino kako nije fer sto ovi nisu igrali
Ka'e 14 titula i Tottshit.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ajax manager Erik ten Hag: "Pochettino saying it’s unfair that we have more rest? We play in the Eredivisie where we get €10m from TV rights.
"They play in the Premier League where they get £200m. So you tell me what’s fair?"
"They play in the Premier League where they get £200m. So you tell me what’s fair?"
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Promašena izjava. Pochettino je rekao da bi bilo fer od Premiershipa da su im dali više odmora (Liverpool igrao u petak, a utakmice im tek sutra). Ajax nema veze s time, makar je neobično vidjet da se kolo odgodi. Tottenham dobio 200 milijuna od Tv prava i opet potrošio manje od Ajaxa prošle godine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hvala Derdiyoce sto si nam obezbijedio prijevod. 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Cuj koliko hejtera, a Poche kmeči o jednom yebenom danu. Ko da se prvi put u historiji/istoriji/povijesti to desava pajdo/druze/jaraniko.

Kendžo andžo džoni keribo ke džoni fju bu fumirgerr je napisao/la:Hvala Derdiyoce sto si nam obezbijedio prijevod.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lillarde Kako mislis vise odmora, pa kad su onda trebali igrati tu tekmu s West Hamom? U petak?
Mozda bi i pomjerili u petak da nisu u utorak igrali protiv Brightona. Ovako su imali po 80 sati odmora izmedju sve tri utakmice.
Mozda bi i pomjerili u petak da nisu u utorak igrali protiv Brightona. Ovako su imali po 80 sati odmora izmedju sve tri utakmice.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Lilarde, za koga ces navijati ako finale bude Barca - Tot
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ona protiv Brightona je mogla bit pomjerena, doduše FA to nikad ne bi uradio. Nebitno, Pochettino je frustriran jer se momčad raspada polako, a Ajax će bi puno odmorniji.mirgerr je napisao/la:Lillarde Kako mislis vise odmora, pa kad su onda trebali igrati tu tekmu s West Hamom? U petak?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fenomenalna izjavaDerdiyok je napisao/la:Ajax manager Erik ten Hag: "Pochettino saying it’s unfair that we have more rest? We play in the Eredivisie where we get €10m from TV rights.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Tesko da se mogla pomjeriti. Za kad? Pa liga zavrsava 12. maja. Nema vise slobodnih termina uto/sri zbog polufinala LP.Lillard je napisao/la:Ona protiv Brightona je mogla bit pomjerena, doduše FA to nikad ne bi uradio. Nebitno, Pochettino je frustriran jer se momčad raspada polako, a Ajax će bi puno odmorniji.mirgerr je napisao/la:Lillarde Kako mislis vise odmora, pa kad su onda trebali igrati tu tekmu s West Hamom? U petak?
A momcad se raspada zato sto je mali roster, to su znali na pocetku sezone. I ovo sto su ostvarili do sad je, sto se mene tice, bas neocekivano i za pohvalu.
Spamm
Spamm
Kakav maomoyebac, al mu ga spustiSaurman je napisao/la:Pochettino kaže da nije fer to što smo mi imali više dana za odmor? Pa, mi igramo u Eredivisieji u kojoj dobijamo 10 miliona eura za TV prava. Oni u Premiershipu za isto dobiju 200 miliona eura. Recite mi, šta je onda tu fer?", zapitao je Ten Hag.
27.10.2020
Poche nek' se tebi zahvali ako uzmu titulu. Ovim postom si im povećao šansemessilla je napisao/la:
Ka'e 14 titula i Tottshit.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Cijeli fudbalski svijet je veceras uz Ajax .
Mada je Totenham laksi protivnik za eventualno finale Barcelone ali ko ce za njih navijati.
Mada je Totenham laksi protivnik za eventualno finale Barcelone ali ko ce za njih navijati.