Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Snijeg

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sve sam htio, samo da sutra ne budem slobodan. Ali eto, slobodan dan. 
- Marsal
- Kontakt:
Kako je u Hrvatskoj bruda? Da mi ovo ne ispade iznenada tačno bih ti došaoBelminM23 je napisao/la:Sve sam htio, samo da sutra ne budem slobodan. Ali eto, slobodan dan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam joj ni ja neki fan.Penaltiky je napisao/la:Janjetina dismr.Osim13 je napisao/la:Pravda za janjad
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bolje nego za 600KM u Bosni. Ovdje ko puši i pije, samo na to pare može trošiti, sreća nemam poroka. Tri puta te hrane, manje više kao i gosti jedeš, skidaš sa švedskog. Ne možeš gladan ostati nikako. A i poslije smjene prije bacanja, ponesi sebi.Marsal je napisao/la:Kako je u Hrvatskoj bruda? Da mi ovo ne ispade iznenada tačno bih ti došaoBelminM23 je napisao/la:Sve sam htio, samo da sutra ne budem slobodan. Ali eto, slobodan dan.
Konobari uz platu oderaše na lijepe oči švabe. Ja sam malo slabije plaćen, ali zadovoljan sam. Nakucat ću za 6 mjeseci minimalno 8 plata, jer je plata na fond od 176 sati.
Znam samo da mi se više kući ne radi, imam brigu 3-4 mjeseca gdje ću se zaposliti...
Ne radi mi se 250 sati za 900KM, za 200 sati, može 800KM.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Amko komerc onda ide pod pečatOsim13 je napisao/la:Ide inspekcija za 01.05. po granapima u granicama KS, bravo dosta je više javašluka i robovlasništva.
Malo po malo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Malo jutros.Derdiyok je napisao/la:To objelilo kod tebeMokes je napisao/la:Snijeg![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kako sam oplakao na onaj meme pkzb Isus na krstu i kae oćel me neko maknut kae ovaj nema danas se ne smije raditi ahah lmao
You should read your Bible, sirs. You'll find all types of weird shit in there. Like, did you know Jesus was a Jew?Osim13 je napisao/la:Kako sam oplakao na onaj meme pkzb Isus na krstu i kae oćel me neko maknut kae ovaj nema danas se ne smije raditi ahah lmao
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Šta ovo SDA instalira sebi "lijevu" opoziciju
Laž, bio je budista.Penaltiky je napisao/la:You should read your Bible, sirs. You'll find all types of weird shit in there. Like, did you know Jesus was a Jew?Osim13 je napisao/la:Kako sam oplakao na onaj meme pkzb Isus na krstu i kae oćel me neko maknut kae ovaj nema danas se ne smije raditi ahah lmao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.