Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Mislim da je već imao epizodu ili fb članak o navijačima Celtica koji dobijaju kazne od dinastije Rotšild zbog transparenata free palestine
Jeste, i uporedio sa zastavom genocidnog projekta Izraela na tribini Amsterdam Arene gdje svakako Ajax nije platio kaznu.coelho41 je napisao/la:Mislim da je već imao epizodu ili fb članak o navijačima Celtica koji dobijaju kazne od dinastije Rotšild zbog transparenata free palestine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E moj Bošnjo i za Ajax se protiv Juventusa našeg Miralema Pjanića navijaloOsim13 je napisao/la:Jeste, i uporedio sa zastavom genocidnog projekta Izraela na tribini Amsterdam Arene gdje svakako Ajax nije platio kaznu.coelho41 je napisao/la:Mislim da je već imao epizodu ili fb članak o navijačima Celtica koji dobijaju kazne od dinastije Rotšild zbog transparenata free palestine
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne dirajte mi Mladena, dobar je on coek.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Šta god ovaj Boba kaže, vazda ode u kontra, večeras mu je favorit Ajax, nadam se da će ovaj put biti upravu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
al zamisli fakat izbaciš reala i juventusa, i onda dođe **** tottenham i bez kejna te izbaci
što je najgore tako će i bit
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ajax rutinski izbacuje ovaj antipatični tim.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bio mu je i Liverpool protiv Bayerna favorit, al aj to i nije bilo teško fulitiRaonffa je napisao/la:Šta god ovaj Boba kaže, vazda ode u kontra, večeras mu je favorit Ajax, nadam se da će ovaj put biti upravu
- AlfredNobel
- Kontakt:
Idu tebi dobro ova predviđanja za CL. Sjećam se da si 2016.-te pogodio sve parove četvrtfinala. Pa si pogodio nakon remontade da će Barca ispasti na bezveze način.Donnie Darko je napisao/la:al zamisli fakat izbaciš reala i juventusa, i onda dođe **** tottenham i bez kejna te izbaci
Nostradamus iz Zenice
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja koliku sisu ima ova sa Prolom reklame, tekbir
Podrska Ajaxu! A jos veca podrska drzavi Izrael i njenom narodu, osjecam veliku solidarnost prema Izraelu obzirom na neprijateljsko okruzenje koje ima bas kao i Bosna i Hercegovina, neshvatljivo mi je da neko podrzava one arape...
Uz Ajax veceras naravno, ali i da Spursi prodju ne bi mi bilo krivo.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najlošija karika u Ajaxu je ovaj Onana. Vazda nesiguran..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Baš kao i Hugolino + Sanchez na drugoj strani
- ASD
- Kontakt:
Slika? Link? Video?Osim13 je napisao/la:Ja koliku sisu ima ova sa Prolom reklame, tekbir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.