Eto ti Xabi Alonso, D.Beckham pa ga mijeri s Rivaldomjuznjak> je napisao/la:Jesam ja napisao negdje da je to mjerilo ? to su najtezi golovi za zabiti ! a 1 covjek je sve to uradio da ne pricam o slobodnjacima
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Mislim da ce Messi prevazidji sve njih al eto ... da malo o vecerasnjoj tekmi
''Xavi frente al otro Sevilla'' Dakle Xavi se vraca
treba reci da od dolaska Manzana na klupu Sevilla igra mnogo bolje imaju 3 pobjede i to 2 veoma bitne protiv nas i Borusie u dortmundu te 1 poraz od Sportinga 
''Xavi frente al otro Sevilla'' Dakle Xavi se vraca
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]
evo ti blancose jos malo istorije, pogledaj malo kako je Rivaldo igrao sam protiv tvog reala
evo ti blancose jos malo istorije, pogledaj malo kako je Rivaldo igrao sam protiv tvog reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Povratak Xavja raduje naravno, on je nas glavni igrac po mnogo cemu, mene je nesto strah da ta njegova povreda ne bude ona dugorocna nekakakva pa da ga cijelu sezonu osjeca te bolove.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ode ovaj gore na hlađenje.
Ne možeš porediti jedan od najvećih fudbalskih mozgova svih vremena sa igračem koji je realno gledajući odigrao dvije sjajne sezone.
Ne možeš porediti jedan od najvećih fudbalskih mozgova svih vremena sa igračem koji je realno gledajući odigrao dvije sjajne sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
moze moze, uostalom dosta najeminentnijih svjetskih strucnjaka javno govore o tome da je Messi vec sad nadmasio sve ostale, a polemike i diskusije se vode samo jos oko toga da li je vec i Maradonu nadmasio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Vidjeli smo na svjetskom prvesntvu kako je on i koga je on nadmasio, ne moze gola dati Koreji, Nigeriji, Badstuder ga strpa u mali djep ako je on najbolji fudbal je spao na niske grane...
Messi=0 golova, ponizen jos u 1/4 finalu
Messi=0 golova, ponizen jos u 1/4 finalu
Dio Arsenala
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma pogodi sustinu svaki putVirtu4l je napisao/la:Ode ovaj gore na hlađenje.
@Romarioo, shvatili smo da je Rivaldo najbolji igrac univerzuma, ne moras nam ponavljat vise
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma kakvi crni eminentni stručnjaci? Jesu li to oni isti stručnjaci koji su Zizua tri puta birali za FIFA igrača godine, a Mesija jednom?
Već je ova disusija otišla daleko, ali Zidane je osvojio apsolutno sve u karijeri, a što je najbitnije, gdje god je igrao - upravo on je najzaslužniji za te titule, domaća prvenstva, liga prvaka, svjetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo. Za Messija ima još dosta vremena, mlad je - 23. godine, sigurno je da može stići Zizua, ali o tom po tom.
Messija trenutno možeš upoređivati sa C. Ronaldom i o tome bi se mogla voditi neka diskusija, jer obojica imaju dosta argumenata na svojoj strani, pa bi mogli pričati...
P.S. Kao što kaže Paja, na SP se vidjelo koliko je nemoćan, a upravo to je najveća razlika između njega i Zizua, Zizu je bio najbolji kad je bilo najpotrebnije - to je moć.
Već je ova disusija otišla daleko, ali Zidane je osvojio apsolutno sve u karijeri, a što je najbitnije, gdje god je igrao - upravo on je najzaslužniji za te titule, domaća prvenstva, liga prvaka, svjetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo. Za Messija ima još dosta vremena, mlad je - 23. godine, sigurno je da može stići Zizua, ali o tom po tom.
Messija trenutno možeš upoređivati sa C. Ronaldom i o tome bi se mogla voditi neka diskusija, jer obojica imaju dosta argumenata na svojoj strani, pa bi mogli pričati...
P.S. Kao što kaže Paja, na SP se vidjelo koliko je nemoćan, a upravo to je najveća razlika između njega i Zizua, Zizu je bio najbolji kad je bilo najpotrebnije - to je moć.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
romario sad pretjerujes...sto jest jest..kao sto rece @Virtu4l messi se moze porediti sa c.ronaldom..mada mislim da je messi boljiRomariooo je napisao/la:moze moze, uostalom dosta najeminentnijih svjetskih strucnjaka javno govore o tome da je Messi vec sad nadmasio sve ostale, a polemike i diskusije se vode samo jos oko toga da li je vec i Maradonu nadmasio.
messi treba da odigra jos par sezona na visokom nivou i da osvaja titule..a sto je jos vaznije sa argentinom mora da napravi uspjeh na SP,i to je to..
a sad sto im je trener bio teza stozina to je vec nesto drugo...znaci tek za nekoliko godina on moze da se poredi sa velikanima koji su okoncali svoje karijere,sad je jos uvjek rano..mada ako nastavi ovim tempom sve je moguce...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čovjek je samo subjektivan i to je to. Šta se imate raspravljati. 
