Igraju odličan fudbal, imaju vrhunskog trenera, sjajan stadion, pokušavaju napraviti neku historiju sistemski i odličnim planiranjem. Ne vidim ništa negativno.
Ili je to antisemitizam ponovo u modi ?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Ironija što je Ajax "židovski" koliko i Tottenham. Al pustiRajaz je napisao/la:Nisam upratio čemu tolika mržnja prema Tottenhamu ?
Igraju odličan fudbal, imaju vrhunskog trenera, sjajan stadion, pokušavaju napraviti neku historiju sistemski i odličnim planiranjem. Ne vidim ništa negativno.
Ili je to antisemitizam ponovo u modi ?
Razumijem da neko ne voli Atletico ili Chelsea zbog antinogometa kojeg propagiraju deceniju unazad, ali mržnju prema Tottenhamu ne razumijem.Osim13 je napisao/la:Ne volimo Spurse zbog "svega što oni predstavljaju"
Meni su preci Jevreji tako da s menom to veze nemaRajaz je napisao/la:Razumijem da neko ne voli Atletico ili Chelsea zbog antinogometa kojeg propagiraju deceniju unazad, ali mržnju prema Tottenhamu ne razumijem.Osim13 je napisao/la:Ne volimo Spurse zbog "svega što oni predstavljaju"
Antisemitizam na forumu dođe ko dobar dan izgleda
Izgledom mali sta me briga kolko godina imacoelho41 je napisao/la:Korejac "mali" ima 27 godina i nema ga večeras
Pa svi kojima narastu rute/runje nisu više mali bezobzira na visinu. Npr od boksera najbolji mi je bio onaj mali Mike TysonMElloo je napisao/la:Izgledom mali sta me briga kolko godina imacoelho41 je napisao/la:Korejac "mali" ima 27 godina i nema ga večeras
Nije registriran.Osim13 je napisao/la:Znači realne su šanse da Jansen dobije koji minut.
Od polufinalista volim samo Muhameda Salaha JeR jE MusLiMaNOsim13 je napisao/la:Ne volimo Spurse zbog "svega što oni predstavljaju"
Baš previše izostanakaLillard je napisao/la:Nije registriran.Osim13 je napisao/la:Znači realne su šanse da Jansen dobije koji minut.
Aurier, Winks, Kane, Lamela i Son out, Sissoko vjerojatno počinje s klupe. Wanyama i Dier sredina
A mAnE nIšTa JeL tO bOšNjOcoelho41 je napisao/la:Od polufinalista volim samo Muhameda Salaha JeR jE MusLiMaNOsim13 je napisao/la:Ne volimo Spurse zbog "svega što oni predstavljaju"
Masoni koji rade prenose namjerno ne žele to prikazaticoelho41 je napisao/la:U prosjeku radi manji broj sedždi po broju postignutih golova pa zato
Izgleda da ćemo uvijek biti na suprotnim stranama :kavaMElloo je napisao/la:Ja sam za Tottham veceras.Volim Eriksena i to je jedini razlog.Svvidja mi se i onaj korejac mali.
Necu navijat za katalonaki developemnt klub
Uvijek sam znao da je Osim svjetski čovjekOsim13 je napisao/la:Meni su preci Jevreji tako da s menom to veze nemaRajaz je napisao/la:Razumijem da neko ne voli Atletico ili Chelsea zbog antinogometa kojeg propagiraju deceniju unazad, ali mržnju prema Tottenhamu ne razumijem.Osim13 je napisao/la:Ne volimo Spurse zbog "svega što oni predstavljaju"
Antisemitizam na forumu dođe ko dobar dan izgleda

Vidiš nisam o tome razmišljao. Odličan ugao gledanja. Zovem Mladena MarićaOsim13 je napisao/la:Masoni koji rade prenose namjerno ne žele to prikazaticoelho41 je napisao/la:U prosjeku radi manji broj sedždi po broju postignutih golova pa zato
coelho41 je napisao/la:Vidiš nisam o tome razmišljao. Odličan ugao gledanja. Zovem Mladena MarićaOsim13 je napisao/la:Masoni koji rade prenose namjerno ne žele to prikazaticoelho41 je napisao/la:U prosjeku radi manji broj sedždi po broju postignutih golova pa zato
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.