Ma nema smisla stvarno da dalje raspravljamo, svako ima svoje poglede na fudbal, nekome je efenberg najbolji igrac svih vremena, nekome je to mozda Maldini, zavisi sve kakav tip igraca volimo, ja sam uvijek volio madjionicare, a takvih je bilo dosta boljih od Zidana. Neko opet voli onaj Zidanov stil, sta je tu sad bolje, niko nikad nece odgonetnuti.
I opet ponavljam, nikad nisam reko da su Rivaldo ili Ronaldinjo veci igraci od Zidana, samo da su bili bolji, odnosno da su vise magija i carolije pokazivali, ali brzo su i izgorili pa zato ih historija nece pamtiti kao Zidana, Raula i neke druge, koji nisu bili toliko dobri, ali su suze trajali.
Messi je vec pokazao dosta, to moramo sebi priznati, mnogi ga vec sad porede s Maradonnom, to nisam ja izmislio
I opet ponavljam, nikad nisam reko da su Rivaldo ili Ronaldinjo veci igraci od Zidana, samo da su bili bolji, odnosno da su vise magija i carolije pokazivali, ali brzo su i izgorili pa zato ih historija nece pamtiti kao Zidana, Raula i neke druge, koji nisu bili toliko dobri, ali su suze trajali.
Messi je vec pokazao dosta, to moramo sebi priznati, mnogi ga vec sad porede s Maradonnom, to nisam ja izmislio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nebi da postavljam kako se Zidane igrao s Barcom u LP. o kako je zabijao gol pri tome da udari glavom u stativuRomariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Iako gotivim Barcu više nego Real, treba biti posten pa reci da je Zidane jedan od najvecih igrac svih vremena, ono majka jednom rađa...ali to isto može reci i za Messija, momak je fenomen i cudo.
Ali ovdje se svašta pisalo, u pricu se ubacivali Scholes,Beckham i slicni njima kao neko mjerilo....dajte ljudi, uozbiljimo se malo.
Ali ovdje se svašta pisalo, u pricu se ubacivali Scholes,Beckham i slicni njima kao neko mjerilo....dajte ljudi, uozbiljimo se malo.
T-MAC je napisao/la:romario sad pretjerujes...sto jest jest..kao sto rece @Virtu4l messi se moze porediti sa c.ronaldom..mada mislim da je messi boljiRomariooo je napisao/la:moze moze, uostalom dosta najeminentnijih svjetskih strucnjaka javno govore o tome da je Messi vec sad nadmasio sve ostale, a polemike i diskusije se vode samo jos oko toga da li je vec i Maradonu nadmasio.![]()
![]()
messi treba da odigra jos par sezona na visokom nivou i da osvaja titule..a sto je jos vaznije sa argentinom mora da napravi uspjeh na SP,i to je to..
a sad sto im je trener bio teza stozina to je vec nesto drugo...znaci tek za nekoliko godina on moze da se poredi sa velikanima koji su okoncali svoje karijere,sad je jos uvjek rano..mada ako nastavi ovim tempom sve je moguce...![]()
Romario ne pretjeruje - i ja i on se slazemo s ostalim strucnjacima koji su rekli isto to - pogledaj do kraja video i citaj izjave legendi fudbala a vezano za Mesija ...
http://www.youtube.com/user/CatrachitoX ... 79BOa-4KFQ
molim onu dvojicu ****** da ne odgovaraju na moje postove
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
scholes moze uci u kategoriju velikih igraca, prvenstveno po svome osvajanju, ja nisam fan muda, ali covjek je sa giggsom i majmunom na desnom beku sve osvojio... rivaldo jeste veliki igrac, ali zidan je zidan, tu nema price, messi moze biti veci i od jednog i drugog, ali to cemo tek vidjeti...
- Larry David
- Kontakt:
Veceras Barcelona nastavlja sa svojom dominacijom, ocekujem tri gola Messia i bar 80 % posjeda lopte na strani Barcelone. A zasto?
Pa zato sto Barcelona igra fudbal iz buducnosti.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Malo je to baLarry David je napisao/la:Veceras Barcelona nastavlja sa svojom dominacijom, ocekujem tri gola Messia i bar 80 % posjeda lopte na strani Barcelone. A zasto?
Rođen s tobom da budem
- Larry David
- Kontakt:
Pricam o realnim stvarima. Pa nisam ja navijac Arsenala pa da sam toliko nerealan.Faraon iz Visokog je napisao/la:Malo je to baLarry David je napisao/la:Veceras Barcelona nastavlja sa svojom dominacijom, ocekujem tri gola Messia i bar 80 % posjeda lopte na strani Barcelone. A zasto?
Pa zato sto Barcelona igra fudbal iz buducnosti.bar 7 golova messija i posjed lopte 95%
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa dobro si nije Sevilla Hercules lahko cete vi toLarry David je napisao/la:Pricam o realnim stvarima. Pa nisam ja navijac Arsenala pa da sam toliko nerealan.Faraon iz Visokog je napisao/la:Malo je to baLarry David je napisao/la:Veceras Barcelona nastavlja sa svojom dominacijom, ocekujem tri gola Messia i bar 80 % posjeda lopte na strani Barcelone. A zasto?
Pa zato sto Barcelona igra fudbal iz buducnosti.bar 7 golova messija i posjed lopte 95%
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